Poradna duly
Jana Čurdová
Angua, vim, ze bych ted mela…ale u AC/DC asi hned porodim, tak bych to neriskovala
me dela spatne i radio Beat v aute
,takze milacek je chudak porad v utlumu ![]()
Ahojky holky,
Stanuško - teeeda taky máš krásnou pidi slečnu.
A ty malé štěňátka, to je kráááása!
Angu - poslala jsem ti SZ , kvůli tomu body.
![]()
Rosinko - teda dětičky nerady rock??? To by u nás neprošlo!
![]()
Já včera hlídala ty dětičky kámošky. Byli hodné! Nejmenší si už drží sama lahev s mlékem tak jí vypila a usnula. A další dvě jsem zahnala po Večerníčku. ![]()
Dnes děti odjíždí k bývalému až do úterý, tak mi bude smutno, ale snad si trochu odpočinu.
![]()
Rosi, tak jedině ho vyslat někam samotného, aby tě neklepla pepka ![]()
Ody, co se tyce deticek a rocku to zatim nevim, ale me je blbe
a deticky pokud budou po tatovi, tak budou rockeri, a na balet budu chodit sama nebo s kamaradkou
![]()
Ahojky holky…
tak jsem dnes po testu na cukr, výsledky budou v pondělí, ale nějak se z toho nestresuju…
jinak to pití děs a hrůza, dostala jsem jen sladkou vodu, jako že dost sladkou, ale byla jsem statečná, jen jsem pak myslela že vrhnu, v Globusu mi bylo tak zle , že jsem si musela sednout na zem, teď už je to lepší, ale pořád se mi ten žaludek pohupuje…
Pořád tak polehávám… ach jo ![]()
rosi balet docela závidím, nikdy jsem nebyla a docela bych i zašla, musí to být zážitek!!!
Emička je roztomilá holčička ![]()
fotky z 3D jsou super, já se strašně těším…
O víkendu taky vložím nějakou tu fotečku aktualního pupku… ![]()
Tak jsem s dovolením vložila pár fotek na rodinu, prosím omluvte zhoršenou kvalitu, fotil mě Maťula!!!
![]()
Ahoj,
dneska jsme byli ze Žofinkou na 4D UTZ,byl to zážitek i navzdory tomu,že měla Žofinka pupečník před obličejem,a abychom ho viděli musela sestřička retušovat a ani buchtičku nám neukázala,ale jinak půl hodiny zážitku s naší nejmenší.I Ema poznávala očička a nosánek a pusinku a taky byla Žofinak ve formě a pěkně okopávala sondu,až paní říkala,že to ještě nezažila,čili to vypadá,že moje prognozy ohledně živějšího dítka jsou pravdivá.
Fotky stáhnu zítra,teď se chystáme na představení,za chvilku jdeme.Všem moc děkuju za pochvalu Emy(je to naše pýcha,jsme na ty holčiny naše zatížený) a štěńátek.
![]()
Ahojky,
Miri - pěkný pupík, já snad zítra vložím svůj!
Stanus - mas nejake foto z 4D UTZ?
Holky, já včera málem brečela dojetím!
Vendulka přišla ze školky s tím, že jí dal Bohoušek (první) pusu, a že jí má rád a že si jí vezme za ženu. A ona ho prý má taky ráda a veme siho za muže!
No to bylo tak dojemný! ![]()
Jinak, moje babička je právě dnes po operaci srdce (kardiostimulátor) tak se mnou prosím držte palečky, já jsem z toho taková špatná, snad to bude dobrý! Musííííí!
Pěkný víkend přeju
Ahoj holky,
vůbec vás teď nestihám.......hold vánoce,cukroví,dárky.......
Jinak cukrovku mám už za sebou,mám i výsledky,jenže jim nerozumím,jsou tam jen hodnoty a to mě nic neříká.Nevíte někdo,jak ty hodnoty mají být???
Máme taky za sebou 3D ultr.prďolka se nám furt schovával,takže máme 30min.záznam,ale až ke konci je vidět obličejík,furt tam dávalo ručičky,ale nádhera,byli jsme nadšení.........Paní doktorka byla moc šikovná a trpělivá,takže furt zkoušela,aby jsme aspoň trošku něco viděli.......
Holky omlouvám se,nestihám reagovat… ![]()
Ahoj holky,
tak jsem včera mejdanila skoro do půlnoci
a dnes jsem totálně nepoužitelná
nic se mi nechce,jen ležet ![]()
Ahoj,
podařilo se mi zatím stáhnout pár fotek z 4D UTZ,tak dávám,později proklikám dalších x minut.
Naše Žofinka:

Miri, ty jo, jaký pupík… Dívala jsem se na ty tvoje fotky a já mám to, co ty před měsícem… Ach jo
A vánočka vypadá náhodou dost jedle - co na tom, že nemá copy jak z obchodu, určitě bude výborná ![]()
Peti, to já jsem včera přišla z mejdanu v jedenáct a Samík se rozhodl, že vstane už ve 4 ráno
Ve třičtvrtě na 5 mě doslova vykopal z postele, takže dneska taky nic moc… Ale zase jsem ráno upekla, chleba, buchtu, o půl osmé už jsem měla nakoupené… ![]()
Stanusko, Žofinka je naprosto úžasná, je fakt super, že máme takovou možnost vidět mimča ještě dřív, než se narodí…
Dobrý večer
Anguo vánočka chuťově byla skvělá, myslela jsem že dneska všichni společně posnídáme právě vánočku s máslem a marmoškou a k tomu kakao, strašně jsem se na to těšila, no jo jenže ten můj nenažranec ji skoro celou sežral v noci, nechal asi tak jeden plátek a prdelku…
Asi zítra upeču ještě jednu… ![]()
Stanuško, ty fotečky z toho 4D jsou super, a to jste byli v Gennetu na Letný? Nebo jinde?
Jinak ti to moc sluší… ![]()