Poradna duly
Jana Čurdová
Jen se ptám, protože my tam jdeme po novým roce, tak na co se mám těšit!!! Strašně moc se těším… ![]()
Stanuško-moc hezký fotky......mám dotázek,to sis ty fotky stáhla z toho záznamu DVD???My máme 25min.záznam a jen 3fotky,tak kdyby to šlo nějak stáhnout by bylo dobrý...........A nevíte tady náhodou někdo,jak by se třeba z toho videa dalo nahrát jen jedna část a vypálit???Začátek máme nazáživnej,prcek se furt schovává.......děkuji za info,nějak si s tím nevím rady.......
Ody , držím palce, babička bude určitě v pořádku!
Kačkač , já už si ty hodnoty moc nepamatuju, ale myslím, že ta první (odběr na lačno) by měla být pod 4 a ty další dvě pod 7,5. Ale fakt si nejsem jistá. Možná Amber by mohla vědět?
Taky jsem včera byla na večírku a navíc jsme pak nespali doma, tak jsem nějak unavená. Snad to dnes aspoň trochu doženu. Přes den jsme dnes ještě courali po obchodech, už toho mám celkem dost, asi jdu rovnou do postele.
Teda 3D/4D ultrazvuk - vy mě snad na to ještě nalákáte! ![]()
kačko-jj,stahovala jsem ze záznamu DVD momentky,které se mi zdály.PC ale nevládnu,tady mi to šlo zastavit a šoupnout fotku do PC,zda to jde na všech PC,netušim. ![]()
Titti-já měla na lačno 4,6(nevim čeho) a doktorka říkala,že je to v pořádku,další odběr nevim. ![]()
Ahoj holky, to co si musím každý den měřit je na lačno pod 5.2 a po jídle pod 7.5.
Ty UTZ jsou fakt úžasný.. Zajímalo by mě, jak ten náš prdelík vypadá
Možná se taky někam objednám.. Jestli to ještě půjde..
Miri, včera jsem pekla vánočku podle naší babičky a moc se nepovedla, nejdřív nechtěla kynout, pak sjel vršek, ale na chuť je skvělá
Tak se ani nedivím, že ta vaše záhadně zmizela přes noc ![]()
kačkač , s videem moc nedělám, ale asi to bude chtít nějaký prográmek. Třeba tady jsem něco našla http://www.stahuj.centrum.cz/…ideo-editor/. Podle popisu to vypadá dobře, ale praktickou zkušenost s tím nemám. Hlavně je super, že je to freeware…
Nebo si zkus prolézt všechny programy na zpracování videa, co tam mají tady http://www.stahuj.centrum.cz/…ovani_videa/.
MiriaM , to bych někdy chtěla, mít doma takového strávníka… můj muž má takové vlny a kolikrát něco upeču a ani se to nesní… Ne, že by mu to nechutnalo, ale prostě na to zapomene
Takže buď nacpat pod rypák
nebo pak vyhodit. No, a nebo se to snažím zachránit sama a pak podle toho vypadám ![]()
Tak jsem dneska ráno koukala jako blázen, že už se nám asi dělá mlíčko nebo co… Tak si snídám a najednou jakési mokro na prsu - podívám se a ono jsem tam toho přes noc už nasbírala víc
Zase další čisté pyžamo, sakra
Buď se někde opřu břichem nebo tohle ![]()
Máte to už taky? Četla jsem někde, že už to může být, ale se mi to zdá zbytečně brzo… To jako budu ještě 4 měsíce zbůhdarma bryndat nebo jak?
![]()
Ody , a babi samozřejmě držím všechny palce, ať se z toho brzo zotaví… Kolik je babičce let? Manželův děda a babička mají zase bypassy a dělali jim to docela pozdě - třeba v 79 nebo tak, nevím úplně přesně… A jsou v pohodě oba dva, tak se neboj, babi to zvládne ![]()
Stanuško - krááááááásný fotky, no a ten puík, to je paráda! ![]()
Mě včera nestačil miláček vyfotit, páč jsme lítali po obchodech a pak jsem šli na véču. Mňam! Snad dnes ho donutím! ![]()
Moc děkuji za držení palečků, snad bude babi dobrá, ale trápí mě to! Nějak se to sype letos na Vánoce. I sestřenka se rozvádí atd. No děs.
Ještě že mám toho mího klučíka v pupíku. Zlobič ukopaný! ![]()
Angu - Mě taky teče mlezivo ale ne moc, ale při provním těhu mi teklo extréme moc už od 4 měsíce. Je to normální! Neboj! Musela jsem nosit ty prsní vložky do podprsenky. ![]()
Ještě jednou děkuji za body!!! Těšíme se na něj!
Jdu balit dárky, včera jsem začala a není konce! Mám toho nějak moc letos! ![]()
Stanusko - pupík super!!
Anguo - taky teče. Flíček se mi objevil asi tak před měsícem a od té doby už nic, jenom když si promnu bradavky ![]()
Ahoj tehulky! docetla jsem vas
no, koukam, ze nektere byly na vecirkacha 19.12…ja jsem teda nesla…v patek a v sobotu bylo mi blbe…bolelo brisko…uz jsem i pobrecela…Dneska uz zas neboli, ale stejne jsem vystrasena, co mi zitra rekne Dr.
Stanusko, mas moc krasnou Zofinku!!ja se take strasne tesim na nejaky takovy pokrocily UZV, doufam, ze neco takoveho bude zitra, kdyz uz se mnou pujde i manzel. Jo, a byla jsem prekvapena, jak velke brisko mas!!! to snad mas i vetsi nez ja
Ja jsem myslela,ze s jednim ditatkem brisko v nasem TT vypada, jak to ma Angua
a je to asi u kazdeho jinak.
Ale stejne, holky jste vsechny tak akcni, ze vam zavidim, pecete, jeste nektere mate dalsi decka…vecirky, nakupy vse v pohode..ja jsem absolutne nepouzitelna.......
![]()
Ahojky, všechny vás moc zdravím, víkend za náma, stihla jsem uklidit,s pomocí manžela, včera jsem upatlala ještě včelí úlky, takže letos jsme zvládly deset druhů cukroví s mamkou, tak jsem ráda, že to mám za sebou…
Zítra velký nákup a pak už jen tvarohová vánočka a štědrý den ![]()
Jinak jsme dnes dostaly ježíška od manželovy maminky a hlásím že princezna má svoje první šatičky, jsem z nich unešená, nemají chybu… ![]()
Jinak mě s prsou ještě nic neteče, teda ani když zmáčknu, musela jsem to zkusit, když jsem to tu četla ![]()
Tak jdu koukat na pojišťovnu, pááá ![]()
Angua, me teda s prsou zatim nic netece, a ono by to melo, nebo u kazdeho je to jinak? a na cem to zalezi?
![]()
Ody, není zač ![]()
Dárky jsem právě dobalila, teď nastupuje manžel a já se jdu zhroutit ![]()
Rosinko, s tím tečením nevím, myslím, že to neteče každému, aspoň co jsem tak vyčetla. Ani nevím, na čem to závisí a prý to snad ani nesouvisí s tím, kolik bude pak mléka… Takže vlastně nevím, k čemu by to jako mělo sloužit a proč se s tím má člověk otravovat a furt prát a žehlit nějaké pyžama ![]()
A když zmáčknu, tak taky nic neteče, možná, že je to jenom v noci, když se po nich válím ![]()
Dneska jsme byli kupovat stromeček a po dvou letech živých jsme koupili umělý… Je to borovice a vypadá fakt dobře. A v Baumaxu měli 50 % slevy na mrtě věcí, takže nás vyšla na „pouhých“ 1400,–… Ale i tak to máme za dva roky zpátky…
No nic, jdu se teda zhroutit
![]()
Ach jo, já jsem si ten pobyt mezi lidmi zase odskákala nějakou virózou, bolí mě v krku a všechny svaly, jsem unavená… tak už asi nic doma nedodělám.
No ono se to taky nezblázní, že. Blbý je, že něco chytil i Martínek, má rýmu a teplotu a je vidět, že mu je zle. Snad se z toho chudinka vyspí a já taky. To by byly teda pěkné Vánoce, kdybychom tu všichni marodili. Manžel se zatím drží a navíc má až do konce roku dovolenou, tak se aspoň o nás může starat. ![]()
Z prsou mi zatím nic neteče, nejspíš je to ovlivněné tím, jak se komu namíchají hormony. Na spaní doporučuju koupit si pohodlnou podprsenku bez kostic a balení prsních vložek - přeci jenom je to lepší, než každý den měnit pyžamo a případně převlékat postel.
Při kojení se potom nejvíc mlíka dělá právě v noci, tak už takhle asi fungujete teď. ![]()
A určitě to ještě téct nemusí, někomu začne až skutečná laktace po porodu, u někoho se to takhle „připravuje“ předem, ale jak už tu někdo psal, vůbec nic to neznamená. ![]()
Rosinko , jen si užívej odpočívání a nicnedělání a s nikým se nesrovnávej! Ty potřebuješ nabrat dvojnásobek síly, než my ostatní. ![]()