duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
11.12.08 12:11

Miriam- jj dorjan, na ten jsem taky koukala, ty barevný kombinace má taky moc pěkný, nám jde o tu výšku a tu z netu nevyčtu, takže budeme muset něco projet a kouknout a zvážit všechny pro a proti, u x-landru mě vadí, že není přehazovatelná rukoveť a sporťák nejde úplně do lehu a jediný co u v-crossu nám vadí je výška, taky mě to štve jinak bych šla do něj na 100% a taky si ho chválí, když na každým kočárku se najde něco,škoda, že je manža tak vysokej :( a ten danny sport nevím, slyšela jsem, že i prodavačka v krámě co ho prodává ho pomlouvá, tak nevím, je to těžký rozhodování… Ale až je uvidím, tak to bude určo lepší a snad snažší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
11.12.08 13:07

Miri, tak nejak kolem 30. tydne. pro jistotu. bo dost mych znamych rodilo uz ve 34.-36. tydnu, tak abysme si pak usetrili papirovani se zmenou prijmeni.. :lol:

jee a nevite, jak je to s trvalym bydlistem? kdyz chci, aby mimco melo stejne jako chlap, bo ja ho mam jeste furt u rodicu? to se vyrizuje kde? ja jsem pres ty urady fakt tele, vubec se nevyznam.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.12.08 14:17

Tak to Fram nevím, ale tipovala bych, že asi taky na tý matrice, určitě bych se jich zeptala, budou to vědět určitě. Já budu muset taky s přítelem na matriku kvůli otcovství. Taky jsme říkali, že nějak v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
11.12.08 15:40

Ahoj holky,
tak teda my na matriku musíme také :lol:
Jinak jsme koupili koberec,nakonec vyhrál světle modrý :lol: už at je tam i ta skříň a vlastně vše pro mimíska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.12.08 16:28

Jé, Peti, to je krásný, my měli taky světle modrý koberec se segrou v pokoji, vypadal úžasně. Mám moc ráda modrou. A oranžovou. Ale pokojík pro Radimka je vymalovaný na žlutozelenou a na podlaze je drsné lino se vzorem parket. Vypadá to tam úžasně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
11.12.08 16:41

No přítelovo holky mají zdi žluté a zelené a k tomu modrý koberec,je tady i modrý radiátor a modrá garnyž.Takže směs barev :lol:
No a ted už u Matyáška chci jen modrou…peřinky a tak a asi bílou…no jsem moc zvědavá,až tam bude ta skříň.Vše vyfotím a dodám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.12.08 16:53

Jé, tak to se těším, to bude paráda :) Já bych doma nejraději už zase všechno předělávala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
11.12.08 16:55

Taky jsem na to blázen :lol: ale u nás toho moc předělat nejde :?
Mažu ted k mamince,má dnes svátek,tak jí jdu popřát,mám jí o 4 vchody vedle :P :P :P tak to bude pak moje hlídací babička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
11.12.08 21:00

Taky se přidávám do fronty na matriku :lol:
Kočárek pojedeme taky okukovat po novém roce a budeme konečně zařizovat i pokojíček - tak se těším na fotky a tipy od vás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.12.08 22:56

Ahoky,

taky budem muset na matriku! Nevíte jaké doklady jsou k tomu potřeba?
Peter má RL na slovensku! :roll:

Holky že jsem tak smělá, o5 vám posílám viedo! Tentokrát našeho Peťulku z pondělí! Umoudřil se hlavně v druhé půlce videa a ukázal pindíka a obličejík!

http://ulozisko.sk/…onverted.avi

Dnes jsem byla celý den mimo domov, od rána! Jsem unavená!
Jdu dokoukat Zoufalky a spát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.12.08 06:37

Ahoj,

včerejší kontrola dopadla OK :) Ostatním gratuluju k dobrým výsledkům!
A štěňátka jsou nádherná :)
A to mimi video z youtube mě taky dojalo, líbí se i Lucince, pořád mě nutí, abych jí ho pouštěla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
12.12.08 08:08

Aleescho mimiísek krásný!!! Já nevím, že všichni máte tak krásný videa a fotky a my nic :cry: Nám dr. tygříka na uz hrozně zvětšil, přes celou obrazovku byla třeba jen hlavička a tak - takže Juras obča mrkal k němu, protože on na malém monitoru měl obraz krásně ostrý. A když nám udělala fotku tak jenom té hlavičky - no takže je to děsně veliký, neostrý flek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
12.12.08 09:14

Ahojky, Tygří nic si z toho nedělej, já to mám přesně tak jak ty říkáš, u nás to taky mám nějak rozmazaný nebo co. A poslední fotka obličeje se nám taky nepovedla malá tam vypadá jak ufounek :)
Jinak dnes mi přišla mikinka pro malou a jako bonus čepička, dám na rodinu, až na nafotím, mám radost. Je sytě růžová… :)
Jinak v Jilemnici výsledky plodovky nemají, někde se to toulá mezi nemocnicí a mojí poradnou, bordel :roll: :roll: ještě že jsem si volala do Hradce a výsledky vím, akorát netuším jestli nám plodovka ukáže, že je to opravdu holčička, mám si zavolat v úterý. Manžel si je naprosto jistej, že kačku viděl, ale já neviděla nic… Už počítáme s princeznou, tak doufám, že nebude další překvápko. Když už mám první růžový obleček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.12.08 13:17

Nazdárek. Tak se zase hlásím. Dnes jsem byla na KO a vše Ok. Od posledně mi napsala, že jsem přibrala jen kilo ale já přibrala při nejmenším dvě.
Jinak mě Mudr. moc mile překvapil neb si pořídil nový UT a má i 3D. Takže příští týden jdem s manžílkem si nadělit 3D dvojčátka pod stromeček. :D Celá rodina pak dostane CD s filmem.
Jinak s tou matrikou si holky nedělejte hlavu. My jsme tam museli při Kubovi taky neb jsme ještě nebyli svoji. Je to jen papírování a myslím si, že k tomu rodný listy potřebujete, ale už si to moc nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
12.12.08 13:18

Jo jinak jsem zatím upekla jeden druh cukroví a už není. Neb jsem ho spokojeně do sebe nasoukala. :lol:
Asi péct nebudu nebo budu jak koule boule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí