Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré dopoledne…
tak já se taky jdu pochlubit s darečkama, moc jsem jich nedostala ale mám z nich obrovskouz radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dostala jsem dvě nádherný mikiny, úžasnou kabelku, voňavku moji oblíbenou, naprosto luxusní hodinky, povinné dárky spodní prádlo …
Suviku nálepky super…
Péti to jsou vymoženosti, vůbec jsem netušila že takový přístroj existuje, páni!!!!!!!!
Jinak my jsme pro Kubulu nic od Ježíška nedostali, vlastně jednu hračku…
Už se těším na nákupy…
Jo a po novým roce začínám chodit na těhu aquaaerobic a budu stále chodit na to cvičko, to není možný, byla bych jak bedna… ![]()
Tak papa
Ahoj holky,
tak dnes jsem zase byla jesno velké ucho
no jo,je tam prcek ![]()
Zítra jdu na KO,mám nějaký problémek dole–výtok,docela dost nepříjemný,tak at mi na to něco dá ![]()
Jo a přítel ode mne holky dostal erotické DVD a erotické časopisy,když ted se mnou nic není
tak jsme se zasmáli
a prý jsem potvora ![]()
Ahooooooooj,
jsme doma!!! Holky až se trochu proberu, vybalím a uklidní žaludek, tak vám napíšu. ............... To znamená až zítra!
![]()
Angu - díky za SZ! Ať už je body tu! ......... Tu lampičku ve tvaru hvězdy mi naježil Ježuch pod strom!
Taky jsem si jí přála. Je parádní.
Dotáhla jsem s chaty nějaké věcičky a zbytek dorazí z moravy od sestřenky. Tak už se rochním v pidi oblečkách.
Ale co je horší, babičku včera v noci odvezla sanita, je o5 na JIP a dělají jí testy, co s ní je.
![]()
Holky jdu vybalovat a omdlít! PA
Ahojky Ody s tou tvoji babičkou mě to je líto, ať je brzy v pořádku, držím pěsti!!!!
Ody, taky držím babičce pěsti, ať to zvládne… Holt je to náročná operace, tak nemusí jít všechno jak na drátkách, zvlášť ve vyšším věku, ale věřím, že to dopadne dobře!!!
a tady pár slíbených fotek:
perníčky 
takhle Peggy vyhlížela Ježíška

Pro Tygře:
kolotoč
http://www.maxikovy-hracky.cz/…b_9778_1.jpg /> na kočárek 
lehátko 
zděděno z Moravy:

Jo a jelikož tatínek „dal“ babičkám k vánocům odpověď na otázku, co je tygře zač, tak vyhlašuju tipovačku:
Tygřík a nebo Tygřice?
Ahoj holky,tak jsem doma z KO a tak nějak mírně rozhozená.....prý hodně přibírám,mám navíc 9 kilo,váha dnes 77kg,na začátku 68.Holky ,jak to je s vámi bylo?????
cukrovku nemám,výsledky byly v pořádku.Ale mám se objednat stejně do dia poradny,aby mi poradili,jak jíst.
Jinak jsem dostala bobule na zavádění,to jsem čekala,mám výtok…
No a na KO jdu 14.1.to budu po tom EMG,tak mám přijít a říct,co a jak a taky jestli bobule zabraly.
A Ody babička at to zvládne a je brzy doma
A tygřík je chlap ![]()
Ahoj,
nereaguju moc,nestíhám,u nás ještě 23.12. s Emou v nemocnici,z horeček dostala febrilní křeče,na 24.12. jsem na revers byli doma,Vánoce i přes to krásné. ![]()
Titi-nevim,asi máme Otobacid na předpis,fakt nevim jistě.
peťto-dárek,„poslouchátko“ mimča mě nadchl,uvažuju o koupi.
Tygří-tipuju tygří holčičku. ![]()
Peti - mě nepřišlo, že jsi přibrala zase tolik - ať si trhnout, nenech se vystresovat. Mám kámošky, co v těhu přibraly i 30kg a nikdo jim neřekl.
tipovačka: tygr/tygřice 1:1
Tygříku,no jde mi to hlavně do břicha a taky zadek,ale jinak ne,starý kalhoty pořád oblíknu,jen nezapnu.Ale připadala jsem si teda v tu chvíli jako malý dítě co něco vyvedlo ![]()
Tak malé tygře bych dle oblečků tipla na holku ![]()
Peti, s tím přibíráním… Já jsem přibrala taky tak nějak, ale posledně dr. říkal váha dobrá. je teda fakt, že od té doby jsem zabrala další 4 kila (za 4 týdny
), ale nemám pocit, že bych byla nějak jó tlustá. Hodně mi za tu dobu porostlo břicho (jakože mimčo, ne špeky
), něco málo bude možná na zadku, ale jinak žádná hrůza. Tak jsem zvědavá, jestli bude zítra na kontrole világoš nebo ne…
Ale přijde mi, že z toho u tebe dělají zbytečně kovbojku… Jasně, hlavní vlna přibírání teprve přijde, ale hnedka poradnu, jak kdybys měla 150 kilo nebo co…
Kromě toho byly mezitím svátky, jsou lidi, co přes svátky přiberou nějakých těch 4-5 kg naprosto běžně a ani nejsou těhotní. Myslím, že bude stačit v lednu nějaký lehčí režim (ne jakože dieta, ale nepřežíračka
), nějaké ty procházky a srovná se to samo…
No, ale třeba mě zítra zdrbou taky a bude… ![]()
Peťo-já myslím,že mám nahoře 9-10kg.Na poslední KO jsem měla +7kg a sestra taky měla poznámky,že ať to hlídám,a to nebyly Vánoce,cukroví…teď bude valit očiska,ale třeba budu mít těhu cukrovko a budu mít s ládováním utrum,tak jsem toho ještě využila.A taky jsem měla nervy a tak jsem jedla,když byl čas a na nervy sladký.
Já moc s holkama po 32tt tolik nepřibírám,taky doufám,že se žofinkou tomu tak bude,kéž by.Co naděláme,nenech se nervovat. ![]()
nazdar holky!
zdravim zpatky po vanocich. prezili jsme nastesti ve zdravi, i kdyz jsem jeste ted prezrana
tak doufam, ze na pristi poradne konecne narostou nejaka ta kilca. ja mam zas problem, ze nepribiram..
my dostali na vanoce hromadu hrncu a pro mimco par hadriku a chytrou knihu - nezna naruc rodicum. zatim jsem do toho jen zbezne nakoukla a usoudila, ze delam vsechno blbe.. ![]()
jinak tygre bych tipla na kluka, ale vzhledem k satickam teda menim nazor na holku ![]()
ody, doufam, ze bude babicka v poradku!
Ahoj holky, tak na mě taky už leze nějaká rýma nebo co
Je mi zima a těším se do pelechu
Vykoupila jsem snad celou lekárnu ![]()
Peti, já mám taky 10 kg a podle břicha už mi lidi říkají, jestli nebudeme mít slona
Cukrovka je v pohodě, jedla jsem všechno, i cukroví a cukr naprosto v normě. Vůbec tomu nerozumím a fakt mě prudí docházet k tý protivný doktorce, která řve jenom proto, že má plnou čekárnu
Je to důchodkyně, která přesluhuje ![]()
Tygří, podle zděděných hadříků tipuju holku, ale jinak bych myslela kluka ![]()
Stanus, tak to jste si užili taky pěkný vánoce
Hlavně jestli už je malá v pořádku..