Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek,
Luci - drž se, vše bude OK.
Stani - já řekla taky jen svůj názor.
Jsem zastáncem toho, ať si každý dělá co chce (pokud tedy neubližuje druhým) ![]()
Jinak s pohybama se holky nenervujte. Mě to u prvního taky trvalo než jsem je cítila a ještě ke všemu jsem měla placentu vepředu - takže to opravdu zbrzdí.
Lucinko, gratuluju
Jsi hrdinka
Já se bála, tak jsem to vzdala. A čím víc vás na tom bylo si říkám, že jsem fakt teda srab.. ![]()
S pohybama se fakt nenervujte. Ono se asi musí vědět jak a kde, já teď byla 2 dny nervozní, že jsem ho necítila a on se tak nějak přestěhoval výš a kope v oblasti kolem pupíku a já ho furt čekala dole, tak jsem to ani neregistrovala. A zítra mě čeká velký UTZ, tak se moc těším. Doufám, že bude Radís řádit jako obvykle, že si ho užijeme. Jde se mnou i taťka ![]()
Luci , hezky si užívej lenošení, všechno bude v pořádku. ![]()
Aandy, Tygře , žádné nervy, ještě jste pořád v normě.
Zrovna probíhá diskuze na tohle téma, snad vás to trochu uklidní:
http://emimino.cz/modules.php?…
Aandy - poslala jsem ti Registrační údaje do fotoalba na rodinu v SZ. ![]()
Já jsem dnes nějaká unavená. Tak se tu válím, nejraději bych celý den prospala, děs.
Holky já taky pohyby u prvního mimi cítila až později. Nebojte! Jen tohle je divoké!
![]()
hezke odpoledne preju!!
tak, vcera jsem vas poctive docetla, ale nestihla jsem uz na nic reagovat a do dneska jsem to zapomnela. jsem traged..
![]()
luci, super, ze jste to tak zvladli, ted jen drzim palce, at je vse v poradku a ty se hlavne setri!! ![]()
holky, dekuju moc za nazory na latkovky. my to proste vyzkousime a uvidime. kazdopadne mame v okoli dost znamych, kteri to chteji zkusit taky, takze kdyz to u nas nepujde, tak ty plinky udame dal.. ![]()
ad pohyby - taky stale necitim, ale zatim se tim netrapim. rikam si, ze se capartik jeste nakope, nez vyleze na svet..
![]()
jee, to bych uz taky mela pomalu vytvorit nejakou fotecku toho meho pupika.. ja na rodinku nedala jeste ani jednu fotku.. zkusim se polepsit!
Ahoj holky,
Lucinko,dobře že to máš za sebou a hezky odpočívej ![]()
Já teda pohyby moc necítím,jen když ležím na boku,tak občas „něco“.....
ale miláček ho prý slyší,když poslouchá na břiše ![]()
Jo a pleny?????Jednorázovky…stopro ![]()
Holky, ty pleny, z vlastní lenosti a odporu budu používat jednorázovky, pokud teda prcek nebude mít nějaké potíže s kůží. Neumím si představit, jak bych to já osobně prala, máchala.. Nene, zabalit a vyhodit
Ale je to fakt jenom o mojí lenosti a odporu k výkalům
To budu matka, co?
Třeba to pak ale budu brát jinak.. Jen mi stačila štěňata, když jsem je denně umývala od všeho. A neříkejte, že štěně a dítě je něco jiného, vzhledem k tomu, že jsem si je porodila a umřela nám fena a já je musela krmit z lahvičky, byla to miminka taky
Ale je fakt, že v tu chvíli to člověk bere trošku jinak a na spoustu věcí otupí, ale přijdou mi ty jednorázovky jednoznačně pohodlnější ![]()
Tak já teda taky jednorázovky kvuli času a lenosti ![]()
mám takhle prádla pořád dost a jsem líná se dokopat k žehlení,takže volím pro mne to jednodušší ![]()
Holky já jsem taky pro jednorázový, jsem líná žehlit normálně a když si předtavím žehlit třeba 50 plen, no děkuju pěkně…
dneska se ty plinky uz nezehli..
amber, tak ty pokakanky si taky nedokazu predstavit.. to bude ze zacatku boj..
![]()
No to je jedno, tak ale musíš je poskládat..... prostě jednorázovky jsou jednorázovky… ![]()
Ahoj holky
tak jsme doma z velkeho UTZ a poprve jsme cekali tak dlouho u Dr.Fakt sila…byli jsme objednani na 8.40h a vzali nas v 11h
..........Bylo to hrozny, spousta lidi..........
Ale UTZ krasny, maly je v poradku, byl zivej.Mame i video........a jsme zase o tyden starsi, takze ne 20+2 ale 21+2.
Ted jeste jedem na postu, asi doslo to lehatko od Fishera.....
Vcera jsme koupili kolotoc nad postylku z Pompa, taky od Fisher Price, medvidky a dnes jsme jeli vratit..........
Bylo to poskrabane a spinave…
…
Holky, bavi deti vubec ty kolotoce?Jsou dobry ty s hudbou a svetlem?Nebo je to zbytecnost?
Lucinko, jsi statecna, hezky odpocivej.........jsem rada, ze to mas za sebou, hezky jste to zvladli!!!
Holky vsechny Vas moc zdravim, jsem posledni dobou nejaka moc unavena...........tak se dopuju grepama a mandarinkama
…
A jinak jsem pro plinky jednorazove taky.........i tak porad peru nase pradlo........je toho porad dost.......