Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ranko těhule…
tak já hlásím že mi je zas uplně na hovno, pořád mě to nakopává, už mě bolí krk… ležet nemůžu, tak jsem vás aspoň chtěla pozdravit…
Nicky máš krásný fotečky Lukrécie,
Jsem zvědavá jak zítra na tý cukrovce vypiju tu vodu, když nejsem schopná pozřít ani obyč vodu… ![]()
Ahoj,
jdu vás zase jen pozdravit,jsem poslední dobou nějaká nepoužitelná.Snad to Šdědrým dnem skončí.
Přelítla jsem,snad se všem vede dobře a našim drobečkům v bříškách ještě líp. ![]()
dobre rano, tehulky
Miriam, chudacek, to ti dava zabrat, drzim palce, at' do zitrka jsi fit, musis mit sily na ten testik ![]()
Ja za chvilku zajdu tady naproti do obchudku koupit jako vanocni darecek nejake mnamky pro naseho kocoura a znameho hafana
jinak uz mame darecky pripravene, akorat milackovo prijde asi v pondeli.
Dneska jsem spala do 10.30, to uz je normalka…jak v noci ten spanek nic moc, tak to vzdycky dohanim rano. Ale dnes je venku takovy hnus, tma, a ja jsem myslela, ze je asi 8, tak chrupkala dal. Jdeme vecer s manzelem na Labuti jezero, uz se tesim ![]()
Rosinko-jé na Labutí jezero?Ty jsi fanda do baletu?Víš,kdo bude tančit Odettu/Odilii?My zase půjdeme v pátek na premiéru My hrdinové Na zábradlí.Taky se těšíme.
Stanusko, nevim vubec, listky jsem dostala od manzela k narozeninam, je to moskevske divadlo a bude to v Kongresovem centru, tak si myslim, ze to bude dobre, jen doufam, ze to sezeni zvladnu a bobkum neuskodim.
Jinak zitra na ten firemni vecirek radeji nepujdu…chtela jsem puvodne zajit aspon na hodku, a pak jsem myslela, ze by me manzel vyzvedl, ale on take zitra ma firemni parbu…tak to radeji riskovat nebudu…no… ![]()
Stanusko, zas takova fanda baletu nejsem, ale prave v tom predvanocnim obdobi rada na to zajdu, vzdy jsem chodila na Louskacka, kraasna hudba, krasne kostymy, to labuti jezero bude take Cajkovskij, a uz jsem ho jednou videla v Moskve, byla to nadhera, tak se tesim.
Rosinko-ach tak,rusáci by měli být na klasiku dobří,jestli jim všechny talenty neodešli na západ.
Ale měl by to být zážitek,jsou v ND nebo ve Státní?Je to zvláštní,ale já nebyla na baletu ani nepamatuju a to jsem vystudovaná tanečnice a ještě před třema rokama jsem tančila.
A škoda večírku,ale když se na to necítíš,tak to je jasný,taky máš nápor hned dvojnásobný.
Malá se mi šplhá na kuchyň letim........
Bude to v Kongresovem centru,tak potom napisu zazitky. Ja v baletu se moc nevyznavam, vzdycky si na tom uziju te hudby a dekorace.Nevim ale, jak to milacek zvladne, jde poprve na balet
tak vcera sel spat v 1, tak treba tam bude chrupkat, ikdyz by to byl sakra drahy spanek
tak ho budu asi kopat.
Rosinko - hezky si balet užij. Já byla akorát ve státní na Rusalce a bylo to SUPER!!! My jdeme dneska na véču ![]()
A test na cukrovku vyšel dobře - nemám - jupííí. A paní doktorka mi uvařila silný čajík a prášek nasypala do něj, tak to nebylo až tak hrozný (i když já čaj normálně nesladím, max. medem, ale hned to srazím citronem
) Spíš jsem včera neměla čas moc jíst a večer jsem přijela hrozně unavená, tak jsem hned zalehla a ve čtyři ráno jsem se probudila a bylo mi špatně hlady. Ale děsně a to jsem se nemohla ani napít, abych bříško ošidila. Tak jsem si teď do něj šoupla 4 čoko bombony
![]()
Ahoj holky,
tak jsem byla na cukru.No a výsledky budou až půjdu na KO k dr.Takže si zatím ještě můžu dopřát cukroví a pak se uvidí ![]()
No a po tom jsem šla do školy,děti měly besídku a dostala jsem i dárečky,no dětičky moje zlatý
a zítra s nima budu celý den,chybí jim učitelka ![]()
A fotky z 3D nemají chybu
![]()
Rosinko , dopravu snad nějak rozdýchám, v práci jsem zvyklá sedět, tak to by problém být neměl… Nejhorší je ten kus panelové dálnice před Brnem
Naposledy jsem myslela, že to ze mě Samíka vytřepe ![]()
Užijte si večer balet, já jsem byla na baletu jednou a málem jsem to nepřežila
, ale věřím, že to může být hezké…
Odysea , tak to jsem ráda, že jste si vybrali… Přesně u tohoto jsem si říkala, že by se tvojemu mohlo líbit - když je tam ten taťka
Poštovné do ČR píšou 7 dolarů, plus je možné to nechat ještě pojistit za dalších 10 - to je ale asi skoro zbytečné, si myslím… Takže by to bylo dohromady nějakých 24 dolarů, což by mělo být cca do 450 Kč. Kdybys měla zájem, manžel kupuje na ebayi běžně, má PayPal a tak, tak by to popř. šlo nějak domluvit…
Tygře , gratuluju ke dobrým výsledkům cukrovky… Přesně tady toho hladovění se bojím. No nic, třeba mě tam nepošlou ![]()
Anguo - ono kdybych se včera pořádně najedla, tak by to šlo. Přeci jen ten sladkej blivajz tě zaplácne. Ale já včera měla jen housku a polívendu
, tak jsem měla hlad. Mně už škrundalo v břiše, když jsem šla spát, ale byla jsem fakt děsně unavená
![]()
Navíc jsem musela vstávat po pátý, abych v Praze byla včas. Jestli jdeš v místě bydliště, tak to nebude tak děsný - neboj.
Tygříku-gratuluju k necukrovce,já stejně jako Peťa se dozvím výsledky až 30.12.,co jdu na KO,tak si rychle ještě užívám,dneska jsem zblajzla celou studenskou pečeť.
a pak se uvidí.A kdyby jsi byla před třema roky na Rusalce v ND,tak si mohla vidět tančit ve sboru mého drahého.
![]()
Za chvilku jedeme do Prahy,nakoupit paní učitelkám dárečky a pak mají děti vystoupení dramaťáku.
A večer konečně vyndají štupování Kiki z bříška.Jedno ze štěňátek už kouká,no,samozřejmě,že psí holčička,ani mě to nepřekvapuje.
![]()
Rosinko-baletu si užij,a ano,vzpomněla jsem si,že i naposledy hostovalo Moskevské divadlo v Kongresáku a ani tehdy jsem nebyla,ale kolegová,co byli si to celkem pochvalovali.Tak hezký zážitek,jsem zvědavá,co budeš říkat(psát)
Stanusko, vy jste stejně nějaká nadaná rodina, ne
No mohla bys nám sem hodit zase nějaké foto psích miminek ![]()
Tygříku-určitě hodím,i sebe bych měla zase aktuálně nafotit,ale jsem te´d v nějakém spěchu avůbec nic nestíhám,jak bych chtěla.ještě čekám,až se mi dosuší sušička a poskládám prádlo apak už opravdu musim vyrazit.Tak večer vyblejsknu všechno,co za vyblejsknutí stojí,ju.
![]()
fakt už letim,zase jsme ve skluzu,páááááá