Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a koukala jsem na bříška, krásná, moc vám to všem sluší…
Ultrazvukové holky, kdepak jste? Než odjedu chtěla jsem si přečíst informace! ![]()
Holky ta úča mi ani neodepsala! To je vážně … ![]()
alesho aha, tak to je super, tady kolem nás jsou dva domky ze starýc vojenských bedniček, taky super
Máš nějakou fotečku?
Ahoj holky,tak jsem tady.
Takže dr.se mě ptala,jestli uděláme ten UTZ u ní,nebo jestli teda chci jet do Liberce,kde mají lepší.No a nakonec,že to uděláme u ní a kdyby něco,že pak ten Liberec.takže jsme mimíse skoukli,jenže nám pořád ukazoval zádička.....pak se teda na chvíli otočil,něco dr.změřila,ale za chvíli zase prdelka a měl nás na háku.
Ale pokoukání nádherný............no a nakonec jsme se dohodli,že ten Liberec stejně bude,že prý těhule po umělém oplodnění tam raději posílá všechny.Tak jedeme na genetický UTZ příští pátek.
Jo a prý se jí zdá,že tam miminko má docela málo místa.No foto dodám,mám dokonce 4!!!!!!
No a pak jsem se jí ptala na to moje brnění rukou,tak dala magnezium a kdyby to prý bylo pořád,tak mám jít k obvodákovi.
No a pohlaví?????????????????????????????????????????????????
ZASE NEVÍME............NEUKÁZAL(A) NÁM TO
http://nd.blog.cz/…79285823.jpg /> http://nd.blog.cz/…79285755.jpg /> http://nd.blog.cz/…79285688.jpg
a tady je brouček..........
Ahojky Peťul, tak to je fakn že máš takový zprávičky, mimís krásný a jaký má míry????
![]()
Jeeeeeeeeeeee pěkný mimís Peťul!
Škoda, že nebylo vidět pohlaví! Byla jsem zvědavá!
![]()
No Peti, to je krásný miminko!! Já se tak těším na úterý
Tak se dočkáš v pátek, no.. ![]()
Ody, z účy si nic nedělej, víš, jaký jsou.. Nenervuj se ![]()
Mizím pro dnešek, o víkendu se tu mihnu. Něco na mě leze, jdu do postele ![]()
Ahojky ![]()
Peti teda já jsem celá napjatá, jak jsi dopadla a jestli teda kluk nebo holka a ono se to neví…
To je kulišák, tajnůstkář/ka
.
Merrsy GRATULUJU! Nakonec vy holky po amnio máte aspoň jistotu, že je vše OK, my máme jen pravděpodobnost
.
Já byla dnes taky na KO, ale jen v poradně a UZV mi nedělala, takže si musím počkat až na středu. Ale jestli s náma bude hrát na schovku jako u Peti, tak budu mít taky smůlu. Nicméně si hlavně přeju, aby bylo všechno OK, to ostatní je podřadný… ![]()
Mějte se a páček, suvik
Peti, hlavne, ze je vse v poradku a mimis se ukaze v patek........... ![]()
Ja se cely den srotim a ted mi prijde holka na anglictinu.......takze dnesek nabity........
Holky mejte krasny zbytek dne paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ahoj těhulky,
jsem tady,ale nedočítám,jen dávám info z UTZ,večer si vás hezky dočtu a poreaguju.
Byli jsme s drahým nadšení,viděli jsme jak si zase cucá paleček,jaký má malušenký nožičky,sladkou pipinku,z profilu se nepodařila zachytit.Ale pan doktor opravdu kontroval poctivě srdíčko,tak nádherně jsem ještě na žádném UTZ neviděla,krásně i křížení cév,komory,jak se plní krev a zase jede pryč…náááádhery.Pak zkontroloval mozek a orgány,močák,žaludek,ledviny,pořádně nám jí poměřil,stehno,bříško,hlavu…a všechno bylo v pořádku a fakt krásný,prohlédl páteř.Ještě,že tam s náma byla Ema,které mě hladila ruku,jinak bych dojetím cedila moc,moc,takhle jsem jen utřela vlhké oko.Ta naše velká ženská už má dle odhadu 370g a odpovídá velikostí termínu.
Stanusko,tak to je super ![]()
Mirio,víš,že nevím jak je velké????No na tom genetickém UTZ to snad bude vše vidět ještě líp a vše zjistím ![]()
Holky jak je to z amnio, když budu nachlazená? Manžel má chřipajznu, spíme odděleně, ale už něco cítím na průduškách, tak se to snad nerozjede, koupila jsem si oscilococsinum, tak snad ne. Mě totiž o tom nachlazení a nemoci vůbec nic neříkal, tak vůbec nevím jak to je. Budu doufat, že to ustojím. Hezký víkend všem
Teď jsem četla diskusi, že nesmím mít ani příznaky chřipky, že můžu dostat infekci a o miminko přijít, já se z toho asi zblázním,a dokonce se to i stalo, přece kvůli tomu nepřijdu o zdravé dítě????