duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
20.11.08 16:53

Nicky-do dubna by ale hotová mohla být.

Mersy-a kdy ti lehátko má dorazit domů?A taky tuším,že jsi psla,že bduete pořizovat nové druhé auto,tak jaké sis vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.11.08 18:09

Stani, no ja ho jeste neobjednala, cekam na pritele, at na ne mrkne, ktere se mu bude zdat lepsi........ale jsem pro to prvni.......asi ho objednam zitra........Anebo pockat po novem roce?Trebas budou slevu..........

a auti bysme chteli velky, rodinny, prostorny a ja potrebuju v automatu......Ted mame Ford Focus, s tim bude pritel jezdit do prace a ja budu mit to velky........ale presne zatim nevim.....
Po novem roce se budeme divat..........ted na to neni vubec cas…ma toho nejak moc v praci........

Nicky, zkus se pak poptat sestry, jak tam budes, ale ja fakt vcera volala a jeste tam nic nemeli a bylo to 14 dni.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.11.08 18:13

Mersy-ty chceš automat?To pak už není žádné pokochání z řízení,ne?To je jako řídit tramvaj. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.11.08 18:14

:lol: :lol: :lol: ja vim Stani, kazdej mi to rika........ :lol: , no ja se citim jistejsi s automatem....... :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
20.11.08 18:24

hezky vecer preju!!
tak jsem vas zase docetla, uff.. :lol:
merssy, mooooc gratuluju!!! poradne toho vaseho zdraveho klucika oslavte! :wink:
tak ja byla nakonec na triplech. :D sestri mne minuly tyden volala, ze me zapomneli objednat.. tak ted jeste tyden budu cekat, jestli zazvoni telefon nebo nee.. ale snad to bude dobry..

jo merssy, mam taky vybrane to lehatko od fischer price, to druhe.. maji ho me zname a vsechny si ho vychvalujou. joo, jsem si vybrala hraci deku pro caparta, ale asi si na ni budu hrat spis ja.. :lol: :lol: :lol:
 http://www.forbaby.cz/…-opicka.html

jo a automata bych taky brala.. :D pujcoval nam ho kamarad a mne to teda vyhovuje, jsem docela roztekany ridic, takze se aspon muzu soustredit na silnici.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
20.11.08 18:33

Stani kdepak do dubna, řekla jsem, že chci maximálně na štědrý den být v nové vaně :lol: :lol:

Taky bych nemohla automata, hlavně by mě v práci dali, dělám totiž u aut 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.11.08 18:42

Nicky-tak to bude koupelna hned.To já si představovala,když mě drahý něco slíbí hned,že je to tak za půl roku po donucení. :lol: :lol:

Mersy-tak je jasné,že když se cítíš bezpečněji,že chce to.Já jsem vlastně nikdy automat neřídila,ale mě se řazení líbí a dělám ho tak automaticky,že když náhodoupřejdu z jednoho našeho auta do druhého,tak si musim hcvilku zvykat.A to za chvilku budeme mít zase něco nového. :wink:

Fram držim palce na tripl testy.Deku mám po Emičce podobnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.11.08 18:43

Fram, oslavime......... :D , diky!
Ty lehatka jsou super myslim obe......ja chtela to druhe, ale az dnes jsem objevila to prvni, zda se byt festovnejsi.........jsem totiz procitala tady diskuzi o lehatkach........a nasla toto..........jdu do neho.......

Jo, ta deka je super..........velka, vypada hezky, barevne......tam by me to taky bavilo.........

Joooo, roztekany ridic, to jsem ja.........potrebuju se soustredit na silnici..........

U Nicky v praci by nas ukamenovali......... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
20.11.08 18:45

Fram a drzim palce na ty tripply.....!!!!!!!!!

Jo, Stani muj chlap v blede modrym.......... :lol: :lol: , za pul roku po donuceni......... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
20.11.08 18:50

Holky,jdu se rozloučit.pááááá zítra :lol: hned jak to půjde,jsem tady
Stani,at se ti prrincezna hezky ukáže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
20.11.08 18:52

jo jeste jsem zapomnela, byla jsem na prezentaci o latkovych plenkach a teda jsem jeste zmatenejsi, nez jsem byla.. :lol: :lol: predstavovala jsem si to nejak jednoduse a ocividne je to docela veda.. :D

holky, dekuju!

stanus a neni ta deka mala? se v tom nevyznam.. mam mit 80 na 110. videla jsem uz teda i vetsi.. ale zas az vyroste, ze se na ni nevejde, tak si tam uz stejne nebude hrat, ne?

merssy, to prvni lehatko se mi na pohled libilo i vic.. :lol: tady na tech je fajn, ze se daji pouzit i kdyz je dite vetsi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.11.08 18:56

fram-přesně jak píšeš,když se začnou hýbat,tak je stejně nejvíc zajímají pet lahve,odpadkový koš,psí miska..... :lol: :lol:

Peťo-tak zítra si užijte UTZ taky.A těšim se na hlášení malého chlapáka. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
20.11.08 19:27

stanus diky!

holky, preju vam na tech velkych utz hezke pokoukani!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.11.08 19:29

MERSSYYYYYYYYYY - gratulujemeeeeeeeeeeeeeee!!!! Paráda! Mám radost! :wink: :lol:

Já teda jdu do toho druhého lehátka mám ho vyhlídlé, protože ho má kakarádka a je senzační. 8)

Holky závidím zítra UTZ.
My už zítra frčíme na hory na chatu. Není mi moc dobře, tak se mi ani moc nechce! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.11.08 20:28

Ahoj holky, zdravím při večeru. Jsem sama doma, teda s Radískem v břiše, krásně se mele, tak si s ním povídám. Před přítelem mám problém, tak nějak se za to stydím :(

Merssy, moc gratuluju k výsledkům! To je paráda :D A to lehátko se mi moc líbí to první :)

Ta deka na hraní je taky krásná. Já budu mít něco popučované, tak uvidím, co ještě bude potřeba.

Závidím zítřejší UTZ, já jdu „až“ v úterý, mám pocit, že to nevydržím, jak to tady čtu u vás :) Jenom doufám, že mi potvrdí toho kluka :) Přece jenom jiný doktor a velký UTZ, to by bylo překvápko :)

Fram, ty triply dopadnou určitě dobře :)

Nicky, těším se na fotky koupelny! Černé si neumím představit, ale určitě to bude úžasné! Nikdy jsem to neviděla. Jen černé obklady a bylo to krásný.

Ody, dávejte na sebe pozor, počasí má být zrovna takové divoké :( Já jsem celkem ráda, že nikam nejedeme. Ono to stačí tady u nás na kopci, když fouká. V noci jsem nemohla spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí