duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65365
16.12.08 14:35

Gabu,to jsou krásný fotky :lol:
včera jsme se na cvíču bavily s holkama,že těhu kalhoty prostě padaj…já mám jedny super a rifle taky padaj,no nemají na čem držet pod tím pupkem.Takže taky přes to něco obepnutýho :lol:
A film Sex ve městě holky doporučuju :lol: i jsem se moc nasmála a jsem i brečela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
16.12.08 14:39

To jste mě moc neuklidnily, já už mám i kalhotky rozdělené na dvě hromádky, padnoucí a nepadnoucí, a z té první stále ubírám… :roll:

Miri, a kde na to všechno vezmeš čas??? :lol: Já odhaduju, že se vzpamatuju tak na podzim, abych se na Vánoce zase odrovnala… :lol: Navíc jsem se teď začetla do diskuze „Miminko a batole - nezvládám to“, a je mi z toho krapet šoufl, jak to bude probíhat u nás… Fandík se odmítá nechat odplenkovat, miminka zalehává a škrtí je (on tomu říká, že je chtěl jen pomazlit) a v noci se stále budí. K tomu se určitě přidá poporodní deprese a já se toho podzima snad ani nedožiju. No co, asi začnu myslet pozitivně, třeba mě moje děti překvapí a budou to oba andílci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 14:39

Gabu, ty jsou úžasné, hlavně ty fotbalové nemají chybu!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.12.08 14:44

Gabu to jsou nádherný fotečky… Malej je roztomilej…

Anguo u mě je problém v zadku kalhoty nenatáhnu nahoru… :( :roll:
Jsem fakt nechutná… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 14:46

Peti, tak to teda nemám radost… Já jsem si pořád říkala, že až budu mít velké břicho, tak to bude našponované a padat to nebude. Jedině mě napadlo navléct nahoru nějakou gumu, ale zase se mi do nich nechce moc rýpat - tak to měly řešené ty z HM, ale zase měly jiné vady, jako třeba, že se mi do nich nevešly nohy :D

O holení nohou a jiných partií mi ani nemluvte, zkoušela jsem to o víkendu a pevně doufám, že mi Ježíšek přinese elektrický holicí strojek, co jsem si objednala, protože jinak bude u nás těžké přírodno :lol: Nebo budu chodit dolů k našim, ti mají širokou vanu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.12.08 14:46

No Gabu, taky nevim kde na to vezmu čas, to byla taková moje naivní myšlenka…

U nás zase začne od září škola, jsem na sebe zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.12.08 14:49

Gabi najdeš systém a vyjedeš koleje a ono to pofrčí…

Na jednu stranu jsem ráda že je Mates skoro o šest let starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 14:52

Miri, neboj, to všechno vyběháš, budem mít miminka na jaře a v létě, tak s nima budem aktivní :D Já například vidím v úplně živých barvách, jak si koupím takový ten víceúčelový vozíček za kolo atd. a budu s prckem jezdit na bruslích, k babičkám do Rožnova a kdesi cosi. Tak jsem na sebe zvědavá :wink:

Ale vzhledem k tomu, že nejsem moc procházkový typ a asi mě brzo přestane bavit korzovat s kočárem po městě a hledět, koho bych ještě potkala, abych se mu pochlubila a mimčo venčit potřebuje, tak mě to třeba nepustí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
16.12.08 14:53

Miri, ale že jsou takovéhle naivní myšlenky príma :wink: Já si taky přestavuju, jak mimčo vyprdnu levou zadní, Fandíka vezmou od září do školky a já si budu užívat celý den voňavé miminko a odpoledne i šikovného školáčka, který bude rád, že má sourozence a může mi s ním pomáhat. A o víkendech že s nimi bude tatínek jezdit na výlety a já budu relaxovat v naklizeném domě nebo s kamarádkou v baru :lol: :lol: :lol:

Anguo, a co přes ten vršek navléknout těhotenský pás, třeba by to udržel???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
16.12.08 14:57

Miri, no právě, ale JAK ten systém najít, aniž bych se nezbláznila??? No co, vždycky když začnu blbnout s takovýhlema myšlenkama, tak si představím mojí mámu, která nás měla tři holky s odstupem 2 roky a rok a půl, jednorázovky nebyly, skleničky s jídlem nebyly, DVD pohádky taky ne, táta jí nepomáhal, bydlela s tchánem a tchýní, a taky to nějak udělala, aniž by to na někom zanechalo viditelné následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 14:58

Ten by to asi udržel, ale na nákupech jsem na něho zapomněla a tady jsem ještě zevlovat v těhu obchodech nebyla. Musím se tam zajít podívat… Hlavně, aby na mě nevybalili nějakou brutální částku. V HMku stál myslím 250,– a i to mi přišlo dost - za obyčejný pruh látky, když u Vietnamcůů za to máš dvě, někdy i tři trika :lol: :lol: :lol: Holt je to byznys :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.12.08 15:01

Jo jo Gabi, tak takhle si to maluju taky, ale když se snesu na zem tak to vidím trochu jinak…
Doma malýho uřvance který nechce v noci spávat, starší průšvihy ve škole, doma bordel a táta věčně v práci, no tohle se mi zdá víc realistický :lol:

Anguo taky si říkám jak budeme jezdit na bruslích u Vltavy, strašně ráda se tam projíždím…, no ale jsem zvědavá kolikrát tam půjdu si zabruslit… :lol:

Holky plány to jsou krásný, kéž by se to naivní proměnilo v realitu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.12.08 15:05

Anguo já si koupila ty těhu pásy v HMku dva za 350,– je to docela darda, ale zase jsou super, pořád je nosím, je mi teploučko i na břicho i na záda… Ale ta suma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 16:23

Jo, iluze jsou krásná věc… Ale náš Samík bude určitě to nejhodnější miminko na světě :-)

:lol: :lol: :lol:

2 pásy za 350,– jsou pořád lepší než jeden za 250,–…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
16.12.08 16:44

Ahoj holky, než jsem dočetla ty 4 stránky, tak vůbec nevím, na co reagovat, takže jen to, co mi utkvělo v paměti :) Já jsem si totiž dneska naordinovala „flákoš den“ a tak jenom ležím nebo spím a břicho nebolí :) Zítra budu u doktora a pak v práci a od čtvrtka zase doma, až do 28/12. Krásná představa :)

Gabu, úžasný fotky. Jak já se na toho našeho rošťáka těším :) A maminka musí být anděl :)

Svoje původní kalhoty už určo neoblíknu, Peti, bříško máš podle mě naprosto normální a krásné, bruslit neumím a raději to snad ani nebudu zkoušet, na kolo s tou svojí váhou taky sedat nebudu, Beskydy a okolí závidím, jezdíváme do Podkopný Lhoty na dovči, je to nádhera.

Já se tak těším na duben! Včera jsem koupila Radísovi hračku na postýlku a dneska jsem si koupila knížku o těhu a porodu, tak jsem trošku klidnější. Musela jsem ráno odvézt taťku do práce, tak jsem se rovnou stavila v Hypošce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí