Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jsem byla dneska na tý cukrovce. Nebylo to vůbec nic hroznýho, měla jsem si donést hořký čaj s vymačkaným 1 citronem, do toho dali nějaký ten cukr nebo co a vypila jsem to, fakt se to dalo, ten citron to přebyl. Tak se toho nebojte. A 2× krev, to jsem kupodivu taky zvládla, i když v leže, přece jenom ty odběry.. Pak jsem byla u doktora, tak mám vše OK, jen mám tvrdší břicho, tak mi dal magnesko, aby mě nebolelo a nějaké čípky, abych neměla zánět. Mám si je brát jednou týdně.
Suvi, štěně je úžasný ![]()
Ahoj Amber, tak jsi to přežila, to je dobře, já magnézko beru už asi 3 týdny… ![]()
jee, ja na ten link nemuzu. juknu az doma.
ale miri, to je krasny, co maty rekl..
ty deti umi krasne potesit ![]()
holky, diky. jsem moooc rada, ja si prala jako prvni mimco holcicku. m. je to sumafuk, hlavne aby bylo zdrave.
amber, tak to me trochu uklidnilo.. akorat mne o citronu nic sestri nerekla, ale radsi ho vezmu ssebou.. jen co je to horky caj? ja cerny caj nepiju, naposled jsem ho mela asi pred 20ti lety a doma mame jen jeden cerny a to s karamelem. da se to povazovat za horky?
Fram mě taky sestička říkala že si sebou můžu vzít citron a vymačkat si ho do té vody, to je dobrý že můžete pít čaj, tady se to dělá s vodou…
No jo Maty je pokad… ![]()
ach taak, ja myslela, ze jsi taky cajikovala..
no mne rikala, at vezmu caj, ze to tehule lip v caji snasi..
tak ted drzim palce, aby ti ty vysledky vysly na vybornou! ![]()
No jo myslím taky že do čaje se to dá líp vypít než ve vodě, no uvidím… Já jdu příští pátek…
Aleesho , nám to právě s tou stavbou tenkrát vyšlo blbě přes vánoce, že dělníci jeli na dva týdny pryč a my se báli nechat dům tak dlouho bez dozoru. V novostavbách se hrozně krade - radiátory, kotel, umyvadla, prostě cokoliv lze odmontovat. Takže jsme tu vlastně nebydleli, jen jsme si to tady hlídali. ![]()
Suviku , to je krásnej štěník! ![]()
Fram , gratulace k dobrým výsledkům a k holčičce!
Já jsem si říkala, že sem holčičky určitě ještě přibudou! ![]()
Fram, popravdě nevím, třeba by šel i ovocný, ale neslazený.. A ten citron do toho je fajn, přebije to tu šílenou sladkou chuť
Dalo se to fakt v pohodě. Sladkou vodu nevím, jak bych dala. Ale zase někdo říkal, že pil tu vodu a že to chutná jako sprite. Hlavně to chce vypít naráz ![]()
Odyseo - video super. A malá princezna je na zpívání sladká - krása.
A já jednu zprávičku - TYGŘÍK MÁ SRDÍČKO OKÍ.
Tak je doma radost. Konečně začnu nakupovat
Už se těším ![]()
Suvi to štěňátko je prostě super…
Tygři skvělý že jste dopadli dobře, moc moc moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!
Tygříku díky za vložení fota (analfabet jsem na osmou)
a moooooc gratuluju k úspěšné KO!!! Je to super! A už se ví, co bude malé Tygře zač nebo mi to uniklo? ![]()
Ahoj holky,
tak teda video mě dostalo,zase bulím ![]()
My jsme vymalovali budoucí pokojíček,zítra jedeme pro koberec,tak jsem zvědavá,co si vyberu.
Jinak kdo se ptal na kočárky,můj favorit je zatím Peg Perego GT3 ![]()
Líbí se mi i Implast Bolder,ale ten miláček zatím neodsouhlasil,že prý raději Perego.
Peti - máme stejného favorita.
Implast se mi taky líbí, ale vadí mi, že nemá brzdu. Prostě PP je skoro dokonalý ![]()