Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek, nestíhám dočítat.
Ale reaguji na to co si pamatuji.
Vánočku v pekárně doma peču - dle receptu co mám k pekárně - Moulinex. Je výborná. Vůbec ji nevážu, nechám ji upéct v té pekárně a užerem se po ní i když je to kostka. ![]()
Rosi - koukej se šetřit. Jestli budeš mít dva kluky, tak budou akorát do páru k mým dvoum holkám. ![]()
Včera jsme byli na velkým UT - byli jsme tam i s Kubíkem a ten byl z toho celý mimo. Nechápal. Myslel, že mi pan doktor ubližuje a po Ut mi hladil bříško.
Jinak nám sdělil, že budeme mít konečně doma holčičí posilu. Oba mimča jsou holky.
JInak UT v pořádku. Ještě jsem si včera skočila na to EKG a to bylo taky v poho. Tak teď už jen pravidelné kontroly.
Stani - gratuluji k přírůstkům.
Jůůůů, další dva uličníci do party přibyli, holky moc gratuluju, i že je vše OK. Koukám, že k zachování rodu po přeslici se tady má pouze Stanuška a její fenka
, zatím, samozřejmě. Jen nemůžu přijít na to, kdo má slíbenou tu druhou holčičku???
A teda Stanuško, to je mazec s těmi štěňátky, co bys dělala, kdybyste se to vůbec nedozvěděli, že je Kiki v tom a začala by rodit
. A to si všechny necháte, nebo je pošlete do světa? Tedy fakt klobouk dolů, barák, tři děti, čtvrté na půli cesty a ještě takový zvěřinec, i když jsem pochopila, že to nebylo plánované, máš můj obdiv. Budou asi veselé vánoce, co? ![]()
Miri, já také u výběru jména hodně dám na to, s kolika variantami ho můžu používat, Fandík jich má taky dost, ale já mu nejčastěji říkám šmudlo nebo prdelko
. Až bude větší, tak mě za to bude zcela jistě milovat…
My dnes slavíme manželovy narozeniny, přijde jeho rodina a máme k večeři masové fondue, včera jsme mu s Fandíkem upekli cheesecake, tak o tom dneska prcek pořád mluví, jak mi pomáhal, a pořád se ptá, kdy přijdou nějaké děti (asi si myslí, že na všechny narozky chodí děti, jako na ty jeho…). Bude chudák koukat, až místo dětí zazvoní večer Mikuláš. Já se na to tak těším.
Ahoj holky,
teda koukám,další kluci,ty jo, takže Maji,Ody-gratuluji!!!!Hlavně,že jsou v pořádku..........teda kolik to máme těch holčiček???3????
Niky-ahojky,však se k nám přidej nebo aspoň občas.
Stanusko-tak koukám,že jste se rozrostli,paráda,moc hezký štěňátka.......
Odpoledne tu máme Mikuláš.besídku,tak prcek už se těší,čerta prý zmlátí......to zas bude ostuda ![]()
Ody-gratuluůůůů!!!!Já jsem toho klučinu nějak cítila,i když tady to není až tak velké věštění,stačí tipovat kluka a vyjde to.
No,hlavně,že jste nadšení,ještě jednou móóc gratuluju!!!!
![]()
Ahoj holky........
![]()
Moooooc gratuluji ke chlapeckum!!!!!!
![]()
Me ted prislo to lehatko a uz ho mam smontovany…
a je v poradku, tak mam velkou radost, je krasny.........
…
Mam silenou chut na zeleninovy salat a olivy.........tak frcim do obchodu a musim koupit me drahe polovicce Mikulasskou nadilku.......a dat za okno.........
…ja vim, jsme jak maly........
…
Ibri no konečně holčičky…
To je dobře že UTZ dopadl dobře a princezničky jsou v pořádku… ![]()
Jé Ibri-takže se skóre dorovnává,gratuluji k holčičkám,paráda............
![]()
Stanusko-prosím tě,hlavně u mě nic netipuj............chi chi
Ibri, ja taky moooc gratuluju k holcickam
, to je nadhera......
A Stanusce ke stenatkum............
…
Gabu-zatim to vypadá,že tu holčičky budou maximálně 4.Já mám Žofinku tutovou a tušim že i Andy,potom snad naše dvojčátka mají holčičky aspoň po jedné. ![]()
Ale nejparádnější mi přijde,že se každému plní jeho přání.Já jsem si už jako holka strašně moc přála mít tři holčičky a když se nám narodil David,tak jsem měla pocit,že už se mi přání nikdy nesplní a najednou…
![]()
A štěňátka,tak přeci jenom už je to šestý vrh našich psů(teda fenek),a ty naše jezevčice jsou najednou víc široký než dlouhý a to se přehlédnout nedá a jsou krásně cítit,jak se hemzají přes bříško a taky mlíčko se spouští.Tak týden tušíme,že štěňátka budou,ale i tak jsme byli řádně překvapení.Ještě před čtrnácti dny jsem jí nadávala,co to snědla a že se musí pořádně hýbat a ona chuděra už měla trpaslíky v bříšku.
![]()
Ibri-ježiš,já jsem málem přehlédla takovou událost!!!Nepokrytě závidím,dvojčátka holčičky jsem vždycky strašně moc toužila mít!!!!To bude parádění,ježiš,oko mi zvlhlo,samozřejmě strašně moc gratulujůůů i tobě!!!!!!
![]()
Ibri, to je paráda, konečně další princezny, ať jste všechny v pořádku!!!
Stanuško, tak to jo, já nevěděla, že jsi takový zkušený chovatel
. A s tím přáním ohledně pohlaví, já si o trochu víc přeju holčičku, i u Fandíka to tak bylo a pak jsem byla dost zklamaná,když mi doktor ukázal pindíka, na mimčo jsem se dost zlobila, na manžela taky, protože ten měl z kluka strašnou radost a mně přišlo, že se všichni spikli proti mně. Tak tomu chci tentokrát předejít tím, že jsem si to říct nenechala, už proto, že fakt toho kluka znovu tuším, tak mám ještě 4 měsíce falešnou naději, že to bude holčička. A předpokládám, že až si toho prcka porodím, tak to poslední, co budu řešit je, jestli je to kluk nebo holka a budu ráda za to, co mám ![]()
Ody gratuluju ke klučíkovi, tak hlavně že je taťka spokojenej
![]()
Ibri- holčičky a rovnou dvě to je nádhera, tak se nám trošku vyrovnává skóro ale opravdu jen nepatrně, že? ![]()
Když to tady tak čtu, tak jsem strašně zvědavá co tam mám já, každý mě tipuje na něco jinýho, tak už mám v hlavě takovej guláš, že se těším, až budu vědět…
A taky mě napadlo Tygříku a Nicky už vám tak z amnio řekly co to bude????
Gabu-víš,jak to je.Já ,a teď se za to strašně stydím,když mi na UTZ v 16tt řekli,že čekám chlapečka,tak jsem se tam doktorce rozbulela jak malá holka.Naštěstí doktorka byla zlatá,nesprdla mě a říkali mi,jak jsou kluci taky strašně fajn,ale já prostě zklamaná byla.Dneska bych našeho chlapinu nevyměnila za žádnou holčičku na světě a jsem ráda,že ho mám.Ale já byla ráda,že to vím dopředu,u nás v rodině jsou samé holčičky a já byla přesvědčená,že se mi „kluk nemůže stát“
,taky bych si po porodu mohla uhnat nějakou nepříjemnou psychickou blbost.
![]()
Stanuško, právě že vím, jak to je. Taky bych toho mého nevyměnila ani za nic, nicméně mě tedy ta psychická blbost po porodu přepadla a byla jsem ochotná nechat prcka v porodnici
, prostě jsem ho najednou nechtěla, a to jsem se na něj tak těšila… Tak doufám, že se mi to tentokrát vyhne, bylo to fakt hnusných 14 dní… Já bych tu holku chtěla i z toho důvodu, že mám úžasný vztah s mojí mámou a chtěla bych taky takovou skvělou dceru, jako jsem já
A z vlastní zkušenosti vím,že snachy jsou nevděčné, ničím se jim nezavděčíš a z nepochopitelného důvodu upřednostňují svojí mámu před tchýní, a já nechci být jen tchýně!!!!!!
No jo, řeším blbosti, když už teď vím, jaké to je, být máma, tak jediné, co si přeju, je pro svoje děti zdraví a štěstí a ostatní je fakt úplně jedno ![]()
Díky za gratulace k našemu mužskýmu!!!
Ibri - juuuuuuuuu ženský! To je paráda!
Já jsem byla trochu překvapená, myslela jsem že tam máme holku, kvůli tomu stejnýmu těhu jako s Vendy...... ale jinak mi to bylo jedno.
Celý den se usmíváme oba jak cvoci.
Všem jsme to vykecali!
Chudák ta moje kamarádky bude mít skutečně třetí holku, včera jí to potvrdili, tak když jsem jí psala že my kluka, tak mi jí bylo líto. Napsala že nám závidí. ![]()
JSem muc unavená, půjdu se natáhnout!