Poradna duly
Jana Čurdová
Gabu já mám ten těhotenský pás, asi už od 12tt, je to super a jen a jen doporučuju, stáhne ti ten pás od auta uplně až na kyčle a na břiše nic nemáš, kdyby se nedej bože něco stalo, tak to mimču neublíží a tebe chytí ten pás co ti jde přez hrudník…
amber, gratuluju k utz a zdravemu klucinovi! ![]()
ody, teda ta fotecka naaadhernaa.. az mi je lito, ze letos nepojedeme na hory.. jezdime vzdycky v breznu do krkonos, jenze letos to fakt neuridim, mesic pred porodem, bych ani na tu chalupu nevylezla.. ![]()
suvik, na zitra drzim palce oba ctyri, capartik je urco v poradku, jen si s tema stouchancema dava na cas. ![]()
spaci pytel jsem si koupila ten od cherokee zatim jen do 6ti mesicu. rikala jsem si, ze na leto to asi bude fajn no a pak po pul roce se uvidi, jestli v tom caparte bude chtit byt i dal..
jinak pas do auta neznam, nemame auti. ale kdyz jedeme nekam se znamyma, tak si vezmu polstar a ten pas si stahnu pod brisko pres polstar, aby netlacil.. ![]()
k cviceni se taky nemuzu dokopat, obcas se doma kroutim na balone, ale tot vse.. po cviceni uz koukam, ale nemuzu se rozhodnout. ale mela bych zacit nebo ten porod neodfunim ![]()
Ibri, vím, že na pojišťovnu jde UTZ ve 12tt, ve 20tt a pak snad ve 32tt, ale to nevím, kdo ho dělá, jestli ten stejný doktor. Zeptám se, až půjdu na kontrolu ke svýmu doktorovi.
Gabu, máme 2 kočičky a pejska, je to super. Ani mě to nezatěžuje, jen kočičky nechodí ven, a tak je v létě musíme buď zavírat, nebo vázat na vodítka na zahradu, ale naše zlato psí je ještě trdlo mladé, tak je prohání, takže spolu s ní na zahradě být nemůžou bez dozoru, tak to střídáme. Ale jinak nám nevadí. Jsem taková psí i kočičí máma
Jedné kočičky jsme se ujali, jednu jsme si vzali jako kotě.
amber, gratuluju k utz a zdravemu klucinovi! ![]()
ody, teda ta fotecka naaadhernaa.. az mi je lito, ze letos nepojedeme na hory.. jezdime vzdycky v breznu do krkonos, jenze letos to fakt neuridim, mesic pred porodem, bych ani na tu chalupu nevylezla.. ![]()
suvik, na zitra drzim palce oba ctyri, capartik je urco v poradku, jen si s tema stouchancema dava na cas. ![]()
spaci pytel jsem si koupila ten od cherokee zatim jen do 6ti mesicu. rikala jsem si, ze na leto to asi bude fajn no a pak po pul roce se uvidi, jestli v tom caparte bude chtit byt i dal..
jinak pas do auta neznam, nemame auti. ale kdyz jedeme nekam se znamyma, tak si vezmu polstar a ten pas si stahnu pod brisko pres polstar, aby netlacil.. ![]()
k cviceni se taky nemuzu dokopat, obcas se doma kroutim na balone, ale tot vse.. po cviceni uz koukam, ale nemuzu se rozhodnout. ale mela bych zacit nebo ten porod neodfunim ![]()
soracek, nejak mi to tu dneska blbne a ta zprava se mi sem soupla dvakrat.. ![]()
Holky dík aspoň za nějaká slova uklidnění, docela to potřebuju
.
Ten pejsek nebude můj, je to pro mé rodiče, ale aby nebylo štěně doma samo, tak se mu budu pár týdnů věnovat než si moji rodiče přeberou péči. Já sice psa taky mám, ale dospělého a ten už je samostatný a všechno umí…sice ne se sám venčit, ale to se snad nějak zvládne i s mimčem
…doufám
.
Zítra napíšu, jak dopadla kontrola.
Jinak já jsem byla minulý týden se setrou porpvé na plavču a bylo to moc příjemný. Cvičilo se a plavalo a uteklo to jako voda. Takže budu ráda chodit dál, zatím mám zaplacený jen 4 lekce
.
