Poradna duly
Jana Čurdová
Niky, myslim, ze na 100% dozvim az u porodu, ale velka, hodne velka pravdepodobnost, ze jo, kluci i dr. se tvaril tak jiste ![]()
Jejda,zase kluci
Rosinko,no hlavně,že už je to lepší a tvůj čípek si dal říct
![]()
Nikynko,tak takový dr.se už málo kde vidí ![]()
Teda holky…
Ti nasi kluci snad nebudou mit nevesty,jak tak koukam na plny care vedou pindici ![]()
Rosinko - tak taky kluci , juchuuuuuu! Však oni se neztratí, měli by to být průbojní Berani v Bůvolu. Ti budou mít cestu životem ušlapanou. ![]()
Jak to že nevidíte pindíka??? Vložím sem!
http://rodina.cz/…um/klukx.jpg
Úplně jasnej pindík! jakoby směřuje na levo-nahoru! ![]()
ODY,jo jo je tam,ale kdybys to nedala do kroužku,tak v tom nic nevidím ![]()
Ody!!
no jo pindik
jenze bez navodu a zakrouzkovani, ze to je pindik…to bych v zivote nepochopila
My s Petrou nevime,jak vlastne pindik vypada
a tak ted uz vim, co mam hledat na pristim uzv u svych medvidku
Rsinko,já už taky pindíka neviděla ani nepamatuju
![]()
teda jo na mém UTZ ![]()
no, doufam, ze mne nebude priste blbe u toho UZV a budu koukat po pindikach, no ![]()
Pridama se,taky jsem nevidela pindika ani nepamatuju,jen na UTZ ![]()
chudaci nasi chlapi ![]()
Ody
jasny pindik!!!Urcite cely tatinek
jao u nas ![]()
Stanusko - GRATULUJI ke štěnískům a těším se na další fotky - jsou kouzelnáá!!! Jůůů, to je mikulášská nadílka - nebo čertovská?? ![]()
No a s pohlavím nevím, mamina na mě dneska koukala a říkala, že jsem nějaká hezčí, že by to mohl být kluk (a mě je to fuk
)
Ibrisam - prosím hoď mi do SZ recept na tu vánočku - díky. Babičce prostě nejde a nejde.
Maji,Ody - gratuluju ke chlapečkům!!!! Ibri - ještě, že to kapku se Stanuškou vyvažuješ ![]()
Dobré ráno,
gratuluju k dalším chlapečkům ![]()
Stani, štěňátka
To budou u vás veselé vánoce ![]()
Rosinko, šetři se dál a všechno bude OK.
Ležení na zádech už mi taky trochu vadí, děloha utlačuje cévy a mimi pak nemá dost kyslíku. Ale mně už vlastně vadí i ležení na bocích ![]()
Aleesho, ja myslela, ze lezeni na zadech vadi jen tehotne, ze mimiskum to neskodi..to jsem totalne vydesena, protoze ja svoji lezici kuru provadim skoro porad na zadech…ale doma na gauci se spoustou polstarku mi to nevadi, udelalo se mi zle poprve a to jen u dr. na UZV
Jinak ja se setrim, skoro porad lezim, nikam nechodim..a delam jen lehke domaci prace, a to je jeste protahuji na nekolik etap ![]()
Rosinko neboj, nechtěla jsem někoho vyděsit
, dřív než by se miminkům něco dělo, začne to být nepříjemné tobě.
ahojka maminy ![]()
tak jsem to tak přelítla, vy jste toho teda nakecali.
Vládne tu atmosféra pohlaví, moc všem gratuluju, a jak říká Stanuška, je super, že se vám přání plní
Já si počkám do porodu, i když občas to cukání mám
Myslím si na kluka, ale když to bude holka, tak to neva, prostě hlavně když to bude zdravý ![]()
Stanuško gratulace k štěníkům, já se dozvím v půlce prosince jestli budem nebo nebudem mít. Pak by jsme rodili v lednu. Jsem na to zvědavá, je to kouzelná věc, i když poprvý to byl taky císař ![]()