duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
21.11.08 11:14

Jo a koukala jsem na bříška, krásná, moc vám to všem sluší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.11.08 13:37

Ultrazvukové holky, kdepak jste? Než odjedu chtěla jsem si přečíst informace! :wink:

Holky ta úča mi ani neodepsala! To je vážně … :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
21.11.08 13:38

alesho aha, tak to je super, tady kolem nás jsou dva domky ze starýc vojenských bedniček, taky super :-) Máš nějakou fotečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
21.11.08 14:07

Ahoj holky,tak jsem tady.
Takže dr.se mě ptala,jestli uděláme ten UTZ u ní,nebo jestli teda chci jet do Liberce,kde mají lepší.No a nakonec,že to uděláme u ní a kdyby něco,že pak ten Liberec.takže jsme mimíse skoukli,jenže nám pořád ukazoval zádička.....pak se teda na chvíli otočil,něco dr.změřila,ale za chvíli zase prdelka a měl nás na háku.
Ale pokoukání nádherný............no a nakonec jsme se dohodli,že ten Liberec stejně bude,že prý těhule po umělém oplodnění tam raději posílá všechny.Tak jedeme na genetický UTZ příští pátek.
Jo a prý se jí zdá,že tam miminko má docela málo místa.No foto dodám,mám dokonce 4!!!!!!

No a pak jsem se jí ptala na to moje brnění rukou,tak dala magnezium a kdyby to prý bylo pořád,tak mám jít k obvodákovi.

No a pohlaví?????????????????????????????????????????????????
ZASE NEVÍME............NEUKÁZAL(A) NÁM TO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
21.11.08 14:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
21.11.08 14:41

Ahojky Peťul, tak to je fakn že máš takový zprávičky, mimís krásný a jaký má míry???? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.11.08 14:58

Jeeeeeeeeeeee pěkný mimís Peťul!

Škoda, že nebylo vidět pohlaví! Byla jsem zvědavá! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
21.11.08 15:03

No Peti, to je krásný miminko!! Já se tak těším na úterý :) Tak se dočkáš v pátek, no.. :)

Ody, z účy si nic nedělej, víš, jaký jsou.. Nenervuj se :)

Mizím pro dnešek, o víkendu se tu mihnu. Něco na mě leze, jdu do postele :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.11.08 15:06

Ahojky :-)

Peti teda já jsem celá napjatá, jak jsi dopadla a jestli teda kluk nebo holka a ono se to neví… :-) To je kulišák, tajnůstkář/ka :-).

Merrsy GRATULUJU! Nakonec vy holky po amnio máte aspoň jistotu, že je vše OK, my máme jen pravděpodobnost :-).

Já byla dnes taky na KO, ale jen v poradně a UZV mi nedělala, takže si musím počkat až na středu. Ale jestli s náma bude hrát na schovku jako u Peti, tak budu mít taky smůlu. Nicméně si hlavně přeju, aby bylo všechno OK, to ostatní je podřadný… :-)

Mějte se a páček, suvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.11.08 15:10

Peti, hlavne, ze je vse v poradku a mimis se ukaze v patek........... :D

Ja se cely den srotim a ted mi prijde holka na anglictinu.......takze dnesek nabity........

Holky mejte krasny zbytek dne paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.11.08 15:53

Ahoj těhulky,
jsem tady,ale nedočítám,jen dávám info z UTZ,večer si vás hezky dočtu a poreaguju.
Byli jsme s drahým nadšení,viděli jsme jak si zase cucá paleček,jaký má malušenký nožičky,sladkou pipinku,z profilu se nepodařila zachytit.Ale pan doktor opravdu kontroval poctivě srdíčko,tak nádherně jsem ještě na žádném UTZ neviděla,krásně i křížení cév,komory,jak se plní krev a zase jede pryč…náááádhery.Pak zkontroloval mozek a orgány,močák,žaludek,ledviny,pořádně nám jí poměřil,stehno,bříško,hlavu…a všechno bylo v pořádku a fakt krásný,prohlédl páteř.Ještě,že tam s náma byla Ema,které mě hladila ruku,jinak bych dojetím cedila moc,moc,takhle jsem jen utřela vlhké oko.Ta naše velká ženská už má dle odhadu 370g a odpovídá velikostí termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
21.11.08 16:00

Stanusko,tak to je super :lol:
Mirio,víš,že nevím jak je velké????No na tom genetickém UTZ to snad bude vše vidět ještě líp a vše zjistím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
21.11.08 18:07

Holky jak je to z amnio, když budu nachlazená? Manžel má chřipajznu, spíme odděleně, ale už něco cítím na průduškách, tak se to snad nerozjede, koupila jsem si oscilococsinum, tak snad ne. Mě totiž o tom nachlazení a nemoci vůbec nic neříkal, tak vůbec nevím jak to je. Budu doufat, že to ustojím. Hezký víkend všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
21.11.08 18:30

Teď jsem četla diskusi, že nesmím mít ani příznaky chřipky, že můžu dostat infekci a o miminko přijít, já se z toho asi zblázním,a dokonce se to i stalo, přece kvůli tomu nepřijdu o zdravé dítě????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
21.11.08 18:34

lUCINKO,ANO,MUSÍŠ BÝT ÚPLNĚ ZDRAVÁ...................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí