Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko, holky mám na vás dotaz, to šíjové projasnění my asi dělaly a měří se to na milimetry??? něco jsem našla v průkazce z uzv na 12tt, je tam napsáno NT 1,5mm tak by mě zajímalo, co tam máte vy? Hledala jsem to na netu a nenašla jsem nic, hlavně ohledně těch čísel… Tak budu ráda, když mi zapátráte díky
A jestli to je ono, tak jsem ráda, že je mimís aspoň takhle zkontrolovanej…
Jinak Stanuško gratuluju ke psí smečce, to budou veselý vánoce, štěňátka miluju… tak hlavně ať se mlíčko rozjede a pejsánci mají co pít…
No a Majko gratuluji ke klučíkovi, tak to máme 8:2 vedou kluci
změním seznámek..
Tak snad jsem našla ten opravdu poslední byl docela daleko… tak snad jsem nikomu nic neumazala.. ![]()
Ahojky …
Lucinko to NT je doopravdy šíjové projasnění a měří se na mm ve 12tt, náš Kuba měl 1,1mm a norma je do 3mm…
Majko gratuluju k chlapečkovi Danielkovi, teda tady ty chlapi jedou…
Jsem zvědavá na ODY s čím příjde…
Ahoj,
Rosinko-jsme moc šťastní,když drahý se štěňaty přijel na veterinu,tak po sonu bylo jedno štěńátko v porodních cestách,ale už mu nebilo srdíčko.
Bylo velké překvapení,že se jim podařilo oživit i to,takže nakonec opravdu velmi šťatsný konec.Už se snaží i sosat,tak snad se všichni vzpamatují,mají za sebou těžký den.A my s manželem taky.A jak jsme poznali,že porod nepostupuje?První příznaky,že už je to tady,hrabání,blinkaní…přišly ráno,potom přišly otevírací kontrakce,stahuje se jim bříško a pak začly vypuzovací kontrakce a ty trvaly dlouho,dokonce při nich odtekla i pl. voda,ale štěňátko nepřicházelo ani po hodině intezivního tlačení.A pak to prostě vzdala a jen se válela a to jí drahý sebral a jeli k doktorovi.Jak se potom ukázalo,opravdu za těch pověstných za pět minut dvanáct.A když drahému přinesli štěňátka než zašili jejich maminu,tak říkal,že mu slzy vyhrkly.
Maji-gratuluju ke klučíkovi.
A klid,já jsem měla naopak kluka porozeného v termínu menšího než holčiny.
A u mě je to vážně pravda,klidnější mimčo v bříšku,klidné i potom venku.A navíc se říká,že línější jsou kloučci,takže tygříku,že by jsi podpořila řady chlapů???
I když Žofinka je zatim taky lenoušek,moc kopanců nepředvádí. ![]()
Lucinko-jj,ve 12tt je NT to šíjové projasnění,naše Žofinka měla 1,4mm,vaše 1,5mm je úplně v normě,takže další věc,aby jsi byla mnohem klidnější.
![]()
Dobre ranko holky ![]()
Majko
taky se pridavam ke gratulaci a jupííí dalsi chlapecek
![]()
to snad ani neni mozne
teda ty breznatka-dubnatka budou snad samy chlapecek u nas jich je taky max. prevaha ![]()
Tipujeme to na fotbalovou 11 i se zaloznikama ![]()
Miri ahojky ![]()
ja k vam takhle semtam nakouknu a vlezu ![]()
Jak se mate???Co jmena na klucika?U nas je to zatim Davídek,ale nic neni jiste ![]()
Niky u nás je to už na 100% nehodlám už měnit, už ho titulujeme Kubo, a malý si na to už zvyknul…
![]()
Davídek je hezký jméno…
Já chtěla aby se jméno druhého hodilo ke jménu prvního, a myslím že Matěj a Jakub je skvělý…
![]()
No jo taky nahlížím do března-dubna, ale strááááááášně dlouho jsem tam nic nenapsala, tak nechci narušovat debaty…
Ty jdeš dneska na 3D UTZ???
Miri
Jakoubka jsem taky chtela,ale pritel mi ho nedovolil
to je hezky jmeno!!!
Budu zavidet ![]()
No u nas je docela nekdy nuda,tak zaskocim mrknout k vam ![]()
Jj,dneska jdeme na 3D tak jsem zvedava,jestli ten nas liný kluk bude spolupracovat
a taky doufam,ze Dr. nerekne,ze to vypada na holcicku
Mame uz 2× potvrzeneho pindika,nejak jsme si na to zvykli a i ja uz se na chlapecka moc tesim,mame dost veci v modrem,tak snad neeee! ![]()
Jo je to nádherný jméno… Jakub můžeš mu říkat jakkoli, mám ráda když můžeš jméno jakkoliv vyslovit, třeba náš Matěj, říkáme mu různě Maty, Máťo, Matýsku, Mates, Macík …
My jdeme na další UTZ ne na diagnostický 9/1 je to 4D UTZ, strašně se těším, jen mě mrzí že je to až tak dlouho…
Niky když už 2× vám řekli že je to kluk, tak snad to kluk bude, ne???
Ty už nakupuješ???
To my to necháváme po novým roce …
Ale pár maličkostí mám, bodyčka od Cheerokee, dečku do kočárku, medvídkovský overálek, jedny rifličky, a děláme zásobu jednorázových plenek, máme pampers, huggies a happy, jo a pár látkových plenek, asi 10 jich mám no a zbytek až po novým roce…
Ahojky,
ano tetky ........... jsem KLUK!
![]()
Tatínek si poplakal štěstím!
Jsme nadšení! Čikíček je v pořádku, i srdíčko vypadá dobře. To překontorlujeme v pondělí.
Foto pindíka a celého Šmudly od Sněhurky dám na rodinu, za chvilku!
![]()
Miriam - taky gratuluji ka Klukovi.
Sedím tu a pořád se blbě usmívám, na mě musí být pohled
![]()
Teda Ody moc gratuluju, teda další kluk, to už je docela síla…
![]()
Máte jméno???