Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jdu na plodovku,moje nejčernější představy se zhmotnily. Holky já se bojím.
Miri to je super zpráva, moc a moc ti gratuluju
![]()
Kačko vůbec z toho nervíky neměj, i já jsem změnila doktorku a teď jsem na tom tisíckrát líp, takže vůbec nevěš hlavu
Teda za mě jí vlastně změnili v porodnici sami, že prý si mě pak doktor radši vezme do poradny tam ![]()
Ody jestli chceš trička nebo dupačky ve slovenštině, tak se mrkni na http://www.mamimo.sk mají tam i super trička pro tatínky ![]()
Lucinko vůbec nevěš hlavu, podívej, kolik z nás si to tady prošlo, fakt je topohodička, oproti tomu strachu co by jsi měla po zbytek těhotenství. Kam na ní jdeš?
ještě přidám konečně moje bříško, zbytek je na rodině ![]()
http://rodina.cz/…17_3_1_1.jpg
Lucinko-to mě mrzí,ale uvidíš,že to bude dobrý.Takže ty testíky dopadly špatně,ale podívej,holky to taky zvládly a mají zdraví miminka,jen dostaneš včeličku do pupíka,uvidíš mimíska a pak budeš odpočívat a bude to ok,ju!!!!
Nevěš hlavu a nebuď smutná.
Nic my valíme do klubíčka,tak se drž!!!!!
Ahoj,
kačko-nenervuj se!Snad už horšího doktora mít nemůžeš,uvidíš,že to bude v pořádku.Já taky nejsem tak úplně spokojená,měla jsem takovou gyndru maminu,byla strašně fajn a te´d mám takovou chlapini ukecenou,neuhlazenou,nesedí mi.Ale řešit to už nebudu,tohle je moje poslední těhu ana stěry z čípku je jedno,kdo udělá.
Lucinko-hlavu vzhůru,na amnio jsme jen z naší diskuze byly čtyři Mersy,Tygřík,Nicky a já, a dopadne to dobře.Tripl testy jsou opravdu testy jen na nervení,nic to nevypovídá o miminku,je to tvoje krev a možná reakce na těhotenství na nemoc i jídlo.....drž se!!!
Ody-však uvidíš,kýžený „páreček“(jak to slovo nesnášim) máš,tak co.Já jsem zatížená na holčičky a už jako holka jsem si přála mít tři dcery,což s narozením syna vypadalo,že se mi nepodaří,myslela jsem nejvíce na tři děti a ejhle.
A ono se tomu trošinku pomoct dá,alepoň holky Emu s Žofinkou jsme podle metody,že holčičí spermie déle vydrží ,počali a povedlo se.
![]()
Ahojky zdravím a hlásím, že poctivě nakukuju
.
Lucinko neboj se, není to asi nic moc na nervy, ale určitě to dobře dopadne! Držím palce!
Kačko já myslím, že je dobře, že jsi doktora změnila, ta odpověď co ti dal ohledně těch čípků by mě taky neuspokojila…fakt nechápu, proč se ti doktoři neučí komunikovat. Pořád u nás není samozřejmostí, že se s tebou všichni baví jako s rovnocenným partnerem, navíc jde o naše zdraví a nejsem odborníci jako oni, jejich povinností je vše řádně vysvětlit a zapojit pacienta do rozhodování o svém těle (konec agitky
).
Holky, objednala jsem si koupací kyblík!!!
Z druhé ruky a řekám kdy dorazí. Zatím v obchodě chodím kolem oblečků, ale nějak se neodvažuju ještě něco koupit. Taky ještě nevím, co vlastně čekáme, tak si říkám, že to nechám na potom
. Pořád si myslím, že to bude kluk, ale je fakt, že když někdy vidím ty růžový věcičky, tak se můžu zbláznit (a to nesnáším, když mají holčičky jen růžovou…máme tu v okolí jeden takový „případ“…paní i dcerka chodí jen v růžové a to pořád, je to příšerný
).
Miri gratuluju ke klučíkovi
.
Až budu zase vědět o něco víc, tak se ozvu
, pa suvik, zdravím všechny pupíky a mimina v nich ![]()
Teď se jdu poptat jak to teda vlastně je, ale asi mi stejně nic neřekne a na plodovku v pondělí, já se toho všeho nebojím jen se bojím špatného konce a to mě straší. Až se vrátím, tak ještě napíšu. ![]()
Lucinko-budeš mít jistotu z amnio,to není k zahození.Mě genetička říkala,že tripl jsou vážně moc často falešně pozitivní,ale naopak měla případy,že ženy měly v pořádku oba screeningy a miminko postižené bylo.Drž se,dobře to dopadne!!!!
Luci , drž se, určitě to bude dobrý! Dej vědět, co jsi dneska zjistila.
Nicky , pěkný bříško!
Můžeš sem prosím ještě dát odkaz, kde jsi objednávala to tričko? Nějak se mi to začíná líbit - hormony už pracují. Doteď jsem si říkala, že přece další oblečení nepotřebuju.
![]()
A jdu zase po delší době zkouknout fotky do galerky tady i na Rodině, nějak nestíhám.
Peti , jo jo, na Čerňáku jsou ty obchody tři. Mně se nejvíc líbilo v tom Chiccu (Baby expert), je to vedle ElectroWorldu (praktická rada - tam se dá jít na WC
). V Baby star jsem nikdy nic nevybrala a ještě tam byly takové znuděné prodavačky, že už tam ani nechodím. No a ten třetí obchod se mi ještě nepodařilo najít - jezdím tam autem a asi jsem vždycky špatně odbočila.
Ale nějakou ceduli jsem po cestě viděla, tak tam asi někde bude.
Ahoj holky,
Mirio,gratuluju ke klučíkovi
![]()
Lucinko,vše bude dobré,uvidíš...........neboj se jo???
![]()
Holky díky za info o krámech,Chicco jsem navštívila v Liberci a moc se mi tam líbí,tak asi pojedeme na výlet i do Prahy.
Nicky,sluší ti to maminko
![]()
Ahoj holky, gratuluji v k dalšímu chlapečkovi a zároveň oznamuji, že jedno z mých dvojčat je holčička ![]()
Mám neskutečnou radost, protože další dva kluci už by bylo moc.
Takže Stani určitě nebudeš s holčičkou sama ![]()
JInak jsem se ptala Mudr. na to brnění rukou, tak mi řekl, že to může být z hořčíku nebo ucpané kapilární cesty. Kdyby byly ucpané ty cesty tak je to na operaci (tak to si myslím, že přehání) a doufám, že to je jen ten horčík. Hned jsem se zásobila - nakoupila si Magnesii a leju jí do sebe. ![]()
Ještě se teď musím objednat na ten druhý screening a jak tady všichni kolem toho plašíte, tak z toho začínám mít strach. ![]()
Co se týče oblečků, tak už mě to chytá, ale držím se. Jen tak pokukuju. Spíš něco spáchám po Vánocích až budou výprodeje.
Dneska si jedem pro nové autíčko (abychom se tam všichni vešli) tak se už moc těším. ![]()
IBRI,holčíčka,gratuluji..........no jsem zvědavá na to druhé mimi ![]()
Já taky mám magnezium rozpustné…sice ještě brním,ale už mě to v noci tak nebolí.
A jaké autí to bude???Já mám Opel Zafira,takže se vejdeme i s přítelovýma holčičkama ![]()
Jo holky,já to moje mimi pořád nějak necítím
večer se tam něco málo děje,ale nevím,jestli je to ono
miláček večer poslouchá a říká,že ho slyší.....srdíčko,tak snad je jen lenoch a nechce se mu dělat kotrmelce.
Peti já taky ne
, nic si z toho nedělej, protože jinak budem zas nervovat a to přece nechcem
. Holky, to je sranda, můj muž si dnes taky vyhlídnul nový (ojetý) auto
. Ale ke koupi ještě daleko, pokud vůbec bude.
Jůůů, další holčička!!! To je fajn vědět, co to v bříšku je, že? Já už chci taky!!! ![]()