Poradna duly
Jana Čurdová
A Gabu,s tím úklidem jsi teda hotová superžena
.Já,co jsem se vrátila v 11 od dr.,se doma ploužím od ničeho k ničemu,jen jsem uvařila guláš a dala vyprat prádlo
A chlebík bych si taky dala,miluju čerstvý chleba s máslem.Teď tady pojídám Rafaelo.Ale jinak mám pořád chuť na vyloženě nezdravé věci-klobásky,jitrnice,paštiky,škvarky atd.
Bobi, no jo, máš fotku na rodině, s tím jménem Aleš jsem si jí vybavila
A zabrání jména zas tak moc neřeším, to jen potvrzuje, že je to jméno hezké a že jsem si dobře vybrala, když ho chce víc lidí… Pro holku máme Adélku, tu má zase vybranou Lucinka, tak co… S tím úklidem fakt nevím, co se to stalo, ale už si za to nadávám, protože mi po tom není vůbec dobře a hlavně se to tu do Vánoc opět zašpiní, takže můžu začít za dva týdny znova
.
Teda a ty mě dráždíš, škvarky, mňam, to jsem jedla jako malá u babičky na vsi, chleba se sádlem, škvarky, cibulí, posolený, auuuuuu, to bych si dala!!!! Já mám teď taky takové nezdravé chutě, před týdnem jsem nebyla líná udělat bramboráky asi pro deset lidí (jedl to jen manžel a já, jenže jsem měla veliké oči a ukrutnou chuť), čím víc česneku a smaženého, tím líp. Co si z toho to mimino vezme, to vážně nevím ![]()
Petro, já se bojím, že to nevydržím, zvlášť, když tam budu tak dlouho, vážně bych se chtěla nechat překvapit, ale nemám vůbec pevnou vůli a jsem staaašně zvědavá. To je hrozné dilema… ![]()
To já taky nejsem líná si nachystat nějakou lahůdku,bramboráky jsme měli min.týden,pořád jsem říkla,že je jíst nebudu,takové „sračky“mastné a přepálené a nakonec jsem se ještě v 10 večer cpala ![]()
S tím úklidem jsem šla do sebe a vrhla jsem se na očistu koupelny a WC,ještě než půjdu pro Aldu do školky,pak má plavání,takže do půl 6 o program vystarané.
A já bych to nevydržela a říct bych si to nechala,po zbytek těhu by mě to šrotovalo v hlavě,co to asi bude.A taková informace za 100Kč,no nekupte to ![]()
Teda Gabu - máš můj obdiv a zároveň i mě tím trochu zlobíš.
Takhle doma furt řádit - tak na to opravdu nemám. Já sice navařím, upeču a poklidím, ale že bych tu řádila jak krvavá ruka - tak to asi nehrozí. Hlavně mě to přestalo bavit od té chvíle, když jsem zjistila, že když konečně to tu uklidím jak v klícce - tak během půl hodiny, co se probudí mladej, pak přijde manžel z práce a do toho tady běhá pes, tak je to tu do večera to samý. A začínat další den znova - na to nemám náladu. Ale obdivuju tě. A s tím nezdravým jídlem ani nemluvím. Včera jsem upekla bábovku a už půlka je ve mě. ![]()
Tak jsem si koupila espumisan, tak doufám, že pomůže. Zatím je mi snad líp ![]()
Peti, ty ruce, to je teda hrůza.. No ale snad se to zlepší po tý mastičce.
Ibri, máš vlastně už vybraný kočár na dvojčátka? Ani nevím, jestli se to už řešilo.
Aleesho, třeba Tě v tom BMW někde potkám ![]()
Nicky, proč máš rizikové? Řekli Ti důvod? Kamarádka bude rodit v únoru a prý musí ležet..
Ody, s tou porodnicí je to super ![]()
No, jsem si tak říkala, že nemám problém si pamatovat co kdo psal, a mám duto
Tak se omlouvám, kde jsem nereagovala ![]()
Dneska je ale krásné počasí, co? ![]()
Ibri, já bych se o tom úklidu nezmiňovala, kdyby to tak bylo na denním pořádku, ale já jinak na úklid dost peču, v podstatě se řídím těmi zá:,–(ami „dobré hospodyňky“, cos tu včera vyvěsila, tak proto jsem to považovala za tak výjimečnou věc, že jsem se o to s vámi musela podělit. Hlavně jsem to zvládla za den a půl s Fanouškem za zadkem, což mi ještě přidává body navrch
Mi vážně prdlo v hlavě, a muselo to najenou být všechno hotové. Teď už to tak horké nevidím, pocit euforie mě opustil a cpu se tady tím teplým voňavým chlebíkem a drobím si u toho na břicho a nechává mě to chladnou ![]()
Bobi, já bych si to asi nechala říct jen kdyby to byla holka, abych mohla nakupovat ty růžové nesmysly. Fakt nevím, uvidí se na místě, jak to tam se mnou zamává… A ty chodíš s prckem plavat od miminka??? Já bych tak chtěla taky pokračovat s Fandíkem, se mi hrozně líbí, jak se ti malí caparti sami potápí pod vodu a loví si hračky a dělají blbiny, hlavně bych se o něj nemusela v létě bát, že se mi utopí v kdejaké louži…
Od miminka ne,začal až ve 3,5 do kurzu výkonostního plavání-ze začátku kurs pro neplavce,letos postoupil mezi ty zdatné
.Je to strašnej vodomil a rukávky jsou od loni pro něj strašná potupa,ani v moři je nechtěl
Amber - kočár ještě nemám vůbec vybraný. A jsem z toho trochu nanervy. Nikde moc nejsou k vidění a já si potřebuju jej ozkoušet. Nicméně v lednu je v Brně výstava kočárků pro dvojčata, tak už tam máme namířeno.
Když už si nějaký vyberu, tak mi ho jiný pohaní.
Asi je budu vozit v trakaři. ![]()
Gabu - to jsem ráda, že tak nešílíš každý den.
Já totiž když Kuba po obědě zalehne, tak to beru jako moje volno a na všechno dlabu a odpočívám. ![]()
Ibri, proto já tady přispívám pouze v období od jedné do půl čtvrté, když mládě chrní, a možná někdy v noci, když není doma muž. Jinak je pro mě net tabu, Fandík hned křičí mami nepracuj a pojď si hrát nebo chce v horším případě pustit Chytila jsem na pasece žížalu…
A u nás v okolí je tedy docela dost dvojčátek, až si občas říkám, odkud se berou
, a hodně jsem viděla jezdit kočátek Inglesina. Ten poznám, protože ho mám taky, akorát single… ![]()
Bobi, mé dítko také nechtělo do bazénu ani v moři rukávky a kruh, dělal strašné scény že bude plavat sám, tak jsem ho musela holt nechat trošku přitopit první vlnou, která přes něj šplouchla, aby pochopil, že zas tak velký plavec ještě není. Jak ten si pro ně pak šupajdil…
Jééje holčiny, gratuluju ke klučíkům!!!!No to jsem zvědavá, jestli vám sem příští týden přijdu z holčičkou…moc bych ji chtěla, mám i takový pocit, že to je holka,ale okolí mi od začátku říká, že určo kluk a já teda nevím, jestli mě přesvědčuje o opaku můj instinkt nebo chtíč
![]()
Jináč Aleeshce jsem pogratulovala, je to mooc štetíčka takhle před vánoci a mají velkou rodinu, bude se hodit ![]()
Maminky, které bolí packy a brní ať to vydrží a bolí to co nejmíň, myslím, že jednou za čas brufen nebo paralen není žádná hrůza…mě zase už týden píchá všude možně po břiše, jsou to jen takové záškuby a taky mě furt něco nadýmá..hlavně česnek teda!!!Ale blamboláčky jsem měla nedávno taky
A hodně nezdravých jídel..smetanových a pod…a paštiky..no je to děs s náma
A to jsem si plánovala super zdravý a vyvážený jídlo po celý průběh těhu…ha ha… ![]()
Jdu taky uklízet, asi by mě to taky drželo naplno, kdybychom nebyli v půlce rekonstrukce a zdravý rozum mi neříkal, že je to uplně zbytečné, když malovat teprv budeme…takže já to vidím na „novoroční úklid“ ![]()
Ať se vám mimísci hezky ukazují a přibude holčiček…aspoň tam, kde si je toužebně přejí!!! ![]()
Ahoj Majko, mě zase každý předpovídal holku, že prý ubírá na kráse, ale já tvrdila, že to je kluk, tak ať se Ti to splní ![]()
Taky jsem si plánovala, jak budu dbát na stravu, ale jím na co mám chuť, teď právě jsem snědla luxusní čokoládový dortík ![]()
Ibri, ten kočárek je asi velké dilema. Já jsem původně chtěla tento http://www.kocarky.cz/…ker-sky.html prý se hodně používá právě pro dvojčata, ale nakonec jsme skončili u Jane Slalom Pro. Pro dvojčata ale takový výběr není, co.. No nezávidím
Dneska jsem zrovna viděla na Chodově v obchoďáku krásná dvojčátka, holčičky
A myslím, že byly právě v tomto kočárku
Tak držím palce při výběru, asi to bude na bednu, hlavně abyste se s taťkou shodli ![]()
Ahoj holky...........
Suviku a Bobi, velka gratulace ke chlapeckum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Teda, tady vladnou kluci......... ![]()
Ali, no to je bomba!!!!!Budete mit kraaasne Vanoce, je to uzasny!!!!!!Gratuluji k vyhre!!!!!!!!! ![]()
Petim to je hruza s tema rukama.....
, snad Ti na to neco pomuze, me zatim ruce netrapi…
Vcera jsem byla poprve na kurzu, jsem nadsena, hodka teorie a pak hodka cviceni a dala nam pekne zabrat, zadne lehke pohupovani na mici, le drsne posilovani...........
…jsem pak tahla nohy za sebou domu.........
........
Dnes jsem se videla s kamaradkou, malej dostal krasne vecicky ze Zary, bydleli jsme spolu v Londyne a ted jede do Kanady.........cestovatelka.....
…
A dnes jsem se nakonec objednala na 3D UTZ.....volala jsem na dve mista tady u nas........a jsou velke cenove rozdily!!!!Tak to mame za 600 vcetne DVD a fotek.........tak super.....jdeme 5.ledna.......si ale rikam jestli uz nebude pozde, budu 26-27 tt.
Tak vsechny moooc zdravim, pokusim se docist a jdu neco pouklidit.......
Hezky vecer.........
Ahoj těhulky,
dneska opět lítání po doktorech.Ráno gyndra,vše OK,poslechli jsme,jak Žofince tluče srdíčko,jsem zavřená,moč taky v pořádku,jen jsem za ten měsíc od minulé kontroly přibrala 4kg,což komentovala sestřička,ať na to dávám pozor.To by mě zajímalo jak?
Celkem tedy už +7kg,když to beru od stloustnutí před těhu,tak už rovných +10kg,kdo to bude schazovat.
![]()
Ááááá,vidím,že se řady kluků pěkně rozšířily.
Bobi-moc gratuluju ke klukovi jako bukovi.
Jen tak dál,to si bude moct Žofinka vybírat…
![]()
Mersy-mě říkala paní z Genetu,že nejlepší čas je kolem26tt,tak si myslím,že jsi v tom nejlepší čase objednaná. ![]()
Stanuško - to jde, já s klukem měla v 12 týdnu už +6 kg, celkově 16 kg
, jen papej!
Merssy - taky mi říkali že nejlíp na ten 3D mezi 23 - 28 týdnem ![]()