Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak vás zdravím po delší době. Stani teda si statečná těhotná a s malým děckem to tě obdivuju, naše fenka taky rodila 2× a u jednoho porodu jedno nevytlačila a ono se udusilo,to by za toho pejska člověk i dejchal… Teď už je to s ní horší, už neslyší a když tak hooodně špatně a nevidí v šeru, taky už jí je 15let. A druhýho máme labradorku,a to je zase silnej alergik, takže hrůza
… No hlavně že už je pejsek v pořádku ![]()
Já už v tomhle týdnu začnu píct, musím konečně něco dělat a už se i docela těším, krásně nám to pečení provoní byteček..
A u nás vánočku dělá mamina, tak určo dostaneme, ale já jsem dostala recept po naší babičce na tvarohovou vánočku nekynutou, která mě vždycky strašně chutnala, tak tu si zkusím udělat, už se těším mňam… ![]()
Jinak obdivuju ty mamky, který si nenechají řict co to bude, já jsem strašně zvědavá, je mi to jedno co to bude, jen bych to už ráda věděla…
Zítra jdeme na velký uzv, tak mě držte pěstičky a pravděpodobně dopolko zkusím zavolat do HK na ty výsledky, pokud najdu odvahu, dnes je to 14 dní, tak doufám, že když se rozhoupu, tak tam už budou… ![]()
Jo a tygří těším se na fotku, od tebe tam ještě žádnou nemáme… ![]()
zdravim tehulky po ranu! dala jsem si snidane a chystam se vypravit do prace, musim tam zavezt listek na penize, tak jeste chvilku delam gaucing.
Tygri! chceme fotku!chceme fotku!!!
Moje depka uz odeznela, zaspala jsem ji a take se tesim az po obede prijede milacek ![]()
chtela jsem se vas zeptat, co je mysleno velkym UZV? ja mam uzv na kazde KO, tak nevim, je to 3D?nebo 3D je uplne neco jineho?
![]()
Rosi velkej uzv se tomu jen tak říká, jen proto že by měl být delší a opravdu by ti měl vše ukázat a vysvětlit, obvykle se tomu říká, když jdeš na 20tt. Takhle mě to aspoň bylo vysvětleno. A 3D je trojrozměrný uzv, ale to třeba můj gynekolog nemá, a nejblíž to mám do Jablonce nad Nisou, tak tam určo pojedu, až jak nám to dopadne a po vánocích. ![]()
Rosi - velkej uzv znamená, že miminko pořádně prohlédnou, zkontrolujou orgány a přeměří. Dělá se okolo 20tt, určitě už ho máš za sebou ![]()
Můj dr ho nedělá, takže na něj jdu ve středu k Apolináři ![]()
Ahoj,
trošku šudlám koupelny,zatim jen tu malou v přízemí,nějak mi nejde práce od ruky.
Díky za pochvalu štěňátek,já jsem opravdu vůbec statečné nebyla
,cedila jsem jak želva,fakt ostuda,to malá byla statečná a Kiki.
Všem,kdo jdete na velký UTZ držim palce,ale hlavně závidím,že zase mimča uvidíte.To je jediné vyšetření,které si užívám.
Já jdu příští týden na sladkou mňamku a trošku čekání(dvě hodiny)v čekárně než mě udělají další odběr.Nic moc program,ale zase 19.12. jsem objednaná do Genetu na 3D Žofinku,tak doufám,že se nám krásně ukáže jeko Emička a strašně moc se těšim.
Ahojky,
tak jsem tu z Echa, srdíčko máme krásné, bije jako zvon. Až dostaneme video do pc tak vám pošlu odkaz.
Pár fotek se mi podařilo zachytit, pindíka a profil.
Vložila jsem je na rodinu!!!
Stanusko - děkuji za chválu Vendulky, je to fakt modelka
, navíc je moc hodná, no můj mazlíček! Je hodně do naší rodiny, hlavně do mého táty. Tak je dědek hrdej!
Já ořvu všechny vystoupení dětí, natož když to bude takhle hodně veřejný, budou tam děti z více škol a školek. Pokusíme se fotit, pak něco hodím na galerky.
Tygříku - tak šup sem s fotkou!!!
Ahoj holky, vůbec nestíhám dočíst, je toho strašně moc.
Stani, krásná štěňátka. Vzpomněla jsem si na naše, těch bylo 9, bylo to záhul, ale stálo to za to. Závidím
Chlupatá miminka jsou skvělá
A veselo na vánoce teda mít budete ![]()
Všem gratuluji k UZV, k určení pohlaví, jen jsem pochytila dvojčátka kluky, co si pamatuju jmenovitě, teda vlastně nevím, byly Rosi? Jinak bohužel je toho tolik, že jména nestíhám ![]()
V práci je to čím dál hektičtější, už abych byla doma. Nějak mě to víc zmáhá a nebaví. No co, ten měsíc už vydržím ![]()
Cukroví nepeču, letos na to peču
Ne fakt, s tou prací, furt nějaké rozlučky a besídky, tak hold za rok. V sobotu nás čeká svatba v rodině, to bude taky veselo, tak hold budu somrovat po rodině
Už mi peče sestra a mamka ![]()
No nic, jdu zase makat. A na UZV bych klidně zase šla, prcek se mele, tak bych ho u toho chtěla ještě vidět
Užijte si to ![]()
Ahoj holky,
tak já začala dnes pomalu vyklízet skřín,teda to je hadrů,nevím,kam to zatím narovnám.Pak jí teda rozrbrat,vymalovat.koupit koberec a počkat na truhláře,až nám smontuje vesravěnou.
