duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1668
28.11.08 15:12

Ahojky,

tak ten můj marod taky spí, ale budí se každých 15 minut, chudák, nemůže nějak dýchat. Na průduškách nic nemá, tak musíme ještě jednu noc vydržet a snad bude líp. Tajně jsem doufala, že se nám tahle nemoc vyhne, ale má jí už poněkolikáté, tak se s tím budu muset naučit nějak pracovat, než nám trošku vyroste, s nástupem do školy by to mělo odeznít… :roll:

Ibri, recept už jsem si opsala, miluju zapečené těstoviny s čímkoli a už mi docházela fantazie, tak je zkusím, jen místu šunky dám asi kuřečí maso, aby to jedl i manžel. Díky za tip :wink:

Tygře, knížka se jmenuje „Jak se bude vaše dítě jmenovat“ a jsou v ní uvedena všechna jména, která se u nás oficiálně uznávají, včetně jejich významu a původu. A klidně se optej, až to bude aktuální, já ráda rozdávám chytré rady :wink: A knihu mám pořád při ruce, neboť stále nejsem schopná vybrat nějaké jméno pro kluka. Hodně se při tom totiž koukám i na ten jeho význam a to jsou někdy tedy jobovky, např: otrok nebo poddaný, to bych tedy asi svému dítěti dát nemohla…

Merssy, to se to nakupuje, pěkně z domova, co??? Já se v tomhle musím krotit, přes internet bych nakupovala jako ďas, protože nevidím, jak mi prašule mizí z peněženky. To v kamenném obchodě si všechno třikrát rozmyslím…

Ad váha, já bych vůbec zrušila povinné převažování při kontrolách, ten údaj o ničem nevypovídá, jestli někdo přibral pět, deset nebo dvacet kilo, dle mého vyplývá hlavně z genetických dispozic, se kterými nikdo nic neudělá. Jak může doktor poznat, jestli se někdo přežírá nebo jen zadržuje vodu??? Blbá je ovšem kombinace obého… Já bych pouze kontrolovala náhlé váhové přírůstky z důvodu preeklampsie a nestresovala ty ostatní, které prostě kynou jen proto, že se tak příroda rozhodla… U mě se můj doktor např. pozastavil až nad nabranými 20ti kily, protože viděl, že mi ta zadržovaná voda už teče i z uší. Tehdy doporučil pro jistotu zeleninovou dietku, kterou jsem dodržovala a nabrala ještě dalších šest… To prostě ovlivinit nejde, tak se na to vyprdněte, hlavní je spokojené miminko, kila se budou schazovat až potom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
28.11.08 15:25

Já se sem pokusím hodit obrázky mimča, ale nevím, minule mi to nešlo…

Jinak já mám OZP, a ta přispívá těhotným 1.200,– Kč, to se taky hodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
28.11.08 16:50

Ahojky holky, Nicky už od toho pondělí mám rýmu, která nejde ani vysmrkat, tak v noci se dusím, tak to stojí za prd. Ale jinak co se týče bříška, tak už dobrý, ty 2 dny byly nejhorší, teď už je to lepší…
Jinak dneska mě taky malej zašimral, včera jsem ho asi necítila, protože jsem celej den někde lítala, tak mám radost :)
Jinak fotečky krásný, na 3D bych taky chtěla jít… a s tím utrácením, to asi až po vánocích teď to rozhodně nehrozí, ono s tou mojí nemocenskou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
28.11.08 17:36

Ahoj holky moje,dostala jsem se k vám až ted......
Zpráva od nás :lol: JE TO KLUK

Tak tatínek je nadšenej,že bude mít toho fotbalistu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.11.08 17:44

Ahoj,

Gabu-krásné fotky a moc gratuluju,že jsi si UTZ užila.A taky obdivuju,že vydržíš si nenechat prozradit pohlaví. 8)

Ibri-mě doktorka nesprdla,sam říká,že je to jediný čas,kdy se žena nemusí tolik hlídat,poznáku měla sestra.A ty jsi břibrala jen tři a ještě s dvojčátky. :wink:

Péťo-moc gratuluju ke kloučkovi!!!!! :-)

Tak jestli jsem to dobře zaznamenala,kromě Ibri a mě jsou tu jen kluci a tušení na kluky.To se budou princezny mít,tolika chlapáků!!!!! :lol: 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
28.11.08 17:49

Tý jo, Péťo moc velká gratulace!!!!! :-) hlavně, že je taťka spokojenej… :lol:
Tak tady bude opravdu překlukováno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
28.11.08 17:55

holky,tátínek jse štastnej :lol:
a já jak jsem učila tu mou poslední třídu,tak bylo 17 kluků a 6 holek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.11.08 18:12

Ježiš,to je tak krásný,že nám tak nádherně vychází naše přání,ohledně pohlaví!!!Ještě jednou všem moc gratuluju a sobě taky. :wink: :lol: :lol: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
28.11.08 18:18

Jo jo musíme si pogratulovat :lol: :lol: :lol:
tak já si taky gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
28.11.08 19:16

Peti, to je uzasny, mooooc gratuluji ke klouckovi!!!!!!!!!!!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
28.11.08 19:19

Ahoj holky,

Petul - parááááááááda, tak další KLUK! Vím, že jsi ho chtěla, tak to je super! Velikánská gratulace!

Stanusko- ještě u mě je tušení na holku, teda alespoň z okolí, protože mám úplně stejné těhu jak s Vendulkou. :wink: Uvidíme co nám poví na UTZ příští týden! 8)
Je mi jedno co to bude, ale tak trochu jsem už podlehla okolí, a když řeknou kluk......budu překvapená. :lol:

Merssy - jééééééééé já mám dvě ty těhu-kojící košile, červenou s medvídky a růžovou s želvami! :wink:

Gabu - to jsou super fotečky! Mě uchvátily nožky, já jsem úchylná na maličkaté nožičky. :roll: :lol:

No holky váha..............uvidíme přístí týden u dr, ale doma váha říká, že stále -3kg. 8O :lol:
Vidím to tak, že já zase dostanu vynadáno, že nepřibírám! Jako když jsem čekala Vendy, to mi taky vynadali. Oni ti doktoři neví co chtějí! Jen papejte, dokud to jde! Mě bylo teď zase dva dny šoufl, pořád se mi ty nevolnosti a nechuteství vrací. :?

Skore....................7 kluci : 2 holky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
28.11.08 19:39

Jeee Ody vazne?A jsou super ze?Objednala jsem si M velikost, tak snad...........jsem to merila........Ja budu mit s capem........ :lol:

Gabu fotecky naaadherneeee!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
28.11.08 20:14

Peti: přidávám se s gratulací!

Gabu: fotky jsou super :) To my tak pěkné nemáme. A laryngitidu ať brzy zdoláte, brr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
28.11.08 20:38

Ahoj holky,
dneska nestihám číst,ale koukám,že Peťula má kluka jako buka,takže Peti,velká gratulace,taťka musí být šťastnej!!!!!!
Luci-ty zalez do postýlky a uzdrav se,to víš,že pohyby určitě cítíš.....však za chvilku budou velký kopance,neboj
Mersy-moc hezký prádlo,já dneska zháněla podprdu taky,a nic jsem nesehnala,nevím,včem budu za chvilku chodit…nahoře malý,dole malý.....jo jo,už se kulatím :wink: a nakonec Daneček nebude???
Gabi-krásný fotečky,paráda...........
Nicky-z neschopenky si nedělej hlavu,já vím,že je to o penězích,ale já teď taky kleska o 3tis.dolů mateřské,nějak hold bude.....mysli na mimísko!!!!

Holky já dneska byla ráno u zubařky,tak kaz žádnej,ale mám špatný dásně,hodně krvácím,takže mě řekla,že až přestanu kojit,tak mě pošle na paradentozu na seříznutí,což mám teda radost........
no a před 2h.jsme byli na srdíčku a prcek se nám ukázal v plné kráse a srdíčko je naprosto v pořádku.......tak mám radost!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
28.11.08 21:59

Gabu , díky za recept, vyzkouším! :D
S tou larygitidou je to hrozný a ten pocit bezmoci moc dobře znám… :( Aspoň, že jste měli doma čípky. Blbý je v týhle situaci jet na pohotovost - my jsme jeli naším autem, takže malej v sedačce, ani jsem ho nemohla chovat a uklidňovat, pak ještě čekání na pohotovosti, pak do lékárny, teprve potom mu dát ten čípek… byl mu tenkrát sotva jeden rok. :?
Ať je Fanouškovi brzy líp!

Lucinko , já jsem to teď tak měla, jeden den jsem cítila pohyby, potom celý týden nic. Pak jsem byla u zubaře a tam se prťousek mlel pořádně a od té doby ho cítím každý den aspoň trošku.

Peti , gratuluju ke klučíkovi!!! :D

Kačkač , to je prima, samé dobré zprávy! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí