Poradna duly
Jana Čurdová
Lucinko budu zítra moc držet palce!!!! A už to bude za tebou, pak ještě tak týden než se vše zklidní, hlavně nervy a bude líp. Mimčo bude určitě zdravý! Myslím na vás! ![]()
Ody , koukám, že se s našimi dítky máme ještě na co těšit, souboje s učitelkami apod…
Nebo jak psala Nicky, později piercing
No, prostě od začátku těhotenství je to něco a už se to nezastaví. ![]()
Jen mě napadlo, jestli by nestálo za to té učitelce zavolat, případně za ní dojít a v klidu si s ní vyjasnit, o co jí jde. (Já vím, jsem teď hrozně chytrá, když se mě to ještě nějakou dobu netýká
)
Merssy , já to nějak přehlídla, na co se učíš?
Aleesho , hlavně, že už máte řemeslníky z domu pryč! My jsme bez vnitřních dveří bydleli asi měsíc, když jsme se nastěhovali do nového domu. Hlavně, že po nás stavbyvedoucí chtěl půl roku předem vybrat, které chceme, bylo to tehdy nutné vybrat během jednoho týdne… no a pak je jaksi zapomněl objednat.
A vy to máte jenom v tom patře, viď? To se dá vydržet.
Peti , krásný fotky a dobrý zprávy!
Stani, Kačko , taky paráda, že je vše v pořádku! ![]()
Ach jo, já musím vydržet ještě tři týdny, než broučka uvidím. Ale aspoň už mě častěji dloube do břicha. ![]()
Luci , to je dobře, že se ti nemoc nerozjela a jsi v pořádku, ať už to máš zítra z krku! Moc na tebe budu myslet. ![]()
Jinak já jsem marod, ještě v pátek to vypadalo, že jsem to ustála, včera to taky ještě šlo, ale dneska jsem chcíplá. Aspoň, že nemám teplotu. A vůbec se netěším na zítřek, až bude manžel v práci, zase budu mít to naše čertisko celý den na starost. ![]()
V pátek jsem byla u zubaře, naštěstí mi vrtal jen jeden zub, místo avízovaných dvou, ale stejně nic moc.
Co na tom bylo super, že mimísek se začal v břiše mlít ostošest, jakmile doktor spustil vrtačku!
A od té doby o sobě dává vědět několikrát denně, zatím jenom jemňoučce. ![]()
Ahoj těhulky,
zasněžený víkend utekl strašně rychle.
Ibrisam-vůbec to neber tak,že brojim nebo přesvěčuju nebo radim ,že látkovky nee.Jen jsem psala na to můj názor a zkušenosti s látkovýma nemám,u mě je to hlavně a lenosti a taky o lítosti nad časem,který raději proflákám v kruhu rodinném.
Vím,že je to citlivé téma(byly tu i hádky
),ale já vždycky prosazuju ,že správné je to,co je člověk přesvědčený,že je správné pro jeho dítě a to chceme všechny s látkovkama nebo jednorázovkoma. ![]()
Lucinko-na zítra držim moc palce a moc na tebe budu myslet.Uvidíš,že za dva dny z tebe opadne ten největší stres.už,aby to bylo a mimčo si nemusela tolik nervovat.
Tity-zubař mě ještě čeká,jak já s ebojim.Ve čtvrtek jdu na utažení rovnátek,mám pocit,že jsem pořád u doktora.
Holky jsem doma!!!
Ale bylo to náročný! Sněhu a sněhu a sněhu hafooooooooo. Děti řádily.
Titty- já se nechci rozčílit a jestli s tou účou budu mluvit tak jí asi seřvu! Takže si dávám čas na uklidnění.
Hodím vám na rodinu zítra nějaké fotky. Teď jdu odpočívat!
Naše Čikíčátko řádí...........už koplo miláčka a dokonce včera i strejdu(mého bráchu) a mě stačí když se v noci otáčím za strany na stranu a už mě vzbudí dloubanec!
![]()
Dobré ranko těhulky…
Lucinko sice už to máš v tuto dobu asi za sebou, ale přesto držím pěsti, ať je vše v naprostým pořádku…
Jinak látkové plenky my určo používat nebudeme, ale obdivuju kdo v dnešní upěchaný době plenky pere…
Co se týče širokýho balení, i ortopedi od něj opouští, pokud Kubík bude mít nožky v pořádku, v žádném případě mu velký balení dávat nebudu, ani preventivně…
Jinak všem co jsou choré, přeji brzké uzdravení, na mě taky něco leze, tak snad to zežehnám, čajíkama a medíkem a vit. C
Jo a o víkendu jsme něco málinko pokoupili Kubčovi, nafotím a dám na rodinu, mám radost…
Ahoj,
Lucinko : taky na tebe myslím a držím palce!
Titty : taky jsem nachcípaná, vleče se to už třetí týden
Tak jsem podlehla a nechala si dát antibiotika. A měla jsem to udělat dávno, protože mi je hned líp. Tak snad se brzy uzdravíš.
Ty dveře nám chybí jen nahoře a jsou tam i nějaké reklamace, ale stejně jsme plánovali přesun do patra až o vánocích
.
Krásné ránko,
Lucinko-myslím na tebe a držím palečky.
Jinak všichni zažeňte bacilky,hezky papejte vitamínky.
U nás tady není skoro žádný sníh,Dáda by tak řádil a chudákovi to roztálo.
Tak snad o vánocích bude sníh,i když pochybuji.
Všem přeji krásné zasněžené dopoledne
Včera jsem nevydržela a vytáhla drahou polovičku s pejskama (ty jsem přemlouvat nemusela
na procházku, ale vydržela jsem jen půl hoďky a byla jsem ráda, že jsem doma ![]()
Večer jsme si přivezli nové koťátko, aby až bude mímo se necítila naše kočička odstrčená, tak tu tak nějak zatím bojují o naší lásku a mezi sebou ![]()
Lucinko moc na tebe myslím, a nezapomeň hned dát vědět
Peti teď koukám, že jsi byla na UZ, nějak se mi to zašantročilo bo co
tak opožděně moc a moc gratuluju
![]()
|Titty a Alesho tak to hezky vyležte a nechte se pokud možno obskakovat, ať jste co nejdřív fit. Já mám pořád po ránu rýmu, ale už to tak nějak beru jako součást těhu, mám to fakt od začátku. Zrovna přemýšlím, jestli se o tom někomu zmínit…
a k tm plenám, holky ani nevíte, jak já se těším na jednorázovky. Látkový jsem si užila až dost, praní žehlení - naštěstí jsme měli půjčenej mandl - ale bylo toho fakt hrůza. Slyšela jsem, že teď vyšetřujou kyčle UZ už asi v týdnu, tak by se snad nějaká vyda objevit mohla hned a pak popř. balit naširoko…
Ahoj holky, zdravím ze zasněžené Prahy, to je co říct, že i tady je sníh ![]()
Lucinko, moc na Tebe myslím. Bude to vše v pohodě ![]()
Nicky, to se krásně rozrůstáte
Jaké máte kotě? A kočku? My máme 2 kočičky a 1 westíka, ale chtěla bych klidně dalšího pejska, ale je fakt, že s miminkem by to asi bylo náročný. Jediný argument, který na mě platil byl, že kdybychom potřebovali hlídat dítě a psa, tak 2 psy by už nikdo hlídat nechtěl
Mamka má totiž taky westíka, takže kdyby hlídala ona a měla rovnou 3, tak to by fakt už neklaplo. Ale až nám Radís odroste, tak bude další westík ![]()
Ody, s tou učitelkou, ony jsou jiné, je fakt lepší to v klidu vyřešit, s nimi se nic neudělá, a když se s ní budeš hádat, doplatí na to ve finále dítko. Je to těžký, ale sama jsem si to zažila, když jsem byla malá..
Nezávidím Ti to ![]()
Doufám, že bude sníh i na vánoce
Já už jsem si vyzdobila okna, vždyť za měsíc je štědrý den ![]()
Ahojky holky jsem tu jen na skok, jsem ráda, že to mám za sebou, celou dobu jsem měla zavřené oči a pan doktor byl moc milej, a kontrolní uzv dopadl v pořádku, mimčo s sebou krásně mlelo. Tak teď ležím a koukám na filmy, bříško trošku boli, tak snad bude vše O.K. Jinak všem vám strašně moc děkuju za podporu a držení pěstiček, jste super!!! Zatím…
Lucinko - jsi mooooooc statečná!!! PohlaĎ za nás pupík!!! Opatrujte se! ![]()
Luci jsi holka šikovná, pěkně odpočívej a vše dopadne dobře, pouštěj si muziku, zabav mysl filmy a všechno bude OKi…
zdravím holky, tak teď pro změnu plašim, když čtu jak všechny cítíte kopance, já ve středu začínam 22t, a doteď nic necítim. sem tam nějaký ťukání, možná i to šplouchnutí, ale ne každý den. Ve čtvrtek jdu na 3D utz. tak doufam že je všechno v pořádku. Ještě upřesňuju že čekam první dítě.
A ještě jsem se chtěla zeptat kam dáváte fotky vašich bříšek, píšete že na rodinu? A kde to najdu? Taky bych přidala mojí fotku.
Lucinko nakukuju jak je s tebou. Jsem ráda, že to máš za sebou, tak hezky ležet a nic nedělat - POCTIVĚ. Já už třetí den nevěděla jak si lehnout a všechno mě děsně bolelo, ale jakmile jsem vstala, tak mě bolest v podbřišku hned zahnala zpátky.
S pohybama - taky mě tu plašíte - pořád nic
Ale byla jsem ve čt na sonu jater a samo, že se hned dr. musely mrknout na mimčo. A ta jedna se ptala druhé co je jako tohle a ona, že placenta - tudíž ji mám asi ve předu. Takže si na pohyby ještě budu muset počkat ![]()