duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
26.11.08 20:40

Nejdřív jsem se ptala známého dr.a ten mě domluvil vyšetření na cévním,tam to bylo O.K.,tak mě poslali na to neuro.Tam hned mezi dveřma věděla o co jde.Napsala mě kapky Secatoxin,2× ten opich a udělala mě EMG-to měří,jak rychle prsty reagují.A na noc občas Ibalgin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
26.11.08 22:01

Aleesha - tak to teda gratulujuuuuuuuuuuuuu! Parádní Vánoce! 8) :lol: Schováte ho malému k 18.narozeninám? :lol: :lol: :lol: :lol:

Suviku - tak to je senzace, dlaší klučina do party! :lol:

To mi připomíná, moje kámoška co čeká taky třetí, a vždy si přála kluka, tak vypadá že bude mít tři holky! :? Má termín 2.4. a chodí na jiné stránky mezi dubnové těhule! Říkala jsem jí , že tady se to hemží, zatím, převážně kluky, tak podotkla, že měla chodit raději k nám do diskuze a třeba by se toho kluka dočkala! :lol: :lol: :lol: Chudina moje zlatá! Ale už se stím smířila a vybírá červený kočár! :wink:

Holky, s těma rukama, to teda vypadá opravdu spíš na cévní problém, špatně se vám prokrvují ruce! Já bych to nepodceňovala! Zase je dobré, že to s těhotestvím nejspíš zmizí.
Jste chudinky, mě stačí ten můj syndrom karpálního tunelu, ruka mě bolí už 3 dny, ale cítim jí................až moc! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
27.11.08 10:00

Ahoj holky, zdravím po ránu.

Aleesho, to je teda mega gratulace :) to je fakt bomba :)

Suvi, vítej do party klučíků :) Doufám, že další rok budou zase samý holky, aby si ti naši chlapečci měli koho namluvit :) Teď se to klukama jenom hemží.

Peti, Bobi a Ody, ty ruce vám nezávidím :( Mě zase bolí divně břicho, ale mám skoro pocit, že jsem prostě jenom nafouklá, ale nevím, jak splasknout :( Už jsem zkoušela pít mátový čaj, a nic. Normálně mi pomáhal. Ach jo.. :( Je to fakt nepříjemný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65338
27.11.08 11:03

Ahoj holky,
tak jsem v noci zase trpěla a ráno ruce pořádně oteklé,tak jsem skočila do auta a jela k dr.no pravděpodobně karpály.Objednaná jsem na EMG,ale až v lednu.No a zatím mi dala mastičku.
Tak mi sestřička na to EMG volala a jestli to není problém v těhu,tak prý to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
27.11.08 11:16

Alescho ani nevíš, jakou nám to udělalo radost, strašně moc vám to přejem a krásně si to užijte :! :!

Suvíku gratuluju moc k chlapečkovi.

Pak že ta intuice nefunguje, já si taky pořád říkám, že je to kluk, ale uvidíme až vyleze :lol: :lol:

jinak jsem po kontrole, UZ nebyl, jen poslouchání. Pan doktor mi moc nepotěšil, ale asi sem nemohla nic jiného čekat, dostala jsem nálepku rizikové těhu a neschopenku. Přiznám se, že se mi to vůbec nehodí, potřebovala jsem ještě minimálně do konce roku dělat, kvůli penězům, tak jsem se dneska ráno probudila s depkamma jak to všechno zvládnem.. od rána tu počítám a prostě je to celkem mazec, ale nějak se to dohromady dát musí, hlavně aby mímo bylo ok :wink:
Ani jsem vás moc nedočítala, odppoledne na to mrknu, teď pojhedu na tu rehabilitaci, snad mi nějak pomůžou. Tak doufám, že tu budou samý optimistický zprávy, ať se trošku rozveselím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.11.08 12:37

Ahoj,
tak přihlašuji do party kluků dalšího raubíře :D .Do poslední chvíle jsem doufala,že by to mohla být holka,ale dr. a pinďour přes půl obrazovky mě přesvědčili o opaku :D Ale hlavně že je vše v pořádku,vyvíjí se prý přímo tabulkově na den přesně.A malej je rád,že bude mít „bláchu“.
Peti:na ty ruce dr.říkal,že bohužel asi nic moc nepomůže,že mám přes den zkusit střídavé koupele a jinak vydržať,prťka,vydržať :lol:
Nicky:neboj,to nějak zvládnete,nestresuj se,ať je mimčo v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.11.08 12:39

A ještě prosím,prosím,v tabulce změnit kluk Adam,kontrola 7.1. a UTZ 16.2.2009
 Díkýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
27.11.08 12:45

Suviku a Bobi - gratuluji ke klučinám. Jinak Matěj je dnes taky dost frekventované jméno :D NO ale na našeho Jakuba nemá. :D To je snad TOP! Nejhorší je, že když jsme to vybírali, tak jsme vůbec netušili, že to jméno je tak teď používané. No ale když jsme to zjistili, tak už jsme byli rozhodnutí že je to Kuba a nic měnit jsme nechtěli. Když se to člověku líbí, tak proč dávát jméno třeba Božetěch. :lol:
No Aleesho gratuluji!!!!! To je fakt bomba! To by se mě nestalo. :( Jsem v životě vyhrála snad nejvíc 500,– Kč ve Sportce.
Jinak Amber - mě břicho občas taky pobolívá. Dokonce dneska jsem měla ráno nějaký křeče, že jsem se ani narovnat nemohla. Ale myslím si, že to k tomu těhu patří. Pokud to netrvá neustále a několik dní tak je to v poho.
Holky normálně, když Vás čtu, tak si píšu na papír poznámky, abych věděla komu a na co reagovat. :D Jak to děláte vy?
Jo a Peťo atd. - mě ty ruce docela přestaly trnout od té doby co piji i rozpustný hořčík. Takže to bylo asi fakt hořčíkem. S těma karpálkama mě to mrzí - toho jsem se bála, abych to neměla. Ale snad to bude banální operace. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.11.08 12:54

Ahojda,

tak mi dnes odepsal na email hodný pan primař z nemocnice, že je to drb, to že mají zavírat porodnici, a že mám přijít porodit k nim, že se na mě těší! :lol: Kdyby mi to řekl osobně tak mu snad dám i pusu. :lol: :lol: :lol:

Petul - to je peklo co? Já si dnes ráno po 4 dnech ze zoufalství zobla Ibalgin. :cry:
Už to nešlo vydržet!

Nicky - jen odpočívej! To zvládnete!!! :wink:

Bobi - další chlap! Tak to gratuluju!!!
Kámoška zrovna dnes říkala, že asi prchne k nám do diskuze, a třeba se jí tam z té třetí holky udělá kluk! :lol:

Ibri - jojo i můj bratr je Jakub! :lol: ALe je to pěkné jméno ne? :wink: :lol:
Já si otveřu odpověď v novém panelu..............v původním čtu co jste psali a do druhého odepisuju. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
27.11.08 13:04

Suviku, Bobi : gratuluju ke klukům! V dubnu je opravdu nějak holčiček nedostatek, tak snad to ostatní doženou :)

Nicky: hlavní je mimčo, tak odpočívej a s ostatním si nedělej hlavu :)

Peti: to musí být nepříjemné, ale snad to nejpozději porodem přejde.

Já dnes v noci porodila trojčata, tak jsem celá rozlámaná :lol: Včera mě trochu bolelo večer břicho, tak si říkám, jestli se to v noci nějak nepřeneslo do snu. Já totiž nedávno, jak jsem měla kašel, kašlala i ve snu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65338
27.11.08 13:19

BOBI,klučík?????No super a gratuluji ti moc :lol:
A my jedeme zítra :lol: podívat se na mimíska :D

No holky,už jsem servala prstýnky z ruky,moc to nešlos těma oteklejma prstama.....no holt si to protrpím......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
27.11.08 13:41

Ahoj,

gratulace Suvikovi a Bobi ke chlapečkům, to je opravdu neuvěřitelné, kolik jich tu je, říká se, že když se rodí kluci, tak bude válka, ještě že na tyhle povídačky nevěřím… Já jen čím dál tím víc tuším, že moje mimčo má taky pinďu.

Bobi, já jsem to nějak nepostřehla, ty už doma jednoho kluka máš? Kolik mu je, že jsem tak zvědavá? :wink:

Aleesho, ty máš tedy kliku, to je super, vyhrát takovéhle autíčko, ještě, že jsme se tu o tom řízení včera bavily… To aby sis přála pod stromeček kondiční jízdy, co??? :D Já jsem nikdy nic nevyhrála, ani v žádné tombole, ať byla sebetrapnější… Vlastně jednou jsem vyhrála první cenu, ale to byla půlhodina s erotickou pracovnicí, tak to jsem si moc neužila a musela jsem to udat dál… :lol:

Ibri, já si poznámky nedělám, takže jsem schopná reagovat tak maximálně na to, co se mi objeví na té poslední stránce, zbytek se vždycky vykouří z hlavy. Ale zavedu metodu Ody. A s tím jménem, taky jsem jich spoustu zavrhla jen proto, že jsou hodně užívaná a přitom se mi moc líbí, tak se na to asi vyprdnu a dám takové, co mě osloví bez ohledu na to, kolik dalších dětí ho bude mít. Pořád vede Adam, ale toho si koukám už zabrala Bobi, tak mám ještě Davida, Matěje by zase chtěl manžel, ale už je taky obsazeno… 8)

Nicky, neboj, to se dá všechno zvládnout, hlavní je zdraví, to ničím nenahradíš ani nedoženeš, tak si koukej odpočinout a relaxovat, je to nadlouho naposled! Alespoň můžeš býtt na netu od rána do večera :wink:

JInak já jsem se asi zbláznila, už mám vánoční úklid za sebou, zbývá vydrhnout kuchyň a je hotovo 8O . Nemohla jsem si prostě pomoct a musela jsem umýt všechno, co umýt šlo, třeba i vysavač zevnitř a tak… Doufám, že se mě tahle uklízecí mánie nebude držet až do porodu, protože je to tedy dost unavující, navíc jsem si při mytí oken natáhla nějaký nerv v pravé půlce a nemůžu moc chodit ani sedět. Tak se teď válím, než se prcek vzbudí…

A v půl šesté jdu na ultrazvuk, tak už vám nebudu muset závidět, že jste viděly mrňousky. Bude trvat asi půl hodiny, takový ten trojrozměrný, tak se moc těším, jen doufám, že nám zůstane pohlaví utajeno a že vydržím se na něj nezeptat. Jo a moje dítě je asi čokoholik, jen jsem si pomyslela na tu schovanou Nutelu ve špajzu, tak sebou tak mrsklo, že mi narazilo břichem do stolu. Tak jdu pro ní, ať nemá chudáček absťák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65338
27.11.08 13:51

GAbu,tak uvidíš mrně???
Davídka jsem chtěla já.....moc se mi to líbí.Ale doma zavrhnuto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
27.11.08 13:55

Petro, jasně že se budu koukat, jen až bude doktor brousit okolo pindíka, tak zavřu oči a budu dělat, že jsem ho neviděla…

Jééé, a kdybyste teď mohly být u nás doma,právě jsem vyndala z pekárny chlebíček, tady to taaaaak voní, já ho jím vždycky ještě horký jen se solí, mňam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
27.11.08 14:03

Gabu,doma máme 4,5letého divočáka :D.S tím Adamem to neřeš,jestli ho někdo zabral nebo ne,jestli se vám líbí.My jsme nad tím nepřemýšleli,jestli je jméno více či méně používané,snad jedině kdyby ho měl někdo,kdo je mi vyloženě nesympatický.To by pomalu nemohl člověk dítě pojmenovat,pokud se mu teda nechceš pomstít a dát mu jméno např.Zvonimír nebo Želmír :lol: A prvního máme Aleše po taťkovi a po druhé to už použít nejde :D ,že by byli jednička a dvojka :lol:
Užij si to na UTZ,ať se vám prcek hezky ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital