duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
18.12.08 14:25

Ahojky,

Miri - chudinečko já vím jak to je! Drž se!

Já dnes dorazila domů po celým dni pobíhání, jsem vyřízená! A večer jdu hlídat ke kámošce její 3 děti, jdou na firemní mecheche. Asi jim tam omdlím! Navíc se tam budu bát, mají barák! :roll:

Angu - holka zlatá to by bylo super, já bych ti to poslala na účet v Kč. Domluvím se s miláčkem a dám ti ještě vědět! :wink: 8) :lol:

Jdu se najíst, než začne nový kolotoč až příjdou děti .........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
18.12.08 14:37

Anguo, tak za sebe se nebojim, urcite balet preziju,ale milacek, by spis sel na takovou kulturu, jak chodite vy :pankac: :pankac: :pankac: tak je ted velky hrdina, kdo ho zna, tak kazdy obdivuje, ze se takhle kvuli me objetuje, chudacek muj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
18.12.08 14:39

Jo jo a drncani v aute je des…citim to take moc v brisku, jak jedeme nekam i na chvilku…treba jak jsme jeli pro ohradku, no des, Letna (jak jsou tam ty kocici hlavy) je pro me hruza............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.12.08 20:07

Tak tedy slibované fotky,jen mě nikdo nechtěl vyfotit,tak snad o víkendu,až bude troška klidu:

Ema s štěňátkem a dohlížející Kiki:

…ty miluju:

…a tohle nejvíc,už kouká:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
19.12.08 07:43

Ahoj,
všechny zdravím, číst jakžtakž stíhám, ale reagovat už ne. A všechny fotky jsou moc krásné :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
19.12.08 08:46

Ahojky všechny vás zdravím, taky moc nestíhám reagovat, jsem v jednom kole, už máme upečeno, teď už je nepečený a je to…Ale hrůza, nějak jsme to přepískly s množstvím máme toho letos dost :roll:
Chtěla jsem jen reagovat, že Ema je strašně krásná holčička i ty fotky z toho koupání jsou úžasný, a ty štěnísci, nádhera, úplně jsem se rozplívala…
Tygřikovi gratuluju k necukrovce, to je super, mě to naštěstí čeká až po vánocích, ale doufám, že to dopadne dobře, na sladkým jsem teď závislá :oops: :roll:
Miri drž se, musí to být hodně nepříjemné, že zrovna teď ti je špatně a že se to vrátilo, ty první tři měsíce byly pro mě taky náročný :roll:
Tak se mějte moc krásně a pozdrav všem mimískům v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
19.12.08 11:37

Ahoj holky, nějak nevím, na co reagovat.

Tygří, gratuluji k výsledkům na cukrovku :)

Oblečky z ebay jsou krásné!

Fotky naprosto úžasné, začínám doma přemlouvat taťku, abychom šli taky na 3D UTZ.. Uvidíme, jestli povolí.. On je s těmi financemi hrozný :)

Dneska jsem si poprvé všimla, že náš malý mi prokopne i špek :) Už je vidět, jak se mi hýbe břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
19.12.08 11:56

Zdravim vsechny! tak vcera balet se mi libil, moc hezke kostymy, dekorace jeviste, tancili bozsky, jen me nemile prekvapilo, ze nebyl zivy orchestr..hudba znela z nahravky, tak to me zklamalo, ale zase v Kongresaku neni to kam dat. A jinak milacek prezil, ani nechrupkal, ale bobci prospinkaly celou dobu, a az potom v noci radily, jak blazni. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
19.12.08 11:58

Asi se jim balet taky boc líbil Rosi :) To abyste se chodili uklidňovat do divadel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
19.12.08 11:58

Stanusko, mas rozkosnou malou princeznu a stenatka take jsou sladka!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
19.12.08 12:00

Amber, to ja jsem prave myslela, ze jich to nejak nezaujalo, tak radeji chrnely, co by udelal i jejich tata, kdyby to slo, ale snazil se byt zuby nehty slusny, prece je dospely! no a mrnata se na to vykaslaly. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
19.12.08 12:43

Stanusko nádhera. Ema je fakt krásná a štěníska jsou úžasný, takový myšičky ještě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65372
19.12.08 12:56

Ahoj holky,
tak jsem byla v práci a bylo to fajn s dětičkama mýma bývalýma :lol: a večer máme vánoční mejdan,tak se taky těším :lol:
Eminka je nádherná holka :lol: a štěňátka jsou krásný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.12.08 13:34

Rosinko, tak hlavně že miláček přežil :lol: Teď bys s ním měla někam ty, třeba na to AC/DC - ať mají prďolkové srovnání :wink:

Jéje, štěňátka jsou nádherné… My máme doma teď dvě trošku větší (kolik můžou mít… 12 týdnů??? asi…) - jezevčíka a rotvajlera. Jsou hrozně sladcí, akorát spolu furt zápasí :lol: Celkem směšný pohled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.12.08 13:38

To je teď nějaký čas vánočních večírků nebo co… Nebudou náhodou Vánoce? :lol: Taky večer v práci máme, jen doufám, že tam nebude moc zahuleno, resp., že se tam nebude kouřit vůbec. Ňák mi to teď vadí mnohem víc, než dřív - asi i psychika, když vím, že to všechno jde taky k mrňousovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí