duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
16.11.08 21:59

Ahoj holky, dala jsem na rodinu foto pupíku. Musím říct, že opravdu vypadam hrozně. :oops:
Bříško mám jak kdyby tam plavaly minimálně 3 děti :roll: :lol: :lol: :lol:
No v podstatě tam teď plave třetí dítě, ale postupně po jednom, že!? 8) :lol:

Vendy je nemocná měla večer teplotu a má hroznou rýmu! :cry: Tak snad odjedeme na tu chatu v pátek. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
16.11.08 23:38

Nicky , myslím, že tu těhotenskou cukrovku si nemůžeš sama přivodit. Způsobují to hormony, které se tvoří v těhotenství (nejvíc myslím prolaktin, jestli si to dobře pamatuju). Kdo k tomu má dispozice, tomu se působením těch hormonů těh. cukrovka rozjede. Ale určitě je dobré jít na ten test, co je někdy ve 24-26. týdnu, protože kdo těh. cukrovku má a nedrží dietu, může tím mimču způsobit velké komplikace.

Ještě se tu někdo dřív ptal, jak ten test probíhá - přijdeš ráno na lačno (tady je to opravdu důležité nejíst), vezmou ti krev a dají ti vypít asi půl litru vody s rozpuštěnou glukózou, nebo někde si musíš přinést čaj a ten ti takto osladí. Za hodinu ti vezmou krev znovu a za dvě hodiny ještě jednou. Celou dobu nesmíš jíst.
Pokud někde berou krev na lačno a pak už jenom po hodině nebo jenom po dvou hodinách, vynutila bych si i ten třetí odběr. Když už tak dlouho hladovím a piju přeslazený blivajz, tak ať mám aspoň všechny hodnoty. U někoho totiž ta hladina cukru nejvíc vyskočí právě po té hodině (to je nejčastější), ale u někoho až po těch dvou hodinách. A tu druhou, resp. první hodnotu může mít v pořádku - čili projde testem a na nic se nepřijde, to je pak na houby.

Na nic jiného nezvládám reagovat, Martínek je poslední týden mrzutost sama, dneska usínal dvě hodiny za doprovodu šíleně srdceryvného řevu… a to jsem s ním byla v pokojíčku. :roll: Už aby ho to přešlo, jinak mě klepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.11.08 11:57

Ahoj holky, zdravím při pondělním svátku :) To je paráda být doma :) Máme návštěvní víkend, včera odjela návštěva, která je úžasná a bývala mohla zůstat, ale mají taky povinnosti a za chvilku přijede další návštěva na pokec a kafe :)

Kači, můj doktor mi nedává papír na ten UTZ ve 20tt, dal mi jenom NT screening, aby to šlo na pojišťovnu a ten ve 20tt si už ten doktor, co dělal NT screen naúčtuje pojišťovně sám, protože u toho NT napsal, že doporučuje kontrolní UTZ ve 20tt. Ptala jsem se na to, jak jsem tam byla na té genetické konzultaci. Takže se klidně rovnou zeptej tam, co jsi měla NT screen.

Na pečení cukroví letos asi taky kašlu. Mám toho dost, za rok se vyřádím víc. Letos je toho nějak moc všeho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
17.11.08 13:49

Titty díky za osvětlení, tak aspoň jedna dobrá zpráva :lol: nepočítám s tím, že bych tam nešla, to ne, pro mímo fakt všechno.
Jinak jsem dostala po včerejší vycházce ukázkovou rýmu, bolí mi hlava a jsem jak mátoha. Tak doufám, že teď už to vliv po tý amnio nebude mít, a ta ranka že už je snad zahojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
17.11.08 14:03

Tak chudák Vendy, má úplně rudý nos od rýmy, teplotu jen zvýšenou. No uvidíme večer. :roll:

Přemýšlela, jsem o tom, že když už budu na chatě třídit věcičky, jestli si je mám odvezt domů, alespoň část. Ale zase se mi zdá, že je to brzo. Tak nevím. Uvidíme! Ale spíš si je tam jen připravím.
Stejně mi ségra tu hlavní část musí přivézt od sestřenky a tam jede po Vánocích.
Co myslíte? Není brzy na shromažďování věcí? :wink:

Na ty testy na cukrovku jsem taky zvědavá, ještě jsem tam nikdy nebyla, posílalo se tam jen když byl cukr v moči. Asi mi bude dost zle z toho pít tak moc sladkého na lačno. Snad to v sobě udržím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
17.11.08 14:14

Vkládám foto snad se mi to podaří .............................................

Tak nepodařilo, prostě nechápu co dělám šlatně, tak máte pupík v galerce, a mě celou na rodině! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
17.11.08 15:32

Ahoj holčičky :lol:
tak já se pustila do úklidu,ale jde mi to nějak pomalu :lol: ž ted si přijdu taková nemotorná :? co bude teda potom????? 8O :D :D :D
Ody,koukala jsem na foto,co blázníš,je to prima pupíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.11.08 15:56

Ahoj těhulky,
pupíčky se nám už krásně kulatí,já mám pocit,že už mi vetší narůst nemůže,vždycky zapomenu do jakých rozměrů nabydu a mám pocit,že každým těhotenstvím jsem nějak větší a větší. :lol: :lol:

Těhu cukrovka-no,není to nic z popisu slastného,hlídat a omezovat se musí dost,ale samotný test se přežít dá.Jen těch odběrů-fuj. :roll:

Na velký UTZ jsem objednaná po amnio přímo k Apolináři,těšim se,mají velkou obrazovku a navíc se ještě objednám do Genetu na 3D. :wink:

Opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
17.11.08 16:35

Stanus,moje dr.má taky velkou obrazovku,nemusím koukat na pidi monitor ale naproti na stěnu na velký plochý monitor,tak je to super :lol:
No a ne velký jdu v pátek,,,,,,,,,,,,,,,,,
A který týden je dobrý na 3D???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
17.11.08 16:43

Petrus - u nás tvrdí že 3D je nejlíp mezi 23 - 27 týdnem.

Díky za pochvalu pupíku.
Přesně jak píše Stanuš, každým těhu jsemnějak rychleji větší. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.11.08 16:52

Peťo-jak už psala ODy,co si pamatuju,tak nejlépe mezi 24tt-28tt na 3D UTZ,s Emou to byl supr krásný zážitek. 8) A máš supr,že tvoje mudra má velkou obrazovku. :wink:

Ody-však tam ty naše předchozí děti už vystavěly pro naše současné mimi vilu. :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
17.11.08 17:01

Holky díky,no ale asi si zavolám a objednám se raději dřív,taky aby to vyšlo na týden,kdy má přítel volno.
No a mě přijde,že za poslední týden se mi pupík mnohonásobně zvětšil :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.11.08 17:05

Peťo-tak šup,šup,taky se pochlub bříškem a kdyby bylo v novém tričku… :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
17.11.08 17:25

Stanus,v novém tričku neeee protože jsem si objednala moc veliký,jako na slonici :lol: tak ho stejně ted nemůžu nosit.
Tak nevím,jestli ho pošlu zpět,ještě skočím zítra za maminou,jestli by ho nějak „nezmenšila“
Dnes jsem dala na rodinu foto 18+3 a zítra ráno se teda aaktualně blejsknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.11.08 17:54

Tak už jsem zkoukla bříška na rodině,moc hezkýýýý!To je tak krásný,je mi to trošku líto,že už se takhle krásně kulatim naposledy. :wink:

Peťo-jj,já jsem zapomněnka :oops: ,vždyť si to psala,že do trička bu´d musíš dorůst,nebo ho maminka musí zúžit a nebo vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí