duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
14.11.08 16:14

Ahojky,
Peti,nechci Tě strašit,ale jestli to nebude syndrom karpálního tunelu.Já jsem to v minulém těhu měla od 5.měsíce do konce-několikrát za noc mravenčení až úplná necitlivost rukou a přes den taky dva až tři prsty brněly.Na neurologii mi řekla,že to musím vydržet,že porodem to přejde a když to bude nesnesitelné,tak občas opich do zápěstí s nějakou lokální anestezií-prý to zabere na 3 dny(mě pouze na 2 hodiny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65353
14.11.08 16:22

Bobi,mě to taky napadlo................
No zkusím to magnezium,Nicky,neboj,bečka tam nejsou,a těhule to můžou :lol: no a když to nezabere,poradím se v pátek s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
14.11.08 17:27

Petruš - já trpím na Syndrom karpálního tunelu už leta, provází to nesnesitelná bolest. Snad to nebude ono, každopádně v těhoteství se to vyskytnout může, je to prý zadržováním vody v těle a otokům.
Já to mám spojené s námahou, nebo s děláním stejného pohybu dlouhou dobu, takže třeba vyčistit ručně koberec, nebo šlehat dlouhou dobu krém na dortík, dlouhá práce na pc, nosit těžká břemena ............ apd. no a je konec! Bolestí nespím, a jen třeba rukou pohnout, nebo stiskout kliku u dveří je hrozná bolest.
Nejhorší bylo když byli děti nemocné a já je celou noc nosila na rukách (hlavně Jarka ten byl nosící) , to jsem pak až brečela bolestí. Ale co by člověk neudělal pro dětičky. :wink: :lol:

Tak holky, už vím podrobnosti od soudu o malou Kájinku, v podstatě to probíhalo bez problémů.
První na co se jich ptali, tak prý: Kde je malá Claudie teď, když tu jste oba? :lol: Odpověděli, že u tetičky! 8) :lol: Jsem hrdá tetička, ač nebiologická. :oops:
Jediné co je , a i mě, šokovalo, je že musí každý rok předkládat zprávu o tom jak spravují Kájinky majetek 8O , prý vzhledem k tomu, že bude brát sirotčí důchod. No nevím co to obnáší. Nevíte někdo???

Naše Čikíčátko je dneska nějak líné. Skoro nekope. Asi se vyčerpalo za těch 14 dní co řádilo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65353
14.11.08 17:35

Ody,zase tak náročný věci nedělám,ale stejně mě v noci budí bolest ruky.
a je to nepříjemný.....no snad to nebude ono,to bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
14.11.08 17:42

Petrus - chudinko, asi to máš opravdu spojený jen s těhu, tak se opatruj, a nenamáhej se moc. Řekni to dr. Bude to asi tím zadržováním vody v těle. Snad ti na to nco dá. Vím jak musíš trpět. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65353
14.11.08 17:48

Ody jdu tam v pátek,tak jí to řeknu,už se zase pomalu bojím noci,jak to bude.No vydržím,jsem holka statečná…a třeba pomůže to magnesium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
15.11.08 12:05

Ody prosím ať to znova nekopíruju můžeš mi tam opravit termín porodu, mám ho 26.4. asi ta dvojka někam utekla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
15.11.08 13:46

Ahojky holky, tak se po delší pauze zase hlásím. :D
Měla jsem marodící pomalu celou rodinu - manžílek dostal nějakou ošklivou virozu a náš pes dostal šílený střevní problémy - takže jsem nevěděla koho obsluhovat dřív.
Dneska ke všemu i malej dostal nějakej průjem a furt si stěžuje na bolest bříška :( tak doufám, že ho to brzy přejde.
Koukám, že ste tady toho zase spoustu nakecaly - ani nestíhám dočítat a reagovat.
Ale zaujalo mě brnění těch rukou, neb se v noci taky budím a brní mě ruka - ale vždycky jsem to přisuzovala tomu, že jsem si ji přeležela -ale teď když tady o tom čtu tak mě to zaráží, jestli to taky není nedostatek hořčíku. Jenže je zvláštní že mě to brní jen v noci při spánku - opravdu jako bych si ji přeležela.
Jinak na KO jdu v úterý - tak se kdyžtak Mudr. zeptám.
Ve čtvrtek jdeme na koncert Chinaski - tak už se moc těším - po delší době zase nějaké pořádné odreagování - doufám, že se to bude líbit i mimískům. :D
Holky mám dotaz - pijete kafčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
15.11.08 14:12

Ahoj holky,
tak jsem si od rána teď poprvé sedla, nohy mám jak balvan… Ale je uklizeno, uvařeno až do pondělka, mladej vyvenče a zahnán do postele, ještě musím něco pracovat na PC, ale moc se mi nechce, tak to odkládám, jak se dá…

K tomu brnění rukou, to jsem měla u minulého těhotenství a doktor mi na to dal šumivé magnesium, brněly mě pouze v noci ve spánku, k tomu jsem měla křeče v lýtkách tak 3× za noc a křeče v kyčlích, prostě lahoda. Moc mi to nepomohlo, ale doktor říkal, že je to příznak těhotenství a jak to příšlo, tak to zase odejde, a měl pravdu :wink: Takže jsem to musela vydržet, tak jsem zvědavá, Peti, jestli tobě na to doktorka řekne něco jiného, dej určitě vědět, protože už se mi zdá, že to zase začíná, zatim jen ty křeče…

Nicky, obdivuju tě, já bych do sebe nepíchla ani za nic, možná tak do manžela :wink: . Ani nevím proč, ale měla jsem dojem, že děláš ve zdravotnictví, tak to jsem si to asi nějak pomotala.

Ibrisam, tvůj prcek má dle metříku narozeniny, že??? Tak gratulace, hezky to oslavte, snad mu bude líp. Ten můj měl střevní chřipku už snad třikrát :roll: , tak to tě moc lituju, protože vím, o čem je řeč. Jestli má ještě plenky, tak se to ale zvládnout dá, horší je to asi s náladou, viď? A kafe piju málokdy, naučila jsem se pít Caro s mlékem do obrovského hrnce a je to moc dobré.

Tak já jdu tedy asi pracovat, bleeee. Hezký víkend všem, je tam krásně, alespoň tady na vsi za Prahou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
15.11.08 16:07

Ahojky všem..

Péti tak to tričko je od podpaží k podpaží 45cm a přez bříško je to 49cm je mi to větší, ale už jsem ho na sobě měla, není to tak strašný…

Jinak mě brní poslední týden nohy, ruce tedy ne, ale vím že mě ty nohy brní od páteře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.11.08 20:06

Nicky - opraveno!!! :wink: :lol:

Já dnes měla uklízecí den, no jsem úplně vyřízená, ale ještě jsem neskončila.
Jdu si zadělat těsto na perníčky. A zítra upeču perníčky, aby mi do Vánoc změkly.
Původně jsme chtěla péct až příští víkend, ale jedem na chatu k ségře, synovec Tom má 4 narozky! Bude oslavaaaaa! 8)
Trošku se bojím té cesty autem, máme to hodinu cesty. A mě je v autě blbě! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
16.11.08 09:46

Ahoj,
zdravim víkendový poklid.Koukám,že se řeší Vánoce,s dětma jsou to nádherný svátky,Ema je te´d v perfektním věku,říká,že chce pod stromeček prstýnek a pitíčko. :lol: 8)

Kafe-nepiju,ne kvůli těhotenství,ale že mi už přes rok nedělá dobře,mám i po slabým kafovej třes.

Nová trička doufám,že nafotíte a pochlubíte se!

Brnění-nemám a neměla jsem,neporadim.

zatim pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65353
16.11.08 10:56

Ahoj holky,
na to brnění se poptám v pátek u dr.
Mirio,tričko poměřím,hned až bude chvilinka :lol: a pak se zeptám maminy,jestli by to nešlo zužit,když ne,uvidím,bud počkám,až dorostu,nebo ho pošlu zpátky.
Ibris,já kafíčko piju.....rozpustné s mlékem,sice ne tolik,jako dřív,ale piju.
No a včera jsem mimíse vyvedla na zábavu :lol: takovou tu prima na vesnici.......bylo to super,byly jsme tak těhule dokonce 2 :lol:
No a dom jsme se dostali asi v 1 a z postele dnes až v 10 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
16.11.08 12:07

Ahoj holky,

hlásím,že brnění jsem měla ještě před těhotenstvím,po ročním kompl.vyšetření dr uznala,že je to od páteře…,ale mám křeče v lýtku,takže už to tak mám nějak v noci nacvičený,když se protahuji.
Kafe-piju,rozpustný s mlíčkem,ale né každý den.Myslím si,že jedno kafe denně vůbec neuškodí.
Já s Daníkem dneska dopo dělali cvičně linecký,malýho to moc bavilo,ale ty vykrojené tvary byly některý šílený,takže pečení na ostro s Daníkem bude sranda..........
Jinak holky,dostáváte od dr doporučení na ultr.ve 20tt???Já mám strach,že ten můj dr mě to nedá a pak si to budu muset hradit.......mám novýho doktora,tak nevím,jak se zachová.Nečekám nic kladnýho,když mě dá stejný léky na mykózu,který mě vůbec předtím nepomohly.......... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
16.11.08 12:11

zdravím z postele při neděli. Za chvíli mám slíbenej obídek v restauraci, tak se už nemůžu dočkat, až vypadnu :lol:

Letos nepeču, prostě na to peču :lol: Velkej to nejí a mladej sice jo, ale něco posbírám u sousedů a příbuznejch

Kafíčko si dávám tak jedno denně až obden, rozpustný, hodně mlíká a cukru.
Když už píšu o tom cukru, začíná mi děsit ta těhotenská cukrovka. Začala jsem teď jíst fakt hodně sladkýho, myslíte že to má nějaký vliv na ní? Nebo z čeho se vlastně vytvoří?

Jinak injekce už se staly rutinou, píchám hned po snídani a do toho zobu kyselinu listovou a to magnésko. Jinak co jsem četla ostatní příspěvky o tom píchání, tak většina holek má modřiny a bolí je to pak, což se mě (ťuk ťuk) zatím vyhnulo, tak doufám, že se to ani neobjeví. Miri zapoměla jsem ti poděkovat za radu, je to takhle lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí