duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11824
24.12.08 14:14

Tak už je zas o trochu líp, v noci jsem docela i spala. Začala jsem brát ten penicilin, nemá cenu se trápit celé vánoce…
Suviku , už jsem na:,–(ila i Otrivin do nosu, ten dětský mi nepomáhá, tak ten pro dospělé. Není to sice nejlepší, ale k mimču se toho nemůže dostat moc, beru si ho jen v nouzi nejvyšší, abych mohla dýchat a vyspala se.
A díky za uklidnění ohledně toho Octobacidu! :)

Dnešek si teda moc neužiju, Martínek je taky nemocný, ale co se dá dělat. Z dárků radost určitě mít bude, i v neuklizeném domě. :wink: A manžel teda od rána uklízí a vaří, tak to nebude tak zlé. :) Jdu na chvíli spát, ať z toho večera aspoň něco mám.

Hezký a klidný Štědrý den vám všem! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
24.12.08 15:19

Přeji všem krásný Štědrý večer, hlavně pohodičku a klídeček, spousta krásných dárků - myslím, že ten nejkrásnější náš stejně čeká až v dubnu :wink: 

ani holky nedočítám, tak doufám, že je všechno v pořádku, dočtu to po svátcích :lol:

Koupelna sice hotová není, ale vana i voda teče, tak se tam jdu vycachtat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
25.12.08 14:39

Ahojky holky,

tak Vánoce dopadly perfektně! Rozbalovali jsme skoro do 22 hodin. No paráda!
Dnes nás čekají ještě naši!
A zítra jedeme k ségře, až do neděle na chatu na hory. :roll:

Pořád něco!

Užívejte svátky, holčiny!!!

http://www.kolobok.us/…annen_04.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.12.08 20:08

Dobrý ještě vánoční večer…

doufám že dopadly Vánoce podle vašich představ… :)

U nás se Ježíšek snažil… Matýsek byl úžasný, měl ze všeho obrovitou radost…

Jinak mě celý dny nesnesitelně pálí žáha a nic mi nepomáhá…

Titty doufám že už ucho nebolí, nebo je to aspoň snesitelný…

Mějte se krásně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
27.12.08 09:08

Ahoj holky :lol:
tak je to za námi :lol: u nás se ježíšek taky moc snažil :lol: měla jsem velkou radost z dárečků :lol:
A taky jsem dostala přístroj :lol: je to domácí UTZ na poslouchání miminka,tak jsme hned poslouchali srdíčko a jak žbluňká voda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
27.12.08 10:34

Jéé - Peti ukááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.12.08 10:43

Hezky, Peti, to jsou dneska vymoženosti… To je tady toto? http://www.babywelt.cz/…etheart-100/

To by se mi taky líbilo, musí to být úžasné, hlavně si můžeš kdykoli ověřit, že se mimču daří dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.12.08 10:57

U nás se Ježíšek taky snažil, máme na mimčo hrací dečku, kapsu na dítě :lol:, povlečení do postýlky, bryndáček s korýtkem, žínku, úžasné „hroší“ dupajdy i s trikem a parádní košili s kravatou. Vše v modrém (žínka je fialová) :wink:

Já mám holicí strojek na nohy (netrhací), nabíjecí baterky, co se nevybíjejí, když se nepoužívají (do toho strojku), pyžamo, náušnice, knížku The Tales Of Beedle The Bard, minutku do kuchyně, pánev na lívance, olejíky na břicho a na mimčo, kojící čaj, knížku s receptama pro mimča, toaletní vodu, ohřívací láhev… a ještě pár drobností… Jak to tak čtu, tak jsem byla celkem hodná :lol:

A jak vy? Co máte hezkého na mimča či na sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
27.12.08 11:03

Jo jo to je přesně ono :lol: tím hlídám prcka :lol: ale nesmí se to taky pořád,snad 3krát týdně.
Matyášek dostal kolotoč na postýlku,oblečení a deku :lol:
A já ještě můj vysněný notásek :lol: já jsem tak brečela radostí :lol: ted ještě bezdrát připojení a budu tady pořád :lol: :lol:
No a druhý den ještě byly Vánoce s holkama a to bylo taky fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.12.08 13:22

Ahojda, to ani nevím, že takový věci existujou :-). A co slyšíš kromě srdíčka Peti, je to nějak poznat od jiných „klasických“ zvuků břicha? :-)

My jsme si v to úterý před vánocema jeli pro nálepky na zeď, vlastně první věc, kterou jsme začali trochu přemýšlet o dětském pokojíčku. Měli totiž 40% slevy :lol:

Vybrali jsme tohle:

http://nalepsi.cz/…tDetail.aspx?…

a tohle:

http://nalepsi.cz/…tDetail.aspx?…

No apak i něco do kuchyně a ložnice, to ale už bylo decentní a tím vás nebudu zatěžovat :-).

Měla jsem z toho fakt radost. Sice asi ještě potrvá než to spácháme, protože musíme vybrat barvu na zeď a vymalovat apod., ale i tak jsem byla docela nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
27.12.08 14:55

Jéé - Suviku to je nádhera!!! Moc hezky jste vybrali! Už se těším na foto hotového. Já přemýšlím jestli budu na zeď malovate nebo lepit - ještě nevím :D

A my máme naježíno:
kolotoč nad postýlku - úúúžasný
hrošího maňáska
plyšového tygříka - ten je taky naprosto úchvatný
kabátek
plimo do kočárku ..a v pondělí nás čeká ještě dáreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.12.08 16:29

Suvik, nálepky jsou hezké, ale ty ceny… To ten strom fakt stojí 1800,– (po slevě kdyžtak 1080,–)? 8O Jestli jo, tak to je celkem brutální, za kousek samolepky… Ty zvířátka se mi líbí víc (i cenově) :lol: Ale těším se taky, až to budete mít hotové, určitě to bude moc pěkné…

Já jsem včera taky tvořila do mimikoutku (pokojík mít zatím nebudeme - z prostorových důvodů), tak se též pochlubím :wink:

http://emimino.cz/…ONP_maly.jpg

Ještě tam mám v plánu tuto lampičku

http://www.ikea.com/…80398_S4.jpg

a tento kapsář

http://www.dracek.cz/…ig/L6.10.jpg

nejspíš ten koutek asi trochu jinak barevně vymaluju (jenom kus nad postýlku, ne až do stropu, asi s nějakým vlnitýma okrajema nebo pruhama nebo nějak zajímavě - určitě ne jenom barevný obdélník… A bude :lol: A snad i hezké… Ale to má ještě čas, i když plány už jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.12.08 19:52

Angua ten kapsář je z dráčka že jo? Odtamtud jsem už objednávala dost věcí (ne pro sebe, ale jako dary k narozeninám apod.), moc se mi ty věci líbí a jsou pěkně ušitý a navíc v ČR, což je super! :-) Jinak ty ceny nálepek jsou dost hrozný, ale ten strom je třeba dost velkej :-) a platí se design (můj muž je designér, takže bysme asi normální medvídky apod. mít stejně nemohli. Ten strom nadchl ale hlavně mě…já jsem původně chtěla taky malovat, ale nálepky se dají líp odstranit plus se mi moc líbily, no a když jsou ty Vánoce - dáváme si dary, který bysme si normálně třeba nedali :-).

Tygříku taky pěkná nadílka, člověk z toho má radost jak malej co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.12.08 19:54

Ha ha, teď vidím, že je na tom tvým obrázku i logo dráčka, takže se ptám jak imbecil :lol: . Dráček taky není nejlevnější, beru ovšem, že za kvalitní věci se platí a to ty z dráčka fakt jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
27.12.08 22:31

Konečně je mi trochu líp, tak se jdu taky pochlubit, co jsem všechno dostala - pěkné těhotenské oblečení, spoustu knížek, penízkový šátek na břišní tance a k tomu CD s taneční hudbou (od ledna začínám chodit na břišní tance pro těhotné, v tom normálním kurzu už nestíhám - s rostoucím bříškem se už prostě tak rychle točit nedokážu :oops: 8) ), nový mobil místo toho ztraceného, aromalampičku, nějakou tu kosmetiku - prostě jsem byla moc hodná! :D

Jinak se samozřejmě celý večer točil kolem dárků pro Martínka, byl nadšený ze všeho, i přes naše marodění se vánoce nakonec moc povedly! :)

Peti , to je super věc, ten domácí UTZ! Já to mít doma, tak se musím hodně hlídat, abych „koukala“ jenom třikrát týdně. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí