duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
2.12.08 18:52

No já právě nevím jestli jít,na pohřeb se nezve,příjde,kdo bude chtít.A já jsem takový uřvanec,co brečí pomalu kvůli tomu,že venku prší :D Za naši rodinu tam jde taťka,tak já ještě popřemýšlím,jak se budu cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.12.08 18:57

jsem to ale hňup, jistě že na pohřeb se nezve…
Já bych taky asi osobně poslala kondolenci a pak dodatečně kytičku na hrob,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.12.08 18:58

Bobi - to je mi moc líto. Nechoď tam, myslím že to pochopí, že v tvém stavu, ti to neudělá dobře. Pošli kondolenci. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
2.12.08 19:03

Holky díky,asi to udělám jak radíte.
Teď jsem alespoň přišla na jiné myšlenky-objednala jsem pro malého dopis od Ježíška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.12.08 19:18

Já se snažím myslet pozitivně, ale teď mám hodně špatné dny :( , tak snad bude už líp. Od tý kamarádky to nebylo taktní to je pravda, ona si to podle mě ani neuvědomila, má doma zdravý měsíční miminko, tak si vůbec nedokáže představit jak mi teď je a že tohle mě opravdu dokáže strašně rozhodit. :cry:
Jinak já bych na pohřeb taky nešla, není to nic pro těhotnou, já jsem byla jednou mladýmu člověku a už bych snad ani nešla jako netěhotná, strašnej zážitek…Takže kondolenci, ty lidi to určitě pochopí. Ale je to tragédie, takhle mladej klučina a před vánocema, strašný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.12.08 20:48

Ahoj,

Kačko-takhle se mi dusil úplně přesný popis David,když mu bylo něco přes půl roku.Taky laringityda-hnus.Nás si nechali ve špitále tři dny a já jsem se domů vrátila naprosto vyřízená.Držim palce,ať se neopakuje,je to otřesný zážitek.

Nicky-supr,supr,že výsledky amnio jsou dobrý,tak stejně jako tygřík dobrý UTZ a už se můžete těšit na mimionko úplně naplno.

Lucinko-vím,co si prožíváš.Ale opravdu se snaž se tolik nestreseovat.Vždyť ty blbý tripl testy jsou testy úplně na ho*no.Moje gyndra mi říkala,že sepři nich zkoumá moje krev a „nevhodná“reakce může být na těhotenství,na nevhodné jídlo,námaha…a hned jsou blbý výsledky na světě.Ve světě se tyhle testy už vůbec nechodí,pro častou falešnou pozitivitu.Já kdybych ještě někdy byla těhotná,tak jdu raději na screening ve 12tt a rovnou na amnio a tripl bych odmítla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
2.12.08 21:05

Stanuško děkuju, tvoje odpovědi mě vždycky mi pomůžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.12.08 21:17

Holky, já jsem úplně zoufalá, konečně jsem se pořádně najedla a už je mi zase špatně a to hodně. :cry: :cry: :cry:
Proč se mi to pořád vrací...................... ?
Promiňte potřebovala jsem se někomu vyplakat, miláček je ještě v práci! :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.12.08 08:37

Ahoj holky.........

Nicky, Tygří, MOOOOOOOOOC GRATULUJI!!!!!!!To je nadhera a obrovska uleva...........

Kaci, hlavne at je Daník v poradku a víc se to neopakuje........

Luci, zlaticko, zkus na to nemyslet, jak pise Stanuska, fakt ty triply jsou na ho..... :evil: …ja na nich ani nebyla........ver, ze miminko mas zdrave........oni ti doktori tak zbytecne strasi......je to hruza........ :?

Ody, to je des stale ty nevolnosti........... :? , ale me je dneska taky nejak blivno....... :roll: , no snad se to nevrati..........a Tebe brzy prejde!!!

Bobi, mam husi kuzi.....Na pohreb urcite nechod, jak radi holky, to fakt neni pro tehotne..........je to strasne co se stalo......... :cry:

Peti, takze s Pepíkem neda pokoj :lol: ,a chapu, me by to taky tocilo....... :roll:

Miri, ja uz na vahu radejc nelezu… :roll:

Ody, takze taky boj se jmeny.....jsem fakt moc rada, ze my to mame za sebou.........

