duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
2.12.08 10:09

Tygři, budu moc držet pěsti, ať jedete s úsměvem na tvářích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
2.12.08 12:34

přeji krásný den, aspoň pro mě :wink:
Dopadla jsem stejně jako Tygřík, kterýmu tímto gratuluju :-) Výsledky OK a genetický UZ 10.12. to už snad bude konec všem stresům. Teda pak ještě ta cukrovka, ale to je až za dlouho :lol: :lol:

Holky mám dotázek, nevíte, kde dělají 3D UZ kolem ltoho 20 týdne? Napadlo mi, že bych to dala našim jako dáreček pod stromeček, ale všude písou až od 24 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
2.12.08 12:45

Ahojky,
tygříku,Nicky- moc gratuluji k supr výsledkům!!!!!!!!

HOlky,kdyby jste věděli,co jsme dneska s Daníkem prožili.Já jsem s ním byla sama doma,on šel spinkat naprosto fit,a ve 23h.šílenej pláč,chrapot,tak jsem valila za ním,úplně se mě dusil,nemohl popadnou dech,vůbec jsem nevěděla,co s ním mám dělat,tak jsem volala manželovi a ten rychle zavolal záchranku.
Ti dojeli za chvilku,prohlídli ho a řekli,že si ho vezmou raději do nemocnice.
Tak jsem šla nabalit pár věcí,ruce se mě třepaly,Daník se mezi tím s něma spřátelil,začal vytahovat album a ukazoval jim fotky-no to mě poprvé rozesmálo........
Hrdě pak šel se strejdama záchranářema do sanitky,já se oblíkla a jeli jsme.Dojeli jsme tam,samo jsem ho musela celou dobu v náručí níst,takže se bojím,aby prckovi v bříšku se nic nestalo,takhle kámoška skončila ve špitálu s krvácením.....tam ho prohlídli,dali iněkci a poslali dom.......
No a teď já s děckem ve špitálu,manžel v práci,takže naštěstí nás odvezl švagr.Noc byla v poho.Jinak je to larinditida-zánět hrtanu-ono se to tam zúží a proto nemůže pak dýchat,takže větrat a větrat......no holky,takový šoky fakt už nemusím,to je hrozný,když nevíte,jak mu pomoct.......
Tak jsem se vám svěřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.12.08 12:59

Kačko - no hlavně, že to dobře dopadlo a Daník a je v pořádku 8O
Nicky - gratuluju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
2.12.08 14:09

Ahoj holky,
jsem tady až ted,dopoledne jsem byla ve městě a pak vařila a pustila se do úklidu kuchyně,umyla okno a dala nějakou výzdobu,ale mám toho teda už dost,pokračování zítra :lol:
Tygříku,gratuluju :lol:
Kačko,no hlavě že to nebylo nic moc vážného a je to v poho :lol:
jo a podle prstýnku mi vycházela holka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.12.08 15:25

Nicky moc gratuluju!!! Super výsledky, dnes jsem tu taky nebyla celý den. Dopolko jsem byly u kámošky a přišla jsem z brekem, vyprávěla mi o holčině, která musela na přerušení z důvodu downu, tak mě to úplně rozhodilo a přišla jsem ubulená a pak brečela a brečela, nějak to na mě dolehlo, to strašný čekání, vlastně celý těhotenství, a je mi to tak vše líto, že se nemůžu ještě těšit ani si to užívat nic :cry: :cry: manžel na mě koukal, co se mi stalo… mám strašný strach, ještě že ho mám, stačí, že mi řekne, že to bude vše dobrý. Ale už je to všechny stašně dlouhý a jsem psychicky nějaká unavená :( :( no nic, tak jsem se vykecala i tady…
Kačkač je mi líto, že musíte být v nemocnici, chudák malej, tak ať je brzo zdráv :wink:
Miriam- tak to teda koukám, já mám HK moc ráda, jezdíme tam na nákupy a do kina, je to od nás nejblíž asi 70 km do multikina :lol: a ještě jsem tam studovala střední, takže doufám, že mě tam nečekají špatné zprávy a příští týden tak zkusím zavolat, tak snad už mi něco řeknou.
Já teda zatím nepeču, nějak nemám inspiraci ani chuť cokoli připravovat na vánoce, ale to je asi i tou náladou. Tak se omlouvám, že to je takový pesimistický ten příspěvek. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.12.08 15:55

Lucinko, vůbec na to nemysli, máš zdravé miminko!!! Občas se bohužel stane, že má někdo downa, ale proč zrovna Ty? Buď v klidu, musíš věřit a uvidíš, že bude v pohodě. Už aby byly ty výsledky, abys byla v klidu, ale budou v pořádku, neboj :)

Nicky a Tygří, gratuluji k výsledkům, už mám okno, komu jsem gratulovala a komu ne :) Je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.12.08 16:10

Nicky - tak paráda! Moc gatuluji!!! :wink: :lol:

Děkuji za tipy na holku či kluka..........ale musím vás sklamat, zítra se UTZ nekoná, z nemocnice odešlo plno doktorů, takže nemá kdo dělat UTZ, takže jsem se musela objednat na UTZ do Ústí, jdu na něj až v pátek ráno. Jdu shodou okolností ke známému táty, k Plzákovi, :lol: to bude zase sranda. Chodila jsem k měmu s Jarkem, ale to mi odmítal říct pohlaví, že mě přece nepřipraví o moment překvapení. :lol: Tak doufám, že ho tentokrát ukecám, když už nejsem prvorodička. :roll:

Kači - příště ho chytni a rychle sním ven do chladu, na balokn nebo někam, nebo otevřít lednici a šoupnout nadýchat se do ní. Pomáhá to!
Musím ti taky říct, že pokud se bude ta larinditida opakovat, tak zauvažuj zajít na alergoligii, astmatický záchvat vypadá dost podobně. - Mám ho!
Sousedy holka, měla larinditidy pořád, nakonec jí po roce poslali na alergo a bere léky a má klid.
A neboj je to přechodné, brácha měl dechové potíže do 8 let, a od té doby má klid.
Držím palečky! Vážne si „užíváte“..... dávej na sebe pozor!

Jinak u dr vše oki....... zase jsem nic nepřibrala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
2.12.08 16:17

ODY nepřibrala???nechápu 8O
holky,od té doby,co víme,že to je kluk,tak přítel prostě pořád Pepík Pepík a já jsem už na nervy,že i když to bude Matyášek,že on mu stejně bude říkat Pepíku.
no a prý,že by mohl mít 2 jména..Matyáš Josef M…
ale já nevím.....pepík mě teda nebere :cry:
Mám už někdy na něj vztek,at toho nechá a neříká mu tak,že se mi to prostě nelíbí,ale nikam to nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.12.08 16:24

Petruš - to mi povídej, u nás je oheň na střeše, když se náhodou zmíním o Lukáškovi....... je to moje vysněné jméno, ale Peter si trvá na to že musí být po něm. Mě to nějak zvlášť nevadí, líbí se mi jméno Peter, ale vytáčí mě, že není ochoten přistoupit na jiné jméno, ani o tom uvažovat, je pak hned nafouknutý jako bublina. :roll: :lol:
Tak jsem škemrala o Lukáš Peter, nebo Peter Lukáš, ale znělo by to asi blbě. :roll:
Tak mu tam to druhý jméno Josef dej, pod podmínkou, že už mu tak nebude říkat. :lol: :lol: :lol:

No jo nepřibrala............setřička už koulela očima. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
2.12.08 16:26

ODY,tak to ho pak mít nemusí :lol: :lol:
jo je to trápení vid :lol: ale Lukáš Peter je docea fajn ne???
jako kdyby my ženský trvaly na tom,aby byly holky po nás :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.12.08 17:39

Ahojky…

Já jsem dopekla, mám dost, strašně mě bolí záda…

Nicky super zprávička, gratuluju k výsledkům…

Luci nebuď smutná a buď optimista!!!!
Jakou školu jsi studovala v HK???

Ody teda to je divný že nepřibíráš a tiše ti závidím, protože mých +10kg je docela šílenost… :(

Jo holky jména ještě že máme jasno, ale taky jsem musela zabojovat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
2.12.08 18:27

Ahojky,
Tygříku,Nicky:super zprávy a 10.12.budem držet všechno co se dá,aby jste už konečně byly v klidu a mohly si užívat zbytek těhu.
Lucinko:snaž se na to nemyslet a nepřipouštět si nic špatného,všechno bude O.K.A od té kamarádky to taky nebylo moc taktní,vyprávět ti takové věci,když ví,v jaké si situaci.
Já mám dneska taky neveselé téma-kamarádovi,co jsme spolu vyrůstali a co bydlí ob 2 domy od našich,dnes zemřel syn-15 let-leukémie.Tak nevím,jestli mám jít na pohřeb.Sice jsme se teď vidívali tak 4× za rok,ale přece jenom..Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.12.08 18:44

Bobi, to je mi líto s tím kamarádovým synem, je to doopravdy tragédie, když zemře dítě… Vzhledem k tomu že já nikdy na pohřbu nebyla ( babičky zemřeli když jsem byla hodně malinká ) , tak já osobně bych se nehrnula na pohřeb, kor v tomto stavu, ale pokud tě kamarád pozve, tak bych pochopitelně šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
2.12.08 18:51

Bobi,to je strašné…
já bych asi nešla,byla jsem na pohřbu asi jen 2krát a v tomto stavu bych opravdu nešla.Pošli jim soustrast a to zatím stačí a až bude mít náhrobek,tak položíš kytku tam.
Jinak se dnes loučím a páááá zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital