duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
4.12.08 16:59

Ahojky :-) :-)

Rosinko-holka vydrž,hezky odpočívej,nožky nahorů a to že jsi doma,vůbec neřeš,víš kolik časáků,knížek si můžeš přečíst,hezky v klidu,žádný ranní budíček,tak si to užívej a hlavně opatruj ty tvoje dvojčátka.........a hezky ať tě kopají,to jim schvaluji :wink:

Miri-příště až budeš uklízet,tak mě to radši nepiš,teď jsem skončila a jsem unavená jak něco........to byl blbej nápad :roll: ,ale voní to tu.....

Gabu-si hodná,Daník už je v pohodě,jen kašle a už hlásek se mu taky vrátil.Dokonce už má roupy,takže už si myslím,že to nejhorší máme za sebou......teď jsme zase marodní já s manželem,tak se musíme pořádně vypotit :wink: jenže smůla,zase se mě vrací ten poblblej výtok,už mě z toho fakt hrabe.....

Jména-naštěstí se nás zatím nikdo nějak nevyptává,takže to máme v pohodě,ale Mersy,zahoď to za hlavu,máte krásný jméno a ty Amb,taky,vždyť Radík,Ráďa je krásný.......fakt některý nechápu,proč do toho prndají.......my když jsme oznámili tchýni,že budeme mít mimčo,tak ona na to proč zrovna BERANA,tak jsem si říkala,jak kdybych mohla tušit,že to zrovna vyjde...........

Dásně-šíleně krvácí,dokonce občas i z nosu.......zubařka mě doporučila furt masírovat,buď kartáčkem nebo prstem.....ale v těhu to tak je......

Holení-děs běs,ale zatím jsem se nepořezala.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
4.12.08 17:02

Já jsem asi na hodinku usnula a prima pocit…jen mě zase vzbulila ruka,už zase bolela a brněla :twisted:
S holením jsem na tom stejně,no minule jsem říkala příteli,že za chvíli to bude muset dělat on :lol:
Jinak já jsem taky od začátku těhu doma,neschopenku jsem dostala ještě v CARU,vycházky mám 4 hodiny dopoledne a 4 odpoledne,ale neřeším to,nějak to nedodoržuju.
Mirio,vycházky by měly být na neschopence napsané…jestli je teda máš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.12.08 17:05

Kačko :lol: :lol: :lol: ale neříkej že nemáš dobrej pocit, já se pořád nemůžu vynadívat… :lol: :lol: :lol:
Jsme frajerky… :lol: gratuluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.12.08 17:07

Peti ty tvoje ruce… nedoporučili ti nějaké masáže??? Teda musíto být hrozný…

Na neschopence nic napsané nemám, tak je asi nemám vůbec, no co nadělám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
4.12.08 17:16

Mirio,mám mastičku a tou mám masírovat zápěstí,ale nepomáhá :? navíc se může jen do 6.měsíce,tak už s ní raději končím,když je stejně na nic :cry: minule jsem si v noci už ruku ze zoufalství zabalila do mokré studené plíny a v místě na zápěstí,tam kde je ten tunýlek byla pak normálně horká.
Jo a o vycházky si řekni na KO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.12.08 17:16

Ahoj,
pár dní jsme byli bez internetu, rozbil se nám modem. Ale už jsem zase tu, akorát nemám nic dočteno a ani nevím, jestli to stihnu. U nás nic nového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.12.08 17:21

Hele Péti to vypadá na zánět, promiň asi jsi to tu už psala, ale co ti řekli doktoři??? Karpály???

Teď jsem objednala na netu dárkovou :,-(u dolce a gabanna pro toho mýho smraďocha… :lol: nádherně voní, je tam toaletní voda 75ml, balzám po holení a sprchový gel a jen za 1290,– to je v pohodě, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
4.12.08 17:28

Mirio,byla jsem u obvodačky,ta mi řekla,že nejspíš ty karpály a volala mi na to EMG…tam to vyšetřují a nejbližší termín měl doktor 12.1.tak zam jdu a uvidím.
Ale stejně,co se mnou asi v těhu můžou dělat že :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.12.08 17:39

No po pravdě Peti asi nic…
U nás na ortopedii se normálně karpály uvolňovaly operativně, ale v těhu??? Asi těžko… Možná nějaká fixace, ortézka, nikdo ti nic takovýho neříkal???
A co třeba na vlastní pěst navštívit nějakýho ortopeda, jen na konzultaci…
Nebo bych se mohla poptat jak uvolnit aspoň to brnění, u nás doktorů, co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
4.12.08 17:58

rosinko - hezky odpočívej a držím palce, ať jsi s mimískama okí. Kámoška takhle taky musela ležet. A neboj i kdybys musela do konce těhu, tak výbavičku si objednáš z netu a příbuzní určitě rádi vyrazí na nákupy, jen ať jsou prcci okí!!!! A výbavičku?? Já taky nic nemám - sice to budu pořizovat jen jednou, ale taky mám ještě strach - uvidím, jak dopadnu ve středu.
S pohlavím - jestli řekl, že vidí holčičku, tak bych tomu věřila víc než před tím, že kluk. Někdo říkal, že když řeknou na uz holku, že je to jistější než u kluka, protože holčičce se tam může přimotat pupčník a vypadá to pak na kluka. Každopádně to bude překvápko!!! Hlavně vydrž!
A na dásně - zubní pastu meridol, mezizubní kartáčky a hlavně takový hodně jemný kartáček z lékárny - vzhledově nic moc, je tuším švýcarský, protože na sobě má jejich kříž, ale pomáhá.

Ody - s bráškou mi je to moc líto, snad mu bude brzy líp!!! A dneska jsem si na tebe vzpomněla na www.rodina.cz je článek o nevolnostech v těhu, tak mrkni, třeba ti tam nějaká rada pomůže.

Miriam - já je na neschopence taky nemám a můj dr. říkal, že těhnám je dává neomezeně. Takže kontroly se fakt nebojím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
4.12.08 18:00

Nechcete mi říct, že jsem jediná, která necítí pohyby :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.12.08 18:25

Holky díky za podporu!

My právě dorazily z Mikulášské, nakrmila jsem děti a padla na gauč s NB. Vendy se nebála, zato Jarek couval, a trhl sebou před čertem. Bál se! Ještě že to bylopro školku a po něm nikdo nic nechtěl. :roll: :lol:

Nás zítra ráno čeká velký UTZ!!!!
Těším se a bojím zároveň, znáte to! Hlavně aby bylo vše v pořádku.
Dám vám vědět až se vrátíme, tuší že tak ve 12 už bych mohla být doma.

Taky mi krvácí nos i dásně, musíme to vydržet ono to přejde!!!

Tygře - vytrvej však ono tě nakopne!!!!!!!!

Mě tam dnes dělalo hotové vlny, děti byli úplně vedle sebe. Líbilo se jim to! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.12.08 18:26

Holky dekuji vsem za podporu a rady k tem dasnim :wink: a tygri, zkusim v lekarne se poptat na ten kartacek.
Ohledne vychazek v tehotenstvi neni to vzdy neomezene, naopak vetsinou prave pisou blbe vychazky…mne se teda vubec nechodi…ted' tech 14 dni jsem skoro nikam nechodila, spis kvuli sobe, aby se to vse zlepsilo, ale jinak..za dve hodiny nic v Praze zaridit nestihnu…nez se vyzelvyckuji a nekam dojedu…nevim, mne to pripada jako nesmysl…prece clovek sam sobe nechce ublizit, a navic v takove veci jako tehotenstvi…takze si myslim, ze by nikdo neprehanel stejne…
Petro, ja jsem nepochopila, co to mas s rucickou, ze te tak trapi? ale nesouvisi to s tehotenstvim?
Ja jsem dneska udelala spoustu veci…sundala pradlo, umyla horu nadobi a jeste upekla strudl a snecky (cekam vecer na kamaradku),a jsem utahana jak kote…uz nic nezvladnu…
Tygri, to ze necitis pohyby ted' ve svem terminu jeste nic neznamena, mam kamaradku, ktera je tehotna s jednim ditetem a je ve stejnem terminu jako ja, a neciti take nic, a ani bricho moc nema…coz ja jsem se divila 8O Takze jeste vydr!!ale to uz bude jen chvilicka. Mne kopou asi i kvuli tomu, ze maji tam vyrazne mene mista,tak to citim.Ale jak uz jsem psala, zda se mi, ze citim jen jedno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.12.08 18:28

Jo jo, Ody, z nosu mi take krvaci, ale to az tak neotravuje, jelikoz nemam obavy, ze mi odpadne nosanek, s tema zubami je to horsi :lol:
A zitra mozna take budu mit velky UZV!!jen aby to dopadlo dobre, nebo aspon v ramcich. Jdu v 9.40, tak se nam prosim drte pesticky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.12.08 18:39

Ody UTZ bude v pohodě uvidíš že si ho užiješ, a chcete vědět pohlaví???

Tygří dej tomu prckovi ještě čas, i klidně okolo 22tt můžeš začít cítit kopance…

rosi ty bláho, neměla by si odpočívat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí