Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek, tak jsem toho mýho malýho čerta konečně narvala do pokojíku a přečetla pohádku a teď si tam bude asi do deseti hrát - no už se těším jak tady do toho budu tajtrdlíkovat ještě s dvojčatama. ![]()
Co se týče kolotoče tak ten jsme užili - měli jsme ten od Fisher price (asi ten co Merssy chceš) - ten s medvídkama a projekcí. Byl supr, akorát ty melodie jsou takový falešný - no ale to je u takovýchto věcí normální. Malýmu se líbil moc a hodně ho pozoroval.
Jo a co se týče spacího pytle - ten jsem na Kubu neměla, ale teď už mám dva půjčený na dvojčata. Kamarádka jej užívala dost. A když se dítě hodně odkopává, tak je to jistota, že aspoň nenastydne. ![]()
JInak se cvičením Vám holky závidím - taky bych chodila, ale nějak jsem se k tomu nedokopala ani s prvním. Zato jsem cvičila skoro denně na míči. Teď jsem cvičila asi jen dvakrát. ![]()
Ahoj holky,
jé tady se už nakupuje a spekuluje,supr.
Takže Lucinko,seš šikula,že jsi to zvládla,hezky odpočívej!!!
Mersy-prosím tě,kam jdeš na vyšetření srdíčka????
3D,4D ULT-holky to máte jako nadstandart???Kolik to tak stojí???
Kolotoč- používali jsme taky,dopadl tak jak u Gabči, taky padl za vlast,takže ten určitě kupovat budu,ale nevím,jestli nějakej drahej,když pak se zase rozbije.........ale dítko to velice zajímá.
Uspávání- tak to u nás pomohl ve všem DUDEL!!!Nemůžu si ho vynachválit,prcek usínal sám,a doufám,že i ten druhý to tak bude mít!!!!!
Plinky-jejda,jednorázovky vedou v plné čáře,nedovedu si představit,ještě trávit praní plinek,u nás je furt kupa prádla,takže nehrozí!!Po novým roce začnu kupovat zásoby.
Zítra jdu večer k tomu novýmu doktorovi,tak jsem zvědavá.Dneska jsem si zakázala sladký,takže se uvidí,jestli bude v moči cukr-bojím bojím!!!!!!!
Jinak mě docela pěkně narostlo bříško,úplně mě to pne,tak doufám,že to je tím,že roste a né,že mě tvrdne..........Dělá mě problém malýho koupat,když mám být ohnutá,tak děs běs.......a to nás to nejhorší teprve čeká.......holky,ať už je duben!!!!!!!!!!!!!Do porodnice vlezem!!!!!!! ![]()
Ahojky,
Merssy - já ten kolotoč chci taky, jak to že byl poškozený? Co vám na to řekli? Jsi mě normálně rozhodila, jáho snad ani nekoupím. ![]()
Gabu - přesně tak jsem odnaučila se počůrávat Jarečka. Dala jsem mu obyč plenu. Vendulka byla šikovnější, prostě přestala ........ ![]()
Závidím UTZ, já ještě musím přes týden počkat. Čeká nás velký UTz až 3.12. těšíme se, snad se nám ukáže v celé kráse!
![]()
Holky, mě už je normálně i vidět jak kope. To jsou rány! Udělá se mi kopec na bříšku. Miláčka taky kope už bez problémů. No je jak z divokých vajec!
![]()
Stále trpím bolesmi hlavy. Je to hrůza!
Byla jsem ve čtvrtek u obvoďačky a tak mě pobavila!
Probrali jsme skrz na skrs obsáhlou rodinou anamnézu, a probrali mého tátu který k ní chodí. A nakonec, mi řekla: Tak co tam napíšeme?
Víte co napíšeme ASTMA..................dala razítko a šla jsem.
No proč já tam vůbec lezla.
![]()
Jinak na chatě bylo prima! Nejdřív jsme všichni přáli Tomovi (synovci) k 4.narozkám, pak ségře k narozkám a pak mě k svátku.
To byl chaos, jsme se tam točili s dárkama jak na kolotoči. ![]()
Děti se vyřádili ve sněhu. No krása!
Foto jdu hodit na rodinu!
Po tom kolotoči s projekcí jsem předtím taky koukala, moc se mi líbí. Nakonec to vyhrál ten usměvavý ksichtík. Jo a melodie má ten od Lamaze taky celkem dobrý, aspoň je to kvalitnější zvuk, nezní to tak „plechově“, jako některé hračky. Ono když to pak člověk poslouchá třicetkrát za den… ![]()
Spací pytel měl u nás šanci do chvíle, než se Martínek naučil si stoupat. Potom už to jednak bylo vyloženě nebezpečné, protože kvůli tomu pytli padal hlavou na postýlku a navíc ho to omezení pohybu hrozně zlobilo.
Dudlík se u něj nechytil nikdy, jakmile zjistil, že z něj mlíko nepoteče, vztekle ho vyplivnul a víckrát ho nechtěl.
Tak jsem dneska celý den proflákala, jakmile Martínek usnul, šla jsem si taky lehnout a už se těším, až za chvíli půjdu spát… Už je mi aspoň o trochu líp jak včera, snad se to do rána zlepší. Už mě to nicnedělání nebaví, jsem zvyklá být pořád v pohybu (tedy když se zrovna nezaseknu u počítače, že…
). Tak já jdu padnout, dobrou! ![]()
Vložím nějaké foto i sem, snad se to povede!
![]()
http://rodina.cz/…bum/chat.jpg
Snad to nebude zase takové obří jako milule
![]()
Ahoj,
Ody, to je krásná fotka, úplně na mě leze vánoční nálada ![]()
Kolotoč jsme taky hodně užili, máme takový obyčejný, ale stačil. Jen mě štvalo, že ho musím chodit pořád natahovat (je na pérko)
Spací pytel jsme prošvihli a pak mě to mrzelo, protože Lucinka se nikdy nenaučila spát přikrytá, takže ji na noc musím dost oblékat. Teprv teď začíná objevovat kouzlo peřinek a dělá si stany ![]()
Ahoj holky, dobre rano..........
ja za chvili padim do poradny a taaaak se mi tam nechce.........
ale potrebuju razitko do prukajdy na zitrejsi cviceni........
…
Kaci, my jdeme na srdicko do Detske.To mam od te geneticky, vis........3D mame jako nadstandard, jeste ale jiste nevime, jestli pujdem........stoji tady na Veveri okolo 1500Kc.
Ody krasna fotka, taky na me jde takova vanocni nalada..........
, super, ze jste si to na chate uzili..........A s tim kolotocem, normalne jsme ho doma rozdelali a byl dost poskrabany a flekaty, vypadal pouzite.........Takze vsechny tyto velky veci kontrolovat, pokud jsou z obchodu!!!Ale ted ho objednam na netu, maji ho o 100 levnejsi......
…
Ali, spaci pytel uz mam koupeny, jeden od Cherokee.....a uvidim…
…
Ibri, ja se do toho cviceni musela dokopat, ale moc se na to tesim, bude to zmena..........
Tak ja utikam, vsem preji krasny den..........paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahojky,
jé to je krásná vánoční fotka,když se podívám z okna,tak tady tak akorát bláto.............
Mersy-na Veveří jsme byli teď v tom 20tt,ale na obyčejným,hrozně si chválím dr Vlašína,ale tentokrát tam nebyl.Jinak už ses rozhodla cvičit.Já to nechávám na leden,protože malej snad začne chodit do školky a už budu mít dopoledne volné.......to bude havaj ![]()
Spací pytel-taky jsme využili,ale do té doby,než prcek stoupal,pak už to nešlo.
Ody-tak říkáš,že máš v bříšku divočáka,jo???My byli se včera podívat na opravdový divočáčky,no teda to musí být rodeo v bříšku.
Obvoďačka- taky jsem byla,napsala mě veškerý operace a nemoce,takže mám tam přímo slohovou práci.......to jsem zvědavá,jestli to bude někdo číst,když budu rodit,chi chi
Amb-za chvilku jdeš na ULT,tak si to užijte a pak dej vědět!!!!
Lucinko-jak je?Bolí bříško??
Tak jsem zpet........u dr super, jen mi zase brali krev, pry porad nemaji nejake vysledky nebo co.........
.........
Malyho poslechla jen zvonem, aby nebyl preultrazvukovany
…A pekne kopal, je cim dal tim zivejsi.........
Holky, taky cekate rano kdy zacne kopat a jste nervozni kdyz dlouho nic?
Jinak krevni obraz mam na hranici..........nevim co to znamena, jen se ptali jestli beru vitaminy...........a beru, ale ne kazdy den........
…
Kaci, ja chodim jen na ten Obilnak, a je tam Dr Hruban a to je naprosta jednicka, je super, vcera jsme se s nim nasmali..........poradne malyho vzdycky premeri..........
Tak jdu neco pouklidit........
Ahoj holky, tak jsem tu po UTZ. Musím přiznat, že jsem měla trošku nervíky, když jsem odmítla to amnio, ale naštěstí máme naprosto zdravého kluka
Zase si tam něco šteloval, utíkal panu doktorovi ze záběru, když chtěl prověřit průtok krve, tak jsem moc šťastná, že to dopadlo dobře. A teď si fakt můžeme jen užívat
Jen nemám žádnou fotku, nestačila jsem si říct, pan doktor řešil s mým přítelem perpetum mobile ![]()
Amb, to je uzasny, hned je slovek pekne v klidu.........Gratuluju ke zdravemu chlapeckovi.......
Jsem rada, ze jste si UTZ tak uzili..........
gratuluji k UTz - už se taky moc těším. My jdeme 10.12.
Volala jsem dneska na genetiku, tak si mám zkusit zavolat koncem týdne, jeslti už něco budou mít.
A slovo přeultrazvukovaný - mě dostalo. Mně na tygříka furt někdo svítí, navíc mě čeká ta magnetická rezonance a po ní samo kontrolní ultrazvuk.
Takže asi doma ušetříme za elektriku, protože nám to dítě bude světélkovat ![]()
Ahoj holky,
Amber,tak zdravý kluk,no super
gratuluju ![]()
Holky,vy my dáváte s těmi pohyby,já teda pořád jako že skoro nic ![]()
Jo a prosím prosím,tabulku upravit,28.11.genetický UTZ…já to neumím,díky ![]()
Ahoj těhulky,
Amb ještě jednou super zpráva a gratuluju ke zdravýmu chlapečkovi…
Ody krásný fotečky, malá je roztomilá… A ta zasněžená chata, to je balzámek…
A já prosím, kdybyste mi přepsaly v tabulce, že další kontrolu mám 11.12. Mně se sem kvůli tomu nechce házet znova a vždycky na to zapomenu ![]()