Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Miri - chudinečko já vím jak to je! Drž se!
Já dnes dorazila domů po celým dni pobíhání, jsem vyřízená! A večer jdu hlídat ke kámošce její 3 děti, jdou na firemní mecheche. Asi jim tam omdlím! Navíc se tam budu bát, mají barák! ![]()
Angu - holka zlatá to by bylo super, já bych ti to poslala na účet v Kč. Domluvím se s miláčkem a dám ti ještě vědět!
![]()
Jdu se najíst, než začne nový kolotoč až příjdou děti .........
Anguo, tak za sebe se nebojim, urcite balet preziju,ale milacek, by spis sel na takovou kulturu, jak chodite vy
tak je ted velky hrdina, kdo ho zna, tak kazdy obdivuje, ze se takhle kvuli me objetuje, chudacek muj ![]()
Jo jo a drncani v aute je des…citim to take moc v brisku, jak jedeme nekam i na chvilku…treba jak jsme jeli pro ohradku, no des, Letna (jak jsou tam ty kocici hlavy) je pro me hruza............
Tak tedy slibované fotky,jen mě nikdo nechtěl vyfotit,tak snad o víkendu,až bude troška klidu:
Ema s štěňátkem a dohlížející Kiki:
…ty miluju:
…a tohle nejvíc,už kouká:
Ahoj,
všechny zdravím, číst jakžtakž stíhám, ale reagovat už ne. A všechny fotky jsou moc krásné
.
Ahojky všechny vás zdravím, taky moc nestíhám reagovat, jsem v jednom kole, už máme upečeno, teď už je nepečený a je to…Ale hrůza, nějak jsme to přepískly s množstvím máme toho letos dost ![]()
Chtěla jsem jen reagovat, že Ema je strašně krásná holčička i ty fotky z toho koupání jsou úžasný, a ty štěnísci, nádhera, úplně jsem se rozplívala…
Tygřikovi gratuluju k necukrovce, to je super, mě to naštěstí čeká až po vánocích, ale doufám, že to dopadne dobře, na sladkým jsem teď závislá
![]()
Miri drž se, musí to být hodně nepříjemné, že zrovna teď ti je špatně a že se to vrátilo, ty první tři měsíce byly pro mě taky náročný ![]()
Tak se mějte moc krásně a pozdrav všem mimískům v bříšku ![]()
Ahoj holky, nějak nevím, na co reagovat.
Tygří, gratuluji k výsledkům na cukrovku ![]()
Oblečky z ebay jsou krásné!
Fotky naprosto úžasné, začínám doma přemlouvat taťku, abychom šli taky na 3D UTZ.. Uvidíme, jestli povolí.. On je s těmi financemi hrozný ![]()
Dneska jsem si poprvé všimla, že náš malý mi prokopne i špek
Už je vidět, jak se mi hýbe břicho ![]()
Zdravim vsechny! tak vcera balet se mi libil, moc hezke kostymy, dekorace jeviste, tancili bozsky, jen me nemile prekvapilo, ze nebyl zivy orchestr..hudba znela z nahravky, tak to me zklamalo, ale zase v Kongresaku neni to kam dat. A jinak milacek prezil, ani nechrupkal, ale bobci prospinkaly celou dobu, a az potom v noci radily, jak blazni. ![]()
Asi se jim balet taky boc líbil Rosi
To abyste se chodili uklidňovat do divadel ![]()
Stanusko, mas rozkosnou malou princeznu a stenatka take jsou sladka!!!! ![]()
Amber, to ja jsem prave myslela, ze jich to nejak nezaujalo, tak radeji chrnely, co by udelal i jejich tata, kdyby to slo, ale snazil se byt zuby nehty slusny, prece je dospely! no a mrnata se na to vykaslaly. ![]()
Stanusko nádhera. Ema je fakt krásná a štěníska jsou úžasný, takový myšičky ještě ![]()
Ahoj holky,
tak jsem byla v práci a bylo to fajn s dětičkama mýma bývalýma
a večer máme vánoční mejdan,tak se taky těším ![]()
Eminka je nádherná holka
a štěňátka jsou krásný ![]()
Rosinko, tak hlavně že miláček přežil
Teď bys s ním měla někam ty, třeba na to AC/DC - ať mají prďolkové srovnání ![]()
Jéje, štěňátka jsou nádherné… My máme doma teď dvě trošku větší (kolik můžou mít… 12 týdnů??? asi…) - jezevčíka a rotvajlera. Jsou hrozně sladcí, akorát spolu furt zápasí
Celkem směšný pohled…
To je teď nějaký čas vánočních večírků nebo co… Nebudou náhodou Vánoce?
Taky večer v práci máme, jen doufám, že tam nebude moc zahuleno, resp., že se tam nebude kouřit vůbec. Ňák mi to teď vadí mnohem víc, než dřív - asi i psychika, když vím, že to všechno jde taky k mrňousovi ![]()