Poradna duly
Jana Čurdová
Rosinko , tak to je dobře, že pilně odpočíváš a že to pomáhá! ![]()
S tou besídkou uvidíš, jak ti bude ten den - tedy jestli to nemusíš potvrdit nějak předem. Zase není špatný se trochu odreagovat.
Gratuluju k princům i princeznám, kluci opravdu dost vedou!
Já už pomaličku začínám být nervózní, v pátek se to snad dozvíme i my.
Staní , to je nádhera, štěňátka!!! Hlavně, že jste na veterinu stihli dojet v obou případech včas, co?
Mně by se štěňátka taky moc líbila, ale zatím je naší fence neplánujeme, taky by si je musela „naplánovat“ sama, jako Kiki. ![]()
Vestavěná skříň - jestli je čas, tak doporučuju nechat si udělat návrh a kalkulaci od více firem, tak od tří-čtyř. Jednak člověk zjistí, co je na těch skříních nejdražší a čím se to dá třeba zlevnit (třeba ty bílé police a další věci, jak psala Amber), jednak některé firmy můžou doporučit lepší řešení, když to není úplně obvyklý tvar apod.
Jo jo vestavěné skříně jsou krásné, když jsou i pěkně navrhnutý, tak ten pokoj je uplně o něčem jiném…
Strašně bych chtěla do ložnice obrovský zrcadlo…
To závidím…
Vždycky jsem měla a stále mám problém, když se oblíkám, chtěla bych se vidět… No tak teď máme v ložnici zrcadlo ve kterém se vidím celá, ale bez hlavy a v koupelně se vidím do půlky (i s hlavou) ![]()
Ahojky,
tak mi budeme mít skřín od truhláře.Já si to namalovala a on přijel,poměřil a ještě jsme to doladili.Bude docela velká,260cm na dýlku a asi 250cm na výšku a jedny dveře taky prosklené.No a cena kolem 26 tis.s papírem a 23 bez papíru.Tak vám sem pak hodím foto ![]()
Ahoj holky,
já dneska pekla jak divá,byli jsme celá rodinka venku,dívali jsme se na osvětlený světýlka…no paráda,to mám moc ráda.Takže vůbec nevím na co jsem chtěla reagovat.......
Koukám,že Rosinka je v pořádku,tak to je hlavní,furt odpočívej. Štěnátka taky,nový ultrazvuky myslím nebyli,ale budou.........mě dneska volala sestřička,že místo 23.12. mám přijít 18.12.na 3D ult.takže už se moc těším.......
Opatrujte bříška,já jdu odpočívat.........
Ahoj holky,
já dneska pekla jak divá,byli jsme celá rodinka venku,dívali jsme se na osvětlený světýlka…no paráda,to mám moc ráda.Takže vůbec nevím na co jsem chtěla reagovat.......
Koukám,že Rosinka je v pořádku,tak to je hlavní,furt odpočívej. Štěnátka taky,nový ultrazvuky myslím nebyli,ale budou.........mě dneska volala sestřička,že místo 23.12. mám přijít 18.12.na 3D ult.takže už se moc těším.......
Opatrujte bříška,já jdu odpočívat.........
Kackac, tak jsi sikula, fakt obdivuji,kdo pece
ja jsem v tomto smyslu nemehlo…zadny kulinarsky talent. Nejak mi teed vecer zase trochu zlobi brisko, tak zalehnu ![]()
Dobré ráno, tak dnes dopolko chci volat do HK na ty výsledky a je mi z toho celou noc špatně
, tak na mě myslete, holky… Pak sem napíšu, jen doufám, že když už se rozhoupu, že tam ty výsledky budou.
Ahoj holky, já vás teď tak zanedbávala, tak se zas na chvilku apoň dneska hlásím. Ale nestíhám dočíst!!! Nebude zas nějaká tabulka, nemůžu žádnou najít, tak nejsem v obraze kolik už je jistých kluků a kolik holčiček
. Ale kluci vedou co?!
Stanuško štěňátka? To bylo překvápko nebo cílený? A co se proboha dělo, že jste 2× museli na veterinu? Snad jsou hafíci OK
.
My máme našeho už doma, tak mám o zábavu postaráno, moc nestíhám právě PC, to už není jak předtím, vysedávat tu celá dopoledne
. Ale je to zlatíčko malý!
Lucinko držím palce na dnešní výsledky!!!
Musím zas běžet, přiznám se, že píšu spíš do Psychiku když už mám čas, oboje diskuze nestíhám… Ale snad to neva, když přijdu jen občas…
Už konečně cítím pohyby, tak hurá! Ty Peti už asi taky viď?
Páček suvik a všechny zdravím! ![]()
Suviku - už jsem tě tu postrádala. To je fajn, že se ukážeš!!!
Díky Tygříku
. Tak to je co říct, to skóre!!! I kolem mě převažují spíš kluci než holčičiky
. Tak to se musí ty dva roky po nás změnit, jinak budou mít málo nevěst!
Holky jak to máte s KO na cukr? To se má jít prý 25. týden, ale mě to vychází zrovna na Vánoce… Co s tím?
Lucinko - neboj, volej … přinejhorším ještě výsledky nebudou. Mimi je určo okí!