duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65358
16.12.08 10:59

Tak ty fotky z palvání nemají chybu :lol:
Už se těším,až budu chodit s Matyáškem na plavčo :lol:
Anguo,já platím 50 na hodinu......a myslím,že ti to pak pojištovna proplatí zpět.Mě to baví a hlavně se tam spousta věcí dozvím…vede to porodní asistentka,tak nás učí dýchat,říká nám,jak to vše probíhá u porodu,jak to tam vypadá a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 11:03

Rosinko, mně na bolení zad hodně pomohly těhotenské masáže, chodím k paní, která dělá medové a je to super. Byla jsem tam teda zatím 2×, ale po té první za nějaké 2-3 dny, jako když utne a vydrželo to skoro ten měsíc (pak mě dorazilo to cukroví :lol: ) Včera jsem byla zas a už dneska cítím, že je to o 100 % lepší. Já mám trochu smůlu, že se mi to ze zad vráží do kyčle, se kterou mi teď nemůže nic udělat, protože se to napravuje vleže na břiše, ale i tak můžu vřele doporučit. Za zkoušku to určitě stojí.

Včera mi masérka dokonce říkala, že ze zkušenosti ženských, co k ní chodí a srovnávaly těhotenství s masážema a bez, tak u těch masážoidních jim to prý všecko mnohem líp povolovalo při porodu, než když na masáže nechodily… Tak jsem zvědavá, jak budu povolovat, i když vlastně nemám s čím srovnávat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 11:06

Jo, vidíš, s tou pojišťovnou je to pravda. Do teď propláceli ubohé 300,– za těhotenství, které už jsem vyčerpala, ale od ledna prý přispějí každé těhotné až 4500,– na různé věci, včetně nadstandardního pokoje v porodnici, autosedačky, kurzů a bůhví čeho všeho… Tak to budu muset naštudovat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
16.12.08 11:08

Rosinko-vždyť ty máš v bříšku miminka dvě,to je jasný,že tě záda bolí víc než nás jedno těhulky. :wink:

Plavání si opravdu užíváme a já jen lituju,že se staršíma dětma,zvlášť se synem jsem nikam nechodila,david vodu miluje.

Cvičení je určitě supr,je dobře,že se svaly nenechávají v klidu,při porodu určitě kondička přijde vhod.Masáže jsem slyšela,že je musí dělat někdo zkušený,aby nic nepokazil.
Vitamíny neberu,nebrala jsem ani při jednom těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.12.08 11:11

Teda ty plavací fotky jsou bomba…

Jojo pojišťovna VZP proplácí myslím až 1200,– já si kupuju pernamentku za 400,– je tam 5 cvičení, no a pak to donesu do pojišťovny…
Taky mě to moc baví, uplně vypnu, a taky se cítím dobře, protože mám pocit že aspoň malinko pro sebe něco dělám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
16.12.08 11:35

Stanusko - teda fotky jsou bomba. My tu sice plavání máme, ale dost daleko od nás. A já jsem neřidička, takže autobusem se mi tam teda tu dálku dojíždět nebude chtít.

Já teda vitamíny beru od té doby co jsem zjistila že jsem těhu (Mama-vit)
Jak toho stále moc nesním, tak je to můj doplněk stravy. :wink:
Hodlám je brát i po dobu kojení, protože po dvou letech kojení Vendy to odnesly moje zuby. Takže vitamíny rozhodně ano!!!
A proplácí mi je pojišťovna, stačí poslat účet. Každý rok proplácí do 1200,–Kč

Ale u každého je to jiné, třeba ségra je nesnesla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.12.08 11:39

Ody já jsem teda teď vitamíny zanedbávala. ale zase jsem na ně najela a budu je poctivě zobat, beru calibrum mama, a i to proplácí pojišťovna??? to jsem nevěděla…

Plavání bych s miminkem taky chtěla zkusit, s Matesem jsem nechodila, protože byl pořád nemocný… :roll:
Ale fakt je to krásný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
16.12.08 12:20

Péťo skříně super, je to paráda, když máš kam dávat věci. Já jsem si s přistěhováním do baráku splnila sem a mám šatnu a páč miláček zabírá jednu skříňku tak mám k dispozici asi čtyři skříně :lol: :lol: ale pořád mi to připadá málo :lol: :lol:

Angua nazdárek, vítám tě tu zpět :wink: já taky kolikrát nestíhám dočítat.
Tenhle příspěvek má jen ČNZP, tak jestli jsi u nich, tak to dostaneš, tady myslím nikdo jiný u nich není, teda kromě mě :lol:

Tygříku nic si z toho nedělej, taky nemám ještě vůbec nic a s jménem taky ještě pořád tápeme. Snad jedině když to bude kluk tak Matyáš, u holčičky je teď aktuální Barborka

Jinak mě se furt drží nějaká zatracená chřipka, nechci brát žádný prášky, ale asi si dám brzo paralen, už je to skoro týden :-(, tak začínám zas depkařit, jak ty vánoce dopadnou. Je tu hroznej binec, nejsem schopná ani utřít prach, ale kluci furt makaj na tý koupelně, tak se holt na to vrhnu asi o víkendu, tak ještě nakoupit na vánoce a snad příjde ta pohoda vánoc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65358
16.12.08 12:26

Nicky,teda šatna musí být super :lol: to bych chtěla moc moc :D
Vitamíny neberu,jen ze začátku jsem zobala kyselinu listovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 12:29

Nicky, právěže u nich jsem. Chtěla jsem je sice původně opustit a přejít někam, kde aspoň pustí nějakou korunu (např. Revírní bratrská dává 1200,– ročně a to i na plavání, masáže, solárko… prostě na cokoli), ale když teď přišel ten letáček s 4500,–, dám jim ještě šanci :lol:

Trochu mě u nás štvou, že jsou tam jenom jeden den v týdnu a to ještě ve 3. patře bez výtahu… Jsem zvědavá, jak tam třeba na konci března polezu něco řešit. Nebo s mimčem v kočárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.12.08 12:52

Ahoooj zdravím z divočiny :-),

pes roste jak z vody a pořád je s ním děsná sranda.

Peti bříško pěkný, jinak slyším to stejný co tu padlo, jak ho mám velký a pka zas jak je malý :-), tak si vyberte že? No kašlu na to… :-)

Stanuško plavčo paráda, my chodíme na těhotenský a nemůžu si vynachválit…já stejně obdivuju, jak to všechno zvládáš! .-) A hory závidím, letos nejedu, pustila jsem ale manžela, aby si zalyžoval a bude mi smutno a navíc bych tam tak ráda byla. Ale někdo se musí postarat o psy a navíc bych se nudila, páč by všichni byli na svahu a já sama být nechci.

Co jsem to ještě chtěla? Jó, ta Terezka jako jméno, co máš z toho, že jich je hodně, já na to kašlu, však tady už jednoho Matyáška máme (viď Peti :-) ), možná budou dva (že Nicky :-) ), moje kámoška má taky jednoho, já budu mít Matěje a to je to stejný…Matýsek. Ale když se nám všem líbí, tak co! Mě každej říká, že zná holek mýho jména hrozně moc a že jsem to ve třídě musela mít blbý a já nikdy nebyla s nikým se stejným jménem… Naopak Kateřiny jsme měli 4 třeba :-).

Holky ach jo! Já jsem se zamilovala do jedný kolíbky, do prčic. Zrovna taková věc, co využiju jen na pár měsíců, ale mě se tak líbí. Tak hrozně váhám, jestli ji koupit. Je za 2400 nebo za 3200 i s nebesy a mantinely a ještě ke všemu holčina bydlí ve stejný čtvrti. No nevím, myslíte, že je to škoda peněz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65358
16.12.08 13:01

Ahoj Suvik :lol:
pokud po té kolébce toužíš,měla bys jí mít :lol:
A jména…jestli jich je hodně,nebo málo,to já bych taky neřešila,dala bych to,co chci já :lol:
Jo a já pořád uklízím věco do skříně,ještě to nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 13:04

Suvik, já bych asi kolébku nekupovala, kdybysme ji neměli po manželovi, přijde mi, že za ty peníze můžu mít spoustu jiných věcí a postýlku si taky můžu načančat hezky… Už tak mi přijde škoda peněz, že do toho budu muset koupit matraci a bude to jenom tak na 3 měsíce, asi se tam nevejdou stejné peřinky, co budu mít pak do postýlky a vůbec, o mantinelech a podobných věcech ani nemluvě… :roll:

Na druhou stranu, jestli se ti líbí… Vždyť si ji schováš pro druhé a pak ji třeba prodáš nebo schováš pro vnouče, někomu půjčíš nebo něco :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
16.12.08 13:09

Jo jo, no právě. Já jsem povahou žgrťák, jen někdy mi šibne a koupím věc, co není až tak nutná. Tohle je zrovna ono. Teda není koupená, ale nějak na to furt myslím :-). Jsem si říkala, že když jsem ušetřila za 3D, tak to vrazím jinam. Jsem fakt zvědavá, jak se mi to rozleží. Říkám si taky, že prodat nebo použít znovu se dá… (Mooooc doufám, že bych ji mohla použít ještě aspoň jednou :-) ).

A Angua vítej, já tě ani nepřivítala zpět! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 13:10

Já jsem četnost jmen trochu řešila - jsem typ člověka, který si ze zá:,–(y neuváže šálu tak, jak si ji vážou všichni, nekoupím si kalhoty, které mají všichni (např. jednu dobu ty elastické Capri), no hrůza se mnou :roll:

Ale zase bych to nějak zá:,–(ně nehrotila - na holku jsme měli Karolínu, popř. Barboru a taky se tak lidi jmenujou a není jich určitě málo, že jo… Ale nechtěla jsem třeba jméno Tomáš, i když se mi líbí, tak stačilo rozkliknout babyboom ve Valašském deníku a Tomáš se tam jmenoval každý 3. kluk :roll: To by mě fakt žralo… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí