Poradna duly
Jana Čurdová
Lucinko! tak gratuluju k dobre zprave, vzdycky to potesi!!! ![]()
Ody, ty mas kraaasnou holcicku,moc ji to tam slusi
Holky mi dneska nejak vic boli zada, doufam,ze to nic neznamena..jenom vetsi a vetsi zatez..jak mimca rostou
Ahoj těhulky.
Lucinko strašně moooooooooooc gratuluju k dobré zprávě!!!!!!!!!!
teď ještě pohlaví a hurá na nákupy…
SUPER
Ody to je krásná princeznička, taková sladká…
Na test na cukrovku jdu příští pátek chodí se po 24tt, no zrovna dvakrát se na toho vyšetření netěším…
Jinak na KO v pohodě, dneska můžu jít konečně cvičit… HURA!!!
Miri, cukrovka až po 24tt? Já jdu zítra, to budu 22+6
No snad doktor ví, co dělá..
No jo Amber dneska mi to říkala doktorka že se dělá po 24tt, v tomhle se fakt vůbec neorientuju… Proto jdu až příští týden… ![]()
Ahojky, tak se hlásím z ultrazvuku, všechno bylo krásně vidět a vypadá to na holčičku!!!!! A manžel řekl, že tam kačenku fakt viděl, já na uzv hůř viděla, takže teď bude boj o jména…
Hm, tak uvidíme. Zítra budu vstávat v 5:30, abych tam byla na 7 u doktora
Hnus
Vůbec nevím, jak to zvládnu. A pak tam čučet 2 hodiny po vypití tý hnusný tekutiny, ještě do toho k mýmu doktorovi.. No jo.. Snad nebudu mít tu cukrovku.. takhle na vánoce.. ![]()
Lucinko, gratuluji k holčičce, super, holek je tu málo
Zvyšuješ vám tedy skore
Já mám takovou radost, že vám to dopadlo takhle krásně, výsledky a UTZ v jeden den
To je krása ![]()
Tak doktor asi ví, ne???
Luci tak to je skvělý, konečně další holčička… a z toho amnia by ti to měli říct na 100%
Miri, v to doufám, ale protože jsem u něj na „koze“ byla jenom jednou… no ale snad to bude ok
Díky za infošky ![]()
Amber v pohodě, sestřička mi dneska taky řekla že si můžu sebou vzít půlku citronu a namačkat si to do té sladké vody, prý se to dá líp vypít, tak nevím… je to 250ml, tak snad to nebude tak strašný…
Lucinko-moc,gratuluju a škoda,že jsem si nestihla zatipovala,chtěla jsem napsat,že mám tušení na holčičku.
Myslím,že jestli doktor viděl pipinku,tak je jistá.
To budou nákupy šatiček a za chvilku culíčky.....Ještě jednou moc gratuluju k princezně.
![]()
Ostatním se omlouvám,že nereaguju,ale mám kvalty,musim vygruntovat,navařit ,asi pojedeme jen s drahým do Alp,od něho z práce na čtvtek až sobota a tak ať mají děti a hlídání komfort a nemusí se o nic starat. ![]()
páááá
Ahoj holky,
jdu vás pozdravit,jsme nemocná,tak nemám náladu..........
Lucinko-moc gratuluji,úplně mě to dojalo a ještě vysněná holčička,no to je radostí...........fakt supr,tak teď si to užívej......
Rosinko,mě taky záda bolej......v noci teda dost.
Ale jinak já v noci dost špatně spím a zase mám třeba 3 hodiny,co čučím…No a k ránu,když bych spala,tak mě brněj ruce…
Lucinko,tak holčičku??A jaká jména máte??Když bude ten boj ![]()
Ahojky,
Lucinko:dvojitá gratulace,už ani nepotřebujete čekat na Ježíška,nejhezčí dárek máte ![]()
Já jdu na cukr po Vánocích,to budu 26tt,tak se můžu o svátcích beztrestně přežrat
A mám si přinést 1/2 litru čaje ![]()
Stanusko:užijte si výlet a kdo bude dělat štěniskům chůvu?
Včera k nám přijel vánoční kamion Coca-Cola,tak jsme se byli podívat,Alda byl vykulenej,jen je divné,že děti říkají Santa Clausovi co si přejí od Ježíška
Ale naštěstí on zatím po tom nepátrá a každý v červeném převleku je pro něj Mikuláš.
No já jdu na cukrovku 9.1. a to jsem si myslela, že se mi to vyhne a to bude 25tt, tak jsem ráda, že až po vánocích. Jinak kačenku doktor i manžel viděl, ale já ne, byla jsem v šoku
už jsem opravdu nepočítala s tím, že by to byla holčička, ale já jsem nadšená a manžel taky.
![]()
A přesně tak nejkrásnější dárek k vánocům jsem dostala dnes, nádhera…
Jinak jména, chtěly jsme Adélku, ale těch je teď kolem nás nějak moc, takže máme Terezku, Veroniku, Barboru, tak vůbec nevím… ale asi zatím Terezka, ale to se asi bude měnit, ale zatím se mi to líbí nejvíc a manžovi zase Verunka, tak nevím ![]()