Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem se taky přeměřila.
102 cm přes pupek, 102 přes kyčle a 106 přes prsa.
Normálně ale ty kyčle se mi tentokrát brzo rozjely.
A nebojte ani já jsem před tím nebyl laňka. ![]()
Taky už mám konečně žravou, ale pořád mi je zle, když se najím, ale po delší pauze můžu zase pokračovat. ![]()
Jdu si teď zavolat k našim jestli mi už vrátí děti.
Byli tam na Silvestra a ne a ne mi je vrátit.
![]()
Jo ony se rozjíždí kyčle? Takže to není všechno tlustá p*del? Tak to jsem klidná… ![]()
Já jsem zase zjistila, že se nemůžu už tolik nacpat, jako dřív, páč jinak se mi to tam všecko našponuje, asi jak je tam málo místa a nehnu se už tím tuplem… Ach jo ![]()
Tak Ody, aspoň máš doma trochu klidu, ne? ![]()
Tak vrátí se mi děti odpoledne.
Angu - jojo, kyčle se ti rozšíří kvůli porodu. Neboooooj! Není to tlustá pr–l. ![]()
Táta jel za babičkou, pustili jí zase s nemocnice, s jinými léky. A se slovy, že se kdykoliv může stát , že se vrátí z5. ![]()
Tak uvidíme co táta dá vědět, až jí uvidí osobně.
Ahojky těhulky…
Ody tak babičce držím pěsti ať už nazpátek nemusí!!!!
Jinak mě dneska dítko odjíždí na víkend k tátovi, taky je celkem hodný, takže jsem radši když je doma… ![]()
Teď jsem si objednala z netu pár maličkostí
vložky do podprsenky, takový ubrousky na bradavky, lehátko do vany, dudlík s teploměrem, řetízek na dudlík, hrací deku, a kolotoč nad postýlku, těším se až to dojde…
Jo a ani jsem vám nenapsala, že už máme objednaný kočárek, jsem nadšená, měl by dojít do konce ledna…
Jinak rozměry máme všichni celkem podobný…
Rosi držím pěsti aby ti výsledky té cukrovky dopadly dobře…
Jo a o víkendu pojedeme do Ikei koupit konečně komodu pro Kubíka, tak už si budu ty všechny věci ukládat!!!
Hurááá já se tak těším!!!!!!
Kycle se rozjizdeji…
tak asi z toho boli i v rozkroku…a zadek?no pr…l radeji ani nemerim…stejne nevim, kolik to bylo pred tehu…ale pas jsem urcite nemela 105
Prsa se mi zdaji porad stejne, protoze do ted vlezu do svych podprsenek, nebo asi se zvetsila, ale ne moc.
Ody, babicce drzim palce, at' uz bude jen doma a zdrava.
Jinak, ja se take uz nenacpu jako driv, na toho Silvestra jsem myslela, ze muzu, a ono to ne…jak mi pak bylo blbe z toho…myslela jsem ze bricho me praskne…a vsechno na vsechno tlacilo..no hruza…ale po troskach se da cpat cely den v kuse, ne? ![]()
no holky!!!!vy uz nakupujete ve velkem…komody, kocarky a dalsi veci…ze bych zacala take…nebo mam jeste chviku vydret…me totiz 4.1 prijdou nejake vecicky po synovi od manzelove sestrenici, a nevim, vubec, co tam bude, krome chuvicek, tak asi by bylo lepsi zacit az budu vedet,co tam je. Pokojicek mame skoro hotovy, vymalovany (ale kockojidni bordura zatim neni), milacek tam namontoval garniz, ted' umyl okno, dvere,topeni a pak bude tam davat plovoucku. A uz muzeme zarizovat. Jenze netusim jak a cim…pokojicek je strasne maly, jen 8m2, a musime to tam nejak rozumne vsechno rozmistit.
Rosi teda kluci budou mít asi krásný pokojík…
My zatím pokoj pro Kubu neřešíme stejně bude spát u nás v ložnici