Tak tady asi moc nebudu
ale stejně se budu snažit si vždy chvíli najít ![]()
Ahojky, vítám zase po víkendu. ![]()
Nakoupila jsem si mouky a Hery a přemýšlím, že bych ve finále fakt něco upekla. Ale chybí mi inspirace. Nějak nechci péct furt to samé. Nemáte někdo nějaký dobrý recept na cukroví - nějakou mňamku? ![]()
tak holky, vratila jsem se z praci, a jsem utahana jako kote…zase silene boli zada, a nohy…tak uz radeji zase polehavam.
Amber kluci dvojcatka jsou moje, spravne jsi pochytla:)
V praci me pozvali na korporativni vecirek 19.12, tak nevim, mam tam jit…nebo radeji ne…sefova rikala,aspon na hodku..co myslite?Bude to v Obcanske plovarne (kdo zna Prahu).
Petro, vy budete delat vestavenou skrin? my ji take potrebujeme jako vzduch…muzu se Ti zeptat, kolik priblizne vam bude stat?
Dekuji vsem za vysvetleni, co je velky UZV.Jo, tak ten jsem mela na posledni KO, ten UZV trval dlouho, a Dr. meril vsechno, ledvinky, brisko, rucicky atd, a poslouchal srdicko. 3D vlastne ma muj Dr. primo, ale zatim nevim, kdy mi ho udela, mozna na pristi KO.
Tak alespoň něco se mi povedlo Rosi
Na ten večírek klidně jdi, když na něj budeš mít sílu a náladu
Já teď taky chodívám na různé besídky, i když je zakouřeno, když to není každý den.. Přece nebudu sedět doma, pak se nasedím
A na večírku to asi budou větší prostory, ne? Tam by mohlo být lepší odvětrání..
Ibri, jsi dobrá, jestli já něco letos budu vytvářet, tak vánočku a nepečený maximálně, ale spíš jenom tu vánočku ![]()
Rosi, my nechali dělat vestavěnou skříň od woodface, byla 2m široká, 2,2 vysoká a cca 50 hluboká, nemá spodek, zadní díl a dveře zrcadlové a dali jsme za ní cca 22 tisíc. Pak jsem zjistila, že jsme nemuseli ani dávat stropní desku. No tak hold příště
Ale woodface je drahý, známá si teď nechala dělat super skříň od firmy http://www.jninterier.cz/…vene-skrine/ Měli i nějakou akci, tak to vyšlo nejlevněji.
Ahojky těhulky…
Tak já dopekla můj poslední druh cukroví (pracny), a zase za rok, teď už jen nepečené …
AMBER WOODFACE je nejdražší na trhu, určitě je spousta firem levnějších…
Ale jo Rosi pokud půjdeš na chvilku si popovídat s kolegy, tak si myslím že proč ne…
tak na vecirek pry budeme mit mistnost jen pro sebe,a u nas ve firme jsou spis nekuraci.Tak uvidim bliz k 19.12 jak si budeme citit s prckami a treba tam na hodku zajdu.
Amber, tak to je super cena, me kamaradka strasila cenou 25 000 za metr skrine..dekuji moc za odkaz dneska s manzelem prozkoumame
a velikostne potrebujeme priblizne stejnou, tak to jsem rada, ze jsem se zeptala ![]()
Miri, já vím, ale tenkrát zrovna měli akci a ještě mi dali slevu, takže z původního rozpočtu kolem 30 tisíc z toho bylo jen těch cca 22 nebo 20 nebo tak nějak, už si to přesně nepamatuju, ale skříň je pěkná. Ovšem ta od JN Interier taky není špatná, viděla jsem jí. Je to ale i o tom, jak si to člověk naplánuje, aby ušetřil. My třeba máme uvnitř bílé police, je to levnější. Korpus je imitace buku, pak nemusí fakt být ten zadní díl, podlaha a strop. A ušetří se dost peněz, ono se to nezdá. Ještě jsme si nechali dělat návrh od Indeca, ale ty nemuěli jen 2 dveře a nutili nám 3, tak jsme se na ně vykašlali.
Rosi, neboj, není to tak strašné a s vestavěnou skříní vypadá interiér úplně jinak a suprově
My jsme volili do dveří zrcadla, i když to máme v ložnici, ono to úžasně opticky zvětšuje prostor. Máme fakt malé pokojíky, takže jestli ještě někam v pokojích budeme dělat, budeme mít zase zrcadla.
jo jo, Amber, my mame take strasne male pokojicky a zrcadko na vestavene skrini urcite mit chci…jen manze; zatim cuka…pry to se nema byt v loznici…dle fen shuj nebo cosi…ale myslim, ze ho nakonec premluvim. A s tim zrcadlem je to vyrazne drazsi?