Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
taky¨nestíhám reagovat. Peču jak divá za vydatné pomoci Lucinky, takže to trvá dvojnásobně dlouho
Zrovna máme v troubě laskonky ![]()
Všechny zdravím, mějte se hezky a Lucince držím palce!
Holky zdravim!
Lucinko, take jsem nemohla spat pred posledni KO, tak jsem se bala jestli je vsechno Ok, a bylo!! neboj, urcite vse bude dobry
drzim palce!!
Ohledne testu na cukr, mi jeste dr nic nerikal, tak nevim, jestli tam vubec pujdu…jinak 25. tyden budu mit take nejak o Vanocich.
Holky, za Dr. pujdu tesne pred Vanocema, co myslite, mela bych mu vzit nejakou „malou pozornost“ ke svatkum? ![]()
Ahoj holky,
Kači, jsi šikulka, že tak pečeš.
Suvi, máš fotečku malýho štěníka?
Lucinko, neboj, výsledky budou ok.
Na cukr jdu zítra, už se nemůžu dočkat ![]()
Ahojky holky tak jste měly pravdu, mimi je v pořádku, dneska odesílají výsledky do Jilemnice, tak jsem to stihla jen tak tak, normálně jsem brečela jak malá holka a jsem šťastná jako blecha
![]()
Budoucímu taťkovi jsem to volala do práce a normálně se mi rozbrečel do telefonu, brouček můj, on se tak bál…
Všem děkuju za držení pěstiček a za to, že jste to se mnou a mýma nářkama vydržely, děkujuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
A na fotku štěníska jsem taky zvědavá a tygří co tvoje fotka?
Lucinko tak vidíš, my to tušily
Ne, fakt je to super
A víš, co budete mít? Nebo už jsi to psala dřív? Začínám se v tom kdo co ztrácet ![]()
No právě dnes máme uzv, tak se těším, v HK to pohlaví do tel. neříkají, tak si musím ještě počkat, já jsem byla tak vykulená, že jsem byla ráda aspoň za to že je to O.K. Až budou v Jilemce výsledky určo změním tabulku a písnu vám sem ![]()
Lucinko - moooooooooooc gratuluji k výseldkům!
To je skvělé!!!
Jsem zvědavá co že to čekáte, musíš dát hned vědět.
Holky já právě utratila moc peněz za oblečky na malého.
Ale když byli tak krásné, a modré.
Vyloženě na mě mávaly a volaly: „Kup si mě!“ Tak jsem podlehla.
A to ještě budu mít věciček od ségry po synovci. No co už! Kdo že čeká ty dvojčátka kluky..........rosinko........ budu mít modrých věciček pro 3 miminka, hlaš se!
![]()
Holky ta naše Vendulička, ta byla včera tak sladká, já bych jí snědla. Hotový andílek, a jak zpívala............ no musím vám jít vložit foto!
Ahoj těhulky,
Lucinko-obrovská gratulace!!!!!
Teď si krásně užijte UTZ a odpoledne se těším na zprávy jen dobré… ![]()
Ody-Vendy je nádherná,jasně si se pýchou musela dmout.A už nákupy?To já se na ně chytsám až po Vánocích,tušim slevy a taky už nebude masivní nakupování dárků,tak snad zbydou i nějaké prašulky pro Žofinku,už se nemůžu dočkat,až se vrhnu na šatečky úplně malučkaté,ty jsou naprosto k sežrání…
![]()
jdu drhnout koupelnu nahoře.páááááá
A jak se do diskuzí vkládá fotka? To jsem vlastně nikdy nezkoušela ![]()
Ody moc pěkná holčička, fakt jak andílek! ![]()
Jo jo Lucinko taky se připojuju ke gratulaci!!!! To je paráda! Jsem zvědavá co to teda bude, jestli se třeba skóre neposune zase trošku směrem k holčičkám, těch je tak málo ![]()
Ahoj holky,
Lucinko,tak to je krásná zpráva,normálně mi vyhrkly slzy
radostí ![]()
Ody,fešanda,jsi ale musela být pyšná ![]()
Suvik,ahoj po dlouhé době
no jo Matyášek už o sobě dává vědět
![]()
Jinak skřín vyklizená,holky obyvák je jako u bezdomovců.Hromady a hromádky hadrů
no musíme to přežít ![]()
A kluci ted rozebírají skříň,Pepa si povolal pomocníky ![]()
Holky děkuju za gratulace, jsem strašně šťastná
Ody máš krásnou princeznu, taky jsem zvědavá co tam mám…ale spíš tuším prince, i když bych první radši holčičku, ale teď po těch nervíkách mi to je jedno. Každopádně už měníme jméno pro holčičku, Adélka to asi nebude, už jich je nějak moc kolem nás…
U nás je obchůdek s dětským oblečením a 23.12.budou mít výprodej, tak jim to tam půjdu zkoupit
já se tááák těším…
Jinak jsem se chtěla zeptat maminek co už mají malý doma, přijde mi, že se mi 2× stáhla děloha ne po sobě, ale během 3 dnů, jestli je to možný??? Taková jako křeč tam kde mám mimíska, tak nevím,jestli to je tím,že se tak vrní nebo je to ta děloha, nemáte s tím někdo zkušenost, každopádně se dnes zeptám dr.
A Peti já taky brečela jako želva, fakt, nemohla jsem se z toho vzpamatovat… nádhera… ![]()
Petro - jsem se teprve v létě nastěhovali a ještě nemáme skříně, takže jak to vypadá moc dobře vím
Ale snad do konce ledna budou - to víš, musíme vyklidit pokojíček ![]()
Lucinkoooo - jupíííí. Bezváááá.
Odyseo - je krááásná. Moc hezká holčička, věřím, že jsi se dmula pýchou!
Suviku - když píšeš komentář, tak tam dáš img, pak vložíš uložení obrázků a zase img. A je to. ![]()