Taky jsem se přihlásila na předporodní kurz…začíná to v lednu, tak jsem zvědavá
.
Suviku, Peti - přidávám se do klubu
Taky nic!!! A né, že se ta vaše droboť rozkope a necháte mě v tom samotnou
![]()
Suviku - držím palce na zítra a hned podej info, budu nakukovat. A moc se těším na fotky štěníska!!! Já mám taky psinu, a kromě toho venčení umí taky všechno, takže to bude pohodka ![]()
A nedepkuj nám!! Už zítra uvidíš mimíse!! Jupííí!!! (já mám UZ až 10.12 - uff, to je doba
) ![]()
Tygříku ahoj ![]()
Napíšu asi až večer, protože tam jdu až odpolko a pak jdu ještě k holiči udělat ze sebe krásku
.
Pozdravuj tygřátko-světlušku a zatím ![]()
Ahojky holky, tak poctivě ležím, jen mám dotaz na holky co byly na amniu, nebo i ty co nebyly, máte nějaký výtok? Mě přijde, že mám dnes mokrý kalhotky, možná se moc pozoruju, bojím se aby mě nevytékala plodová voda a nevím jestli plaším a nemám jít zítra k dr, ale aby si nemyslel, že jsem blázen. Holky já vám tak závidím, jak si to užíváte, já nemůžu mít nic normálně, už jsem z toho zoufalá a unavená. Budu ráda, za jakoukoli odpověď, jak to máte s výtokama vy… Díky.
Amber, mně se ti to nějak po porodu všechno změnilo, dřív jsem si nedokázala představit, že bych byla doma bez psa nebo kočky, ideálně obojí najednou. Ale co mám svoje dítě, tak mám pocit, že se bez nich tak nějak obejdu, najednou mi tady doma nic nechybí, nemám pocit prázdna, nevím, jak to napsat. Prostě asi nedokážu milovat tolik lidí a zvířat najednou…
Mám fenku kokra u našich, je jí 14 let, ale vypadá a řádí pořád jako štěně, to je moje zlato, jen už se mi po ní nestýská tolik, jako když jsem neměla Fandíka
. A tcháni mají boxera, ale to je s prominutím úplný debil, ten mě vždycky akorát pěkně nas..e, že to tak musím napsat. Ale jednou psa nebo kočku mít určo budeme, třeba až budeme staří a děti na nás pudou prdět. Westíci jsou moji favoriti
, manžel radši rotvajlery, tak uvídíme, kdo vyhraje!!!
Miri, díky za reference, já nechtěla vyhodit tolik peněz za nějakou blbost, ale když si ho tak pochvaluješ, tak ho asi pořídím, jezdím dost často, tak pro ten pocit bezpečí.
Fram, kdybych si já měla mezi pás a břicho ještě strkat polštářek, tak neotočím volantem ![]()
Luci, já sice na amnio nebyla, ale občas mám pocit, jako bych se počůrala
Podle mne je to normální a k těhotenství to prostě patří, tak už se hlavně nenervuj a odpočívej!
Tak takhle bych to asi popsala já, kdybych na amnio nebyla, tak mi to nepřijde ani divný…akorát si nedokážu vzpomenout jaký to bylo předtím, asi jsem se tak nepozorovala
jinak mi nic není, ani bříško už tak nebolí jako včera, jen trošku ale zase nechci nic zanedbat, to radši ze sebe udělám blázna.
luci hlavne poradne lez a setri se.. ja teda na amniu nebyla, ale vytok mam od zacatku tehotenstvi porad. uz jsem si na to dokonce i zvykla, ale tesim se, az to prejde..
gabu, ja nastesti jeste brisouna moc nemam, od tebe jsem myslim 4 tydny a to na brisku dela divy.. ja bych si ted ani nelajzla ridit, jsem vseobecne nic moc ridic, bo nejsem zvykla a kdybych ted mela sednout za volant, tak se z toho vystresuju takovym zpusobem, ze by mimco melo asi dozivotni nasledky.. ![]()
Luci - to může být i těhu výtok
Klidd. Hezky lež - nejlíp bez kalhotek ať tě nic netlačí a nenervuje
Pupík mě bolel nejvíc ty první dva dny, pak ještě pobolíval tak týden ![]()