Poradna duly
Jana Čurdová
Stanuško naprosto ti s tou statečností rozumím, mě zatím čubinka rodila dvakrát a vždy jsme skončili a veterině… ale odměnou jsou ty klubíčka ![]()
Ibri inspiraci mám, báječný babiččiny karamelky, ale je to hrozný patlání ![]()
já jsem dnes upekla tak, že u mě zastavila sousedka s autem a vyndala 5ti kilovou krabici napečenýho cukroví, co peče nějaká její kamarádka. Už sem i ochutnala a je báječný
![]()
Suvíku gratulace k pohybům, je to super viď??
Lucinko je to bezvadná zpráva, jsem moc ráda i kvůli tobě, že jsi to věděla už dřív a přejdou tě ty stresy!!!
Ody malá je tam kouzelná, tyhle besídky mě strašně dojímaj
holky k těm zádům, fakt moc doporučuje ten těhu pás na bederní páteř, je to fakt celkem úleva.
Péťo se spánkem mám teď celkem taky problémy, usínám kolem desátý a ve dvě už jsem vzhůra, pak usnu k ránu a v sedm už zas straším. A to sem se těšila, že když už mám tu neschopenku, že budu aspoň moct dlouho spát ![]()
Jinak nám konečně dorazilo umyvadlo do nový koupelny a zítra se začíná budovat, prý budu mít koupel ve vaně pod stromečkem, tak jsem na to celkem zvědavá. Hrůza je, že tímpádem budu asi vánoční úklid dělat na štědrý den
![]()
Jinak Tygříku moc ti na ten zítřek držím palečky, já jsem z toho taky celá mimo, asi se dnes zas nevyspím, ale snad pak už bude s těma všema genetikama klídek a konečně si začnem to těhu užívat bez nervíků což
![]()
Ahoj holky!!
Obrovská gratulace Lucince k holčičce!!!!To jsem ráda, že máte vysněnou princeznu!!!Už tady začínalo být trochu překlukováno, že?
![]()
Výbavičku zatím teda neřešíme, taky čekáme na ten povánoční klídek a možná i nějaké slevy..ale rodina kolem nás už to nevydržela, takže první věci už koupila nastávající babička, něco dostanem na Vánoce počítám…mno.možná toho ani tolik kupovat nebudeme muset..aspoň zbude víc na kočárek a různé hezké „zbytečnosti“ pro malinké i pro mě ![]()
A princezna na besídce je klásná…to musí být mamča pyšná!!!
Sluší jí to!!
Nicky…já mám slíbenou pod stromek kuchyň i koupelnu..ale zatím jsme ve stavu prach-bordel-cihly-špína…takže možná budu taky na štědrý den leštit kachličky místo koukání na pohádky
Ani výzdobu nemám, bo by to vypadalo jak pěst na oko…no umíte si představit okno od prachu a za ním svícen?Já ne…takže na to prdím a dělám, že tu vlastně nebydlíme..
Ale Velikonoce si užiju!!! ![]()
A co kočárky holky, už máte vytipované favority?Já přemýšlím o Firkon twist…líbí se mi, má to, co Peg Perego GT3 a stojí polovinu…ale ještě jsem i ho nepovozila…
Zatím papa…a užívejte vánoční atmošku ![]()
Majka24 píše:Nicky…já mám slíbenou pod stromek kuchyň i koupelnu..ale zatím jsme ve stavu prach-bordel-cihly-špína…takže možná budu taky na štědrý den leštit kachličky místo koukání na pohádkyAni výzdobu nemám, bo by to vypadalo jak pěst na oko…no umíte si představit okno od prachu a za ním svícen?Já ne…takže na to prdím a dělám, že tu vlastně nebydlíme..
![]()
Ale Velikonoce si užiju!!!
musím říct, že jsi mi šíleně potěšila, já už z toho tady mám depky, chodím s prachovku a utírám něco co je za pět sekund zaprášený
![]()
dneska jsem to nevydržela a leštila kuchyň, drahá polovička se na mě s útrpným úsměvem chvíli dívala a pak prohlásil, že to fakt nemá cenu… výzdoba taky zatím žádná není, jen adventní věnec..
![]()
No abych pravdu řekla, taky mě tvůj příspěvek zahřál u srdíčka, protože není to tak dávno, co jsem se mezi tím vším stavebním bordelem rozbrečela jak malá a kuňkala něco v tom smyslu, že už chci aby to bylo za náma, uklizené, čisté a s tím, že nebudem mít klidné svátky a nebude to vonět jehličím se pomalu smiřuju…(ten blbý bílý prach z omítky je prostě všude!!!)Musíme se uklidňovat, že než se nám malincí narodí, bude to krásné, nové, lesklé…jak říkám..o Velikonocích mi budou po celém domě kvést narcisy a tulipány…prostě kýč, ale užiju si to!!!
![]()
Zatím neuklízím!!! Mezi krabicema a taškama se mi vůůůbec nechce
![]()
A díky za držení palečků.
Amber - já jdu na cukrovku příští týden - taky mi to přijde brzy.
Suviku , ten test na cukrovku je myslím mezi 24.-26. týdnem, tak si vyber - buď před Vánoci, nebo po nich. ![]()
Lucinko , úžasný!!!!!! Jsem moc ráda, že je tvůj mimísek v pořádku a ty se konečně můžeš pěkně těšit!
A navíc holčička, to je paráda, tu jsi chtěla trošku víc, viď?
Ody , Vendulka je nádherná, taková něžná princeznička!
![]()
Majko, Nicky , úplně jste mi připomněly naše první vánoce v novém domě. Stěhovali jsme se 19. prosince, den předtím odešli dělníci s tím, že po Novém roce opět nastupují, v ložnici nebyla podlaha, zato tam měli dělníci svoji šatnu, neměli jsme žádné vnitřní dveře, okna pod igelitem… Na Štědrý den manžel zapojoval sporák, abychom měli kde usmažit kapra.
Teď je sranda na to vzpomínat, ale zopakovat bych si to nechtěla! Aspoň jsem tenkrát nebyla těhotná, to už bych asi nezvládla. ![]()
Ještě k té cukrovce - když jdete o chvíli dřív, tak to snad tak moc nevadí. Jenom kdyby ty výsledky byly hraniční, tak vás možná pozvou znovu. S pokračujícím těhotenstvím se totiž případná cukrovka zhoršuje (v těle je víc těch hormonů, které to způsobují), takže pokud to ve 22. nebo 23. je na hranici, tak třeba ve 26. už by to mohlo být nad tou hranicí.
Jinak jsem dneska byla poprvé na cvičení pro těhotné a bylo to celkem fajn, pěkně jsem se protáhla a trošku si zaposilovala. A hlavně jsem vypadla mezi lidi a sama, bez Martínka - ach ta úžasná svoboda!
Je to krásný mít dítě, ale hodinka týdně bez něj má taky něco do sebe. ![]()
Jo, kdo máte VZP , tak na prosinec navýšili limit pro příspěvky na těhotenské cvičení a přípravu k porodu. Je to teď myslím 2000,– Kč, tak jestli ještě nemáte vyčerpáno, ať to stihnete. To mě vlastně dokopalo k tomu, abych už konečně začala chodit - když mi to pojišťovna celé zaplatí.
![]()
Ještě k seznámku - nezrušíme ten poslední údaj - kolik mimčo měřilo v kterém týdnu? Stejně to tam skoro nikdo nemá.
To jsem si tak v duchu pochvalovala, jak je to dobře, že nemám problémy se spaním… a moc jsem vás litovala, jak ponocujete… no a je půl druhé a já nemůžu spát.
To teda bude zítra den! Ještě že nemusím nikam jet.
Ahojky, mě tam ten obrázek nejde a nejde vložit
, holt jsem blbá, tak kdo se chcete mrknout na naše štěně, tak tu je odkaz na náš deníček…je tam sice milion komentářů, ale stačí to projet shora dolů a rychle na něj narazíte
. https://www.emimino.cz/…s/story/6374
Asi na ten cukr půjdu až po vánocích
. Budu tam muset zavolat… Ale díky za info…
Holky já zatím nepeču, budu asi až příští týden, času dost ![]()
Lucinko vida, tak konečně další holčička!
Gratuluju!
Jo a díky za info o VZP, mě to taky pokryje předporordní kurz, to je fajn
.
Ahoj,
my taky nemáme uklizeno
. Druhé patro ještě není zkolaudované a paní chce přijít, takže tam nesmíme bydlet a všechny věci máme dole. Prach tu sice už není, ale nepořádek. ![]()
Titty: vy jste v domě bydleli před kolaudací? No, my vlastně taky, ale museli jsme dělat, že ne
Jenže tehdy jsme měli pár věcí a teď máme krámů ![]()
Já bych tedy spala pořád, ale Lucinka mě nenechá ![]()
https://www.emimino.cz/…s/story/6365
A ještě tady, úplně na konci to je, ať dlouho nehledáte
.
Ahoj holky,
Lucinko - tak holkaaaaaaaa, paráda, gratuluji moooooc!!!
Suviku - to je krásný psí miminko
![]()
Díky všem za chválu Vendulky, je to naše princezna. To víte že jsem pyšná matka. Ale to asi každá matka. ![]()
Vložím odkaz na video...........sice to tam zrovna trochu pokazila, ale i tak jí to sluší!
hezke odpoledne preju!!
taaak, nejdriv gratuluju lucince k vysledkum a k holcicce!!
a timto i ja snizuju nepomer mezi klucikama a holcinama.
vcera jsem byla na velkem utz a vypada to s nejvetsi pravdepodobnosti na holku. dr. mi to nejdriv nechtel rict, pry to ted spousta rodicu nechce vedet, tak ze mi to rekne az na utz ve 28tt, kdy to bude jiste. no ale ukecala jsem ho. jinak triply nam vysly dobre, uff..
par dnu jsem tu ted nebyla.. obvodacka me nechala s rymou doma a ja u ni v cekarne doopravdy chytla bacila a padla za vlast. ale docela jsem si doma odpocinula.
jinak ja mam jit na cukrovku mezi 25-29tt, dneska jsem se teda objednala na 8.1. tfuuj, uz ted se netesim!
a konecne jsem se taky dokopala k tomu, ze jsem se objednala na ten 4D utz do gennetu, ale tam mame jit az na zacatku unora. to bude poprve, co m. uvidi, co to vlastne zplodil. tesi se snad i vic nez ja, bo vubec nevi, co od toho cekat ![]()
ody, mas krasnou holcinu!
doma letos taky nejak neuklizim, vyzdobu vanocni jsme taky nestihli udelat a asi ani delat nebudeme (ale nas omlouva nastesti to, ze nejsme na vanoce v praze). no a cukrovi bude mit hromadu mamka a babicka. myslim, ze si uziju pristi vanoce s mimcem a v novem byte, tak proto na to ted zkratka prdim..
Farm - tak to gratulujeme, nakonec to ty holky vyrovnají, nebo nás ještě přeběhnou.
![]()
Holky našla jsem pěkný video, tak jsem si poplakala
:
Ahojky
Teda Ody já mám husinu ještě stále pořád z toho videa, to je paráda, Maty se koukal semnou a říkal že je Kubík tak malinký a jestli se tam sám nebojí, je to zlatíčko…
Jejda Fram tak to moc gratuluju k holčičce, konečně se poměr začíná trochu srovnávat… ![]()