duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
27.11.08 17:21

Holky, tak ja pribrala uz 7kg… :evil: …a dr z toho nadsena vubec neni........ :roll: ,mi na:,–(i dietu........ :? …

Jinak super, ze jdeme tak akorat, hezky malyho uvidime........

Stani Tebe na vysetreni kontroluje i zevnitr?Me zatim jen UTZ.......a pres bricho pohmatem........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
27.11.08 17:33

Holky,tak já mám nahoře asi 8 kg a dr.taky měla řeči,ale já je neřeším :lol: No a co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
27.11.08 17:36

Zloději - chodí po sídlištích stejně jako v rodinných domech, to si nevyberete. Zvlášť takoví zoufalci, co tam vlezou i takhle za světla. :roll: Mně jeden takový málem ukradl kolo - byli jsme u mojí mamky na zahrádce, typická zahrádkářská kolonie na konci Prahy. Seděli jsme na jednom konci zahrádky, kolo položené tak 20 metrů od nás pod stromem. On tam prostě vlezl přes nízký plot, už měl kolo na rameni, když si ho všiml pán ze sousední zahrádky. Fakt drzost, byla to neděle odpoledne, my kousíček od toho kola a on si stejně nedal pokoj. Vypadal poněkud „jetě“ a byl dost mimo, asi feťák… :roll:
Jinak v baráku máme na noc vždycky puštěný alarm, tak jsem docela klidná, jakmile by tam někdo vlezl, rozhodně to nezaspíme. :wink:

Do Prahy až tak moc nejezdím, docela jsem se tady za ty čtyři roky aklimatizovala. 8) A to jsem byla Pražanda od narození.

Ty maily o uklízení jsou super, hned má člověk lepší pocit! :lol:

Suviku , gratujulu! To moc ráda čtu, všechny vaše dobré zprávy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.11.08 17:41

Holky,to jsem ráda,i když vám to samozřejmě nepřeju,že nepřibírám tak rychle jenom já.Je fakt,že mám pořád hlad,ale docela se krotim,to se dokážu obžírat mnohem víc.Ale váha mi prostě s holkama letí závratně nahuru. :?

Mersy-jj,vždycky koukne na stav hrdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.11.08 17:57

Ahojky, já teda taky nestíhám reagovat..Jinak s těma jménama bych to tak neřešila, co kdo tady má… Já myslím, že MiriaM bude mít taky Kubíka jako já, a kdybych měla řešit kolik se rodí Kubíků a Matěju plus co máme jména v rodině, tak mě už opravdu zbydou jen ty jména jako Bohumír atd. Prostě se mi to jméno líbí a naštěstí u nás v okolí žádného Kubíka neznám, tak i proto… :wink: a Adélku má manželův kolega, ale to jméno se mi tááák líbí, ale máme i jiné varianty, ale Áďa vede :) i když mám takový pocit, že čekám kluka, u manžela v rodině se nic jiného ani nerodí, takže tady bude asi opravdu překlukováno, no je to jedno, hlavně ať jsou pupíci všichni zdravý…
Dneska mi psala ta známá porodní asistentka, co jsem se jí ptala o víkendu na to nachlazení versus amnio a ona taky čekala na výsledky triplů a dnes mi napsala, jaký to je, že jí to taky čeká, jestli to bolí a že to zná jen teoreticky ze školy. No nikomu tohle nepřeju a prý ji vrchní sestra řikala, že ty testy jsou hodně citlivý a reagují na každou pitomost a že teď chodí každá druhá, tak si moc přeju ať je ten náš mimísek zdravej, to je moje jediný přání k vánocům :wink:
Jinak holky ty ruce to musí být hrůza, škoda, že neexistuje něco, co by vám ulevilo, to si vůbec nedokážu představit :roll:
Jinak s příbíráním, na 16tt jsem měla 5 kg nahoře a doma se radši nevážím, protože pak z toho mám mindráky, prostě mimísek to potřebuje, tak co… taky jediný období, který si můžu užít a nemusím hlídat váhu, tak doufám, že ze mě na konci nebude velryba. Jinak mě bříško začalo za poslední 2 dny růst a dneska mě i kůže svědí, tak mažu a mažu…
Jo a holky, mám takový pocit, že jsem včera cítila první pohyby, to jsem vlastně chtěla vám napsat..... takový jako by zašimrání pod pupíkem kousek nalevo, tak doufám, že jsem si to s ničím nespletla a mimíska fakt cítím. Ale od tý doby zase nic, takže večer uvidíme až budu zase v klidu, jestli jsem si to nespletla a fakt na mě mimís klepe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
27.11.08 18:05