Holky, vcera jsme byli u tchyne, a ta tak hnusne pomluvila jmeno Tobias, ze jsem normalne brecela..........porad na to musim myslet.........normalne jsem z toho jeste ted hotova a jsem na ni hrozne nastvana.........a zaroven je mi to hrozne lito.........ale nic ji rict nemuzu, ona si vubec neuvedomuje jak se chova........ :cry: :cry: :cry:
Taky jsme vcera byli na ECHU, vse v poradku, Tobísek spinkal.....
Vyzvedli jsme si mini vecicky z Nextu a ten fusak, je naaaaadhernej.......
A zapocali jsme KONECNE rekonstrukci baracku a vybrali a objednali okna...........ale stravili jsme tam 2 hodky.........tolik veci kolem oken… :roll: , ale budou hezky, se tesim........

Vsem krasny den...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.12.08 10:57

Ahoj holky, musím říct, že mě moje depky ohledně porodů a takových věcí konečně pustily, přestala jsem na to myslet. Je to váma, vánocema, pohodou. V práci už skoro jenom měsíc, tak se už těším.

Lucinko, fakt se nenervuj :) Triply jsou fakt na draka, i můj doktor řekl, že to je jen biochemie. Už abys měla ty výsledky, abys nám uvěřila, že můžeš být v klidu :) Neboj.. :)

Merssy, ta Tvoje tchýně.. Já nevím, proč ty babičky tohle dělají. Upřímně mě moje vlastní mamka pohanila Radima, ale stejně to bude Radim :) Jména si prostě musíme pro:,–(it, teda není co prosazovat, jak řekneme, tak to bude, ať se klidně rodina staví na hlavu :) Mě se Tobiáš moc líbí, dala bych ho sama, ale přítel taková jména zarazil.. :) A proti tomu se plout nedá. Alespoň že jsme se shodli na Radimovi :)

Váha, no jo, já tam mám taky numero.. 7 - 8 kg, jak kdy. Je to síla. A to jsme teprve na začátku 6. měsíce :( V noci jsem měla sen, že jsem měla 150 kg, holky, to bylo šílený! Váhu bych v těhu taky zakázala :)

Bobi, je mi to moc líto, ale jak říkají holky, taky bych tam nešla v tomto stavu. Kamarád to určitě pochopí. Kdysi mi umřel nejlepší kamarád, na pohřbu bylo strašně moc mladých lidí a když to vidíš kolem sebe, ta atmosféra tomu ještě pomůže, je to fakt depka, úzkost, hrůza. Pošli jen kondolenci, můžeš mu přece kdykoli zavolat. Je to těžký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.12.08 11:14

Amb, to je dobre, ze Te depky ohledne porodu opustili, vubec na to nemysli, zbytecne se stresujes.........Jak jsem rikala, ja se na porod tesim, az budu mit Tobíska u sebe..........myslim, ze je to neuveritelny zazitek.......a pokud z toho budes mit hruzu a strach, bude to bolet jeste vic..........
No s temi jmeny......porad jsem z toho takova presla.........vis, ale jak hnusne to podala.......to jsem necekala.......... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.12.08 11:25

Ahoj,
dneska je nádherně slunečno,doufám,že to vydrží i do odpoledne.

Lucinko-jsem ráda,že tě trošku uklidním,ale nepíšu to pro planou útěchu,opravdu to tak je.Tripl jsem studovala,co mi vyšly blbě a dneska jsem přesvědčená,co jsem přečetla a slyšela,že jsou to akorát možné nervačení budoucích maminek a neukazuje to nic.Miminko když vyjdou pozitivně je postižené jen v minimálním počtu,zato i když tímto testem projdeš s negativním výsledkem,miminko se narodit s postižením může.Takže vážně netušim,jakou může mít vypovídající schopnost,ale velkou určitě ne.Jen tady na emiminu,kolik maminek bylo s nervama úplně v háji,měli i výsledky Downa 1.10 a nakonec miminko bylo úplně zdravé. :wink:

Bobi-pohřeb určitě není pro těhulku,když to není přímo rodina,nechodila bych,vyjádřila bych soustrast jinak.

Ody-nevolnosti ti opravdu nezávidím. :( Ale to,že nemáš na sobě ani deko navíc bych brala a moc a hned bych vyměnila těch svých +10kg. :evil: :evil:

Peťo-Pepa,Pepík se mi vážně nelíbí,je to bohužel daň,ale Josef,Josífek je naproti tomu moc krásné,škoda Pepi.Já bych asi klidně na druhé jméno Josef kývla,za mě má Josef jedničku s hvězdičkou by měl,kdyby jeho pdoba nebyla i Pepík. :wink:

Mersy-s tchýně si nic nedělej,Tobiáš je moc hezké jméno a na „babu“ se vyprni a raduj se,jak jste krásně vybrali a nenechte si kazit radost.I když je mi jasný,že to zamrzí a naštve a náladu pokazí.Ale vem to tak,že je to postarší pani a taky by sis nevzala na sebe,co ona nosí.Zkrátka vkus je daný dobou i věkem. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.12.08 11:36

Stanuško, to máš sice pravdu, že je to o vkusu a věku, ale zase na druhou stranu by ty babičky mohly být trošku ohleduplnější. Přítelova babička, budoucí prababička zase říkala, aby si přítel do toho nenechal ode mě mluvit a rozhodl si jméno podle sebe! A já to slyšela. Vím, že je jí přes 80, ale.. A moje máma, když říkala, jak se jí Radim nelíbí, že to bude Radílek, vševěd.. No a co! Nám se to líbí :) Ale mrzí to, hlavně když čekáme naše první dítko, první vnouče do rodiny.. Takže naprosto chápu Merssy, její miminko bylo vymodlené a ještě jí tchýně bude hanit jméno! Já nevím, proč si tchýně vždycky myslí, že všechno špatné plyne od nás, zatímco jejich synáčkové za nic nemůžou.. No ale zase na druhou stranu já mám tchýni v pohodě :) Možná si myslí něco jiného, možná ji občas něčím zarazím, ale mě nic špatného neříká a vždycky jen, že nechce být špatnou tchýní :) No ale dost o tchýních :)

Volala jsem si na Brumlu, proč mi ještě nedorazil balík, jestli to už nevisí na poště, tak prý budou zítra posílat. Moc se na to oblečení těším :) To bude nádhera :) Jak se v tom budu přehrabovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.12.08 11:48

Amber-nechápu,co mi „vytýkáš“,měla jsem pocit,že jsem napsala jasně,že chápu ,že je Mersy rozladěná a že jí to mrzí.Taky jsem pozorně četla a píše,že si to tchýně ani neuvědomuje,prostě starší lidé se uzavírají do svého světa,tak to je.Myslím,že troška nadhledu na věc(stáří) určitě nikomu neuškodí a to jsem Mersy radila.A jsem zvědavá,na nás až mi ve stáří ten nadhled ztratíme...... :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
3.12.08 13:41

Ještě jednou děkuju děkuju děkuju, ještě že vás holky mám!!! Budu mimískovi věřit, musí být v pořádku, včera večer do mě žďuchal 2 hodiny, tak jsem měla hned lepší náladu. Jinak s těma jménama, je to jen a jen na rodičích toho dítka, já se taky nezavděčím všem a ono to ani nejde, hlavní je, že se jméno líbí vám a Tobiášek je krásný… :wink: U nás rodiče nekomentovaly jména,ale kamarádka jo a docela ošklivě, až mi ho úplně znechutila a nakonec o něm ani neuvažuju… našly se hezčí… ale kdyby se mi opravdu tak moc líbilo, tak ho stejně dám… :)
Jinak Radim je taky moc pěkný jméno, mám manžela Radima a taky mu občas říkám radílek :lol: :lol: ono to totiž na něj někdy opravdu sedí…
holky s váhou taky děs běs, mám už 8 kg nahoře a když jsem to řikala mamce, tak nechápe,kde, že prý jsem pořád stejná, tak mě potěšila i když to samozřejmě není pravda, stehna mám jak dva pařezy :roll: :roll: a toho tuku co se tam uložilo, fujky, na jaře bude co schazovat, teď mi to je opravdu jedno, prostě to k tomu patří a váhu bych taky zakázala o ničem to nevypovídá… Krásný den všem, jdu si konečně pro občanku a řidičák, paaaa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí