Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a s tou váhou - Péti ja bych byla taky v klidu, já už nabrala 12kg, jsem zvědavá co mi na to řekne doktorka příští týden, a to je do kontroly ještě týden, tak to ještě tak to kilíčko naskočí, budu si muset asi ubrat
![]()
Ještě že teď nemůžu moc jíst, pálí mě žáha a je mi pořád blivno… ![]()
Ahojda ![]()
Tygříku,teda ty nám dáváš…takhle nás napínat ![]()
holky,tak jste zlatý a váhu už neřeším
teda zase do příští KO ![]()
Ahoj holky,
Stanusko - ti pejsáncijsou překrásní, úplně závidím..... hned bych je potulila.
To je dobře, že už malé líp. Snad budete mít na dlouhou dobu klid od nemocí. ![]()
Holky s tím přibíráním si nic nedělejte!!!
Já s Jarkem přibralal 16 kg a nikdo mi nic neřekl. Teď mám nahoře jen 2 kg, ale to je taky tím, že jsem už před otěhotněním nebyla žádná laň.
![]()
Tygříku - koukej nám to říííííct! Šup!
![]()
Miri - nás to taky čeká s Vendy. Myslím škola! Ona se moc těší! Už teď zná většinu písmenek, a dokáže napsat svoje jméno, a pár dalších slov, a Větu Mám tě ráda.
Je šikovná.
Jarek šel do přípravné třídy (takzvaná Nultá třída) měl problémy s grafomotorikou, je levák. Tak šel o rok později.
No uvidíme jak to ty naše dítka zvládnou, od září už budu ít dva školáky.
Navíc Vendy chce do hudební třídy, tak toho bude trochu víc.
Já dnes asi půl hodiny krvácela z nosu, vůbec to nešlo zastavit ........ asi dr řeknu o ty léky. Takhle to dál nejde. ![]()
O pálení žáhy vůbec nemluvím, to je na denním pořádku už od 4 měsíce.
Holky, taky jste tak hrozně unavené? Já spala dnes do 11, uvařila jsem oběd najedla jsem se a už bych zase spala! ![]()
Jsem jak praštěná kladívkem.
S babičkou nic nového. Tak stále čekám a čekám .......... ![]()
Jdu padnout na gauč.
Ody,tak unavená já jsem pořád,ale já prostě v noci nespím.Usnu teda brzy,tak v 9,ale v 11 mě vzbuděj ruce a třeba do 2 rána koukám na televizi.Pak usnu,ale už se tak po hodině budím pravidelně.Až se mě včera ptala dr.jestli jsem dobře spala,tak jsem jí to vylíčila,že nespím,dala mi nějaký prášky,at si vezmu na noc-----ale nic,stejně jsem byla vzhůru.
Tygříku-nenecháme si žádné štěňátko,už takhle máme čtyři jezevce.Pak ještě dva osmáky,dva křečky,jeden exitoval 25.12.,rybičky a dvě želvy,občas nám na zahradu zalítne i bažant.
![]()
Ody-držim palce,ať je babičce lépe.
Jinak děkuju za pochvalu dětí i zvěřince( je to naše největší pýcha radost
) a taky za přání zdraví naší ,zatim ,nejmenší. ![]()
Škola je opravdu veliký zlom u dětí,všechny(dva) nástupy dětí do školy jsem obrečela a vím,že než se naděju,tak půjdou i moje dvě maličkaté princezny(myslím i tu,co mám v břiše) ![]()
miriam-naše děti napůl věřili na Ježíška ještě před dvěma roky a až letos se už o tom mluvilo zcela otevřeně,že jsme dárky nakoupily a některé si vybraly děti už samy.
No jo ta škola to bude zlomový, Mates je taky šikovný, umí počítat, sčítá a odčíta do 10, umí se podepsat, opisuje písmenka i si pamatuje s tý angličtiny, tak uvidíme, jediný co u něho je tak že neumí říkat Ř, ale zase do školy půjde až za třičtvrtě roku, tak snad…
Péti jsem zvědavá co ti řeknou na ty ruce, snad to nebude nic vážnýho…
No jsem nějak unavená, tak si jdu na chvilku poležet za chvilku si jedu pro Matýska, byl si u táty pro dárečky a jdeme spolu do kina na Loveckou sezonu 2, těším se že si to spolu užijeme!!!
Zatím pa a opatrujte se!!!
Jo Stanusko tak to já si jen vzpomenu na to že můj malinkej půjde do školy a mám na krajíčku!!!
Holky,tak 1.třída je kouzelná,pamatuju si na moje prvnáky
dnes už čtvrtáky.Ale je to záhul,pro všechny.Ale deti to většinou moc baví a ještě pracují s elánem ![]()
Ahoj tehulky........
snazila jsem se zpetne docist a reagovat a polovinu uz jsem zapomnela......... ![]()
Peti, s tou vahou si nic nedelej, ja vazim stejne jako ty......zatim mi dr nic nerikala, ale cekam to na dalsi KO.......... ![]()
Stani, krasne fotky.....
Vsechny KO dopadly dobre, my jsme byli pred Vanoci a dr to vidi na brezen, malej je opet vetsi, takze podle UTZ 27tt.Uvidime........ ![]()
Vsechny moc zdravim, doufam, ze jste si uzili pohodove Vanoce..........
Ahoj,
všechny zdravím, dočteno nemám, snad se máte všichni dobře.
My jsme si vánoce užili krásně, díky Lucince mají zpět své kouzlo a já si zas můžu hrát s hračkami ![]()
Ale přijde mi jakobych ze dne na den vstoupila do posledního trimestru, všechno mě bolí, hlavně záda, připadám si jak koule a nezvládnu toho ani polovinu co dřív. To jsem s Lucinkou teda nezažila
A takhle ještě tři měsíce ![]()
AHoj holky! tak vypada, ze vsechny prezily Vanoce a jsou spokojene.
Ja jsem take stale 3v1 a mam objednanou teh. cukrovku 2.1 tak „se tesim“.
Jinak jak pisete o potizech a unave a ze vsechno jde pomalu, tak jsem „rada“, ze jste me dohnaly, ze uz nejsem s tim sama
Ja uz ztezka se zvedam z gauci, manzel me taha jako jerab
v „pase“ mam 104 ![]()
Hodiny tiše našlapují ve sněhu…
Starý rok nový uzavírá.
Je konec starých lásek a příběhů,
rodí se předsevzetí průzračná a čirá…
Do nového roku nám přeji hodně zdraví a hlavně samá zdravá a hodná miminka!!!!
Tygříku - chápu dobře, že jsem se trefila a je to CHLAP ???
![]()
Podle přírůstku v tabulce předpokládám, že ano! Tak gratuluji k Tygříkovi!
http://www.kolobok.us/…zyperson.gif
Ahojky holky, jdu Vám popřát hodně zdravíčka a lásky do toho nového roku a samozřejmě zdravý miminka
, který nebudou mamky moc zlobit ![]()
Jinak já jsem přibrala 11 kilo, a docela se na kontrolu bojím
, ale už se snažím krotit se sladkým, ať nejsem jako koule ![]()
Jinak jsem asi taky pochopila,že tygřík je chlapák, tak gratuluju, já jsem tipovala holčičku, tak jsem se netrefila ![]()
Ahoj,
tak jestli to Ody vyšpijónila
a je tygřík klučina tak:
Tygříku-moc gratuluju ke klukovi jako bukovi!!!!
Já jsem byla přesvědčená,že podpoříte princezny,tak mě u tebe tip nevyšel. ![]()
Všem moc přeju krásné i když asi umírněné oslavy Silvestra a do Nového roku splnění všech přání a hlavně zdravíčko,ať je pevné!!!!!