Poradna duly
Jana Čurdová
Kačkač,no já jsem teda napjatá...........a přítel asi taky,i když ten si je skoro jistej,že to je kluk ![]()
No a ten tvůj dr.to je teda síla..................a na cukr já jdu ve 24.týdnu
Ody-já měla placku s Esterkou a teď.
S Davidem i Emou jsem měla krásně kulatá bříško.
S Emou všichni tipovali na kluka a jedna Italka na dovolené,nám nechtěla věřit,že to bude holčička a přela se s náma.
![]()
Jé holky to máte bezvadný doktory,já fakt mám pech,prostě pokud budu chtít jít na srdíčko,tak musím zaplatit a basta.........fakt to taky nechápu,už jsem platita ultrazv.ve 12tt a teď ještě toto.Jenže jako těhula mě nikde nevezmou,no zkusím zítra zavolat k jednomu dobrýmu dr,ale nevím nevím........a co se týče cukrovky,tak oni posílají mezi 24tt-28tt.Nerada bych něco zanedbala a teď nevím,jestli si můžu vůbec dát něco sladkýho......a já to tak ráda.......
Jinak bříško mám sice malý,ale placku,ale večer to je balón.....
Kde je ta Miri???
Tak jsem tady:…
dostala jsem se sem až teď mám tady ségru s malou…
tak UTZ mám dopadl dobře, všechny míry jsou v pořádku a je to kluk váží 380gramů a měří okolo 23cm, doktor ho ale nemohl pořádně změřit, protože se nevejde už celej na monitor…
Miri znova - Gratuluji k chlapečkovi,supr zpráva????
Jé já jsem první,co to vím a gratuluji,chi chi ![]()
Honem sem s fotečkou!!!!!!!!
nemáme fotečku, všechny byly diagnostický, tak jsme žádnou nevybrali, ale 9/1 jdeme na 4D UTZ, tak snad …
Miram-moc gratuluju ke zdravému klučíkovi!!! ![]()
Ta naše Žofinka tu bude úplně samotná princezna.
![]()
Děkuju moc holky, jsem moc ráda že to dopadlo dobře a že všechny výsledky sedí jak mají…
Miri - moooooooooc gartulujeme k CHLAPEČKOVI !!! ![]()
To je paráda, že je všechno v pořádku a že už víte co vám tam plave!
Stanuško - neboj je nás tu ještě plno, však se ty holky taky nakupí!
S tou plackou máš pravdu, jen proto že mám stejný průběh těhu a stejný placatý břich, tak každý tvrdí že to bude holka. Ale dokud nám to neřekne dr. tak si bráním i kluka i holku!
![]()
Ody-ale nám to s Žofinkou vůbec nevadí být jediný-vyjímečný.
A mám pocit,že se zatim plní přání ohledně pohlaví našich miminek a to je krásný.
![]()
Tak jsem poctivě dočetla…
Lucinko, držím pěsti na výsledky, bude to určitě v pořádku…
Pupíky jsou super, krásně se kulatíme…
Péti na Čerňáku jsou tři obchody pro mimísky Baby Star, CHICCO, a ještě něco CITY ale to nevim jak se jmenuje…
Kačko na cukrovku by se mělo chodit okolo 24tt ale nevim, a co jiný doktor??? Nebude lepší ho změnit, když je ten tvůj takovej …
merssy výsledky budou určitě v pohodě, a už víte jméno???
U nás se diskutuje o jménech já chci Kubíka nebo Šimona, tak snad jedno se ujme, uvidíme na čem se rodinná rada shodne… ![]()
Ody děkuju, taky jsem ráda že to dopadlo dobře…
A kdy ty jdeš na UTZ???
Miri - já jdu na velký 3.12. dopoledne! No a pak 8.12. na Echo. Tak uvidíme co nám poví! Jsme zvědaví!
![]()
Stanuš - to ti věřím že ti to nevadí! Mě se taky zdá, že zatím jsou všichni spokojení s určením pohlaví.
Ale já jsem nerozhodná, fakt nevím co bych chtěla víc. Chci to i to! Miláček tvrdí, že nejlíp kdyby tam byl od každýho jeden.
![]()
Ahoj holky,
tak jsem se právě odhodlala a objednala jsem se k jinýmu doktorovi,jdu tam v úterý,tak už mám zas z toho nervíky,aby byl dobrý......no snad bude.......horší to snad nebude. ![]()