Nicky , to je blbý s penězma, ale hlavně abys byla ty a mimčo v pořádku!

Ibrisam , já mám otevřená dvě okna prohlížeče, v jednom si čtu příspěvku a do druhého rovnou píšu odpovědi. Jenže jak se mi tady hemží Martínek, stejně každou chvíli něco při čtení přeskočím, nebo zapomenu, na co jsem chtěla reagovat. :oops:

Bobi , gratulace k chlapečkovi! :P

Holky, s těma bolavýma rukama to je teda něco. Mě občas ruka v noci či ráno taky brní, ale mívám ji i otlačenou, takže si na ní nejspíš opravdu spím.

Aleesho , tak to máš nárok si dnes odpočinout, po porodu trojčat! :lol:

Peti , prstýnky jsem sundala hned první měsíc prvního těhotenství a od té doby odpočívají v krabičce. Sice bych je nějakou dobu po porodu i navlékla, ale nějak mi při domácích pracech překáží. A teď už je zase nenatáhnu.

Jééé, a nechte si toho, takhle mi tu dělat chutě! :lol: :wink: Gabu , jestli budeš mít chvilku, hoď sem prosím nějaký osvědčený recept na chleba do pekárny!

Úklid - tak já si teď dávám pohov, jsem ráda, že už mě chřipajzna opouští, tak aby se zase nevrátila. Ale už se těším, až aspoň dorazím ta okna, má vše čisté zvenčí a zbývá mi tak půlka oken uvnitř… ale je to i tak ještě hodně práce, na tom našem skleněném paláci. :?

Jo a mimísek včera poprvé šťouchnul přes břicho i manžela do ruky. :D :D :D A ráno si můžu vybrat, někdy mě vzbudí dřív Martínek a když náhodou spí, tak mě vzbudí prťous v bříšku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
27.11.08 19:28

hezky vecer preju!!
tak ted nevim, jestli si to jeste vsechno pamatuju, ale suvik, gratuluju ke skvelym vysledkum, aleesho, tobe k auti a spoustu uspesne najetych kilometru!
koukam, ze se tu mnozi klucici, tak snad na me ta holcicka zbyde.. :lol:
hmotnost mam zatim kilco pod, ale ja byla v lete natekla a mela o par kilo vic nez obvykle kvuli hormonum.. a pak jsem trpela prvni 4 mesice nechutenstvim. ted jsem ovsem chut k jidlu opet nasla, takze vas brzo dozenu a predezenu! :lol: :lol:
pro dvojcatka je dobry jeste kocarek od tfk. ja teda na tuhle znacku nedam dopustit, kocarky od nich melo hodne nasich znamych (i jedni s dvojcatkama) a nikdo na ne neda dopustit.
jinak docela dost kocarku maji myslim v ajuty na smichove.

joo a na par dnu zustavam doma na neschopce, prepadla me podzimni viroza a pani doktorova me setri :wink:

jeste jsem toho chtela hromadu napsat, ale nejak jsem to zapomnela.. jooo, zlodeji. my kdyz bydleli v hlubocepich, to byla hruza a des.. tam se kradlo o 106. taky v noci, vlezi do prizemi rodinnych domku a ani jim nevadilo, ze tam spi lidi a vybrakovali to tam.. my meli stesti, nas barak vynechali, asi vedeli, ze tam nic nenajdou.. ale byla jsem tehdy po.. strachy, bo m. byl furt nekde na sluzebni ceste a ja tam byla furt sama.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
27.11.08 19:45

Ahoj holky,
nějak nestihám............jé tak další kluci,že bych měla šanci na tu vysněnou holčičku :wink: takže holky gratuluji,supr zprávička.

Ali-ty jo tak to je teda supr dáreček,moc blahopřeji,fakt paráda...........

Mersy-téda,3D ULT za 600Kč???Prosím prosím napiš,kde???To já se objednám taky..........děkuji moc......to není ani reálný

Jinak kg,já mám zatím 5.5kg nahoře,ale holky z toho si nic nedělejte,pokud máte hlad jeste!!!To fakt půjde dolů.U Daníka jsem přibrala 16kg a šlo to vše dolů,tak užívejte,dokud můžete papinkat.

Všem kdo jde na ultrazvuk,hezký podíváníčko

Jo a Lucinko-gratuluji k prvním pohybům,teď to začne žbluňkat v bříšku furt.

A trnutí rukou,utíkejte k doktorům,nenechte to jen tak!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
27.11.08 20:07

lucinko,
gratuluj k pohybůům - chci takýýý :D

A s rukama - vím jak vám je - mě brní noha :cry: Prostě mě brní stehno, ale děsně, už i v klidu. A jít na procházku nebo nakoupit je síla, protože mě začně po chvíli děsně pálit. Obvoďák mi na to řekl - hmmm, a gyndař po mém neustálem stěžování mi dal magnézko - zatím to nepomáhá, ba horší se to :? A hlavně je to i divný pocit, má ho totiž necitlivý 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
27.11.08 21:10

Luci, gratuluji k pohybum, to je parada, vid?

Kaci, v Heliosu........
http://www.sanatoriumhelios.cz/ultrazvuk/, je to super za takovou cenu, ze?Ale objednavaji az na leden...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
27.11.08 21:14

no holky děkuju, já doufám, že jsem se nespletla a fakt to pohyby byly… :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
27.11.08 21:20

Cha cha,tak od tam jsem teď rychle utekla...........tak to je mazec :roll:
Díky za info............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
27.11.08 22:37

Nazdar babizny,
jsem zpět z ultrazvuku, hodina a třičtvrtě čekání se rozhodně vyplatily, byl to super zážitek, vše je OK, miminko se nám předvedlo ze všech stran, cucalo si prstíčky, polykalo vodu, kopalo doktorovi do sondy a pak z toho usnulo. Má 500 gramů a je to......................................................
překvapení. Já to fakt vydržela a nenechala si to říct, i když jsem se asi stokrát nadechovala, že teda jo. Nicméně jsem pořád valila oči, abych zahlédla něco, co vypadá jako pytlík, protože ten poznám, ale viděla jsem prd!

Titty, tady ho máš, já ho dělám z kefíru a dávám tam slunečnicová semínka :wink:

http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?…

Luci, vidíš, mimčo ti chtělo dát najevo, že je OK, tak tě trochu nakoplo, co? Teď už bude fakt jen líp, tak si to užívej!

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
28.11.08 08:09

Dobre ranko.............

Luci, ja si ted uvedomuju, ze prvni pohyby jsem zacala citit par dni po amniu..........takze je to urcite ono......... :D

Tak jsem se asi dohodli na jmenu..........doufam, ze nam to vydrzi......uz tak zacneme maleho oslovovat, protoze do ted to bylo miminko......... :lol: .......

Takze ani Matyáš, ani Daniel, ale TOBIÁŠ..........

Musim se kouknout, jestli i toto jmeno je u nas povolene.......ale tusim ze ano........

Dnes prvni den po celym tydnu stravim pekne doma.........takze bude valendo........ :lol: , a chci vyklidit komodu a udelat misto pro Tobíka.......... :D .........
Vsem preji krasny den, u nas je slunicko ale kosa.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
28.11.08 08:12

Gabu , to je super, ze jste si UTZ tak krasne uzili........je to nadhera, kdyz se mimi tak krasne ukaze......... :D , a mas vydrz, klobouk dolu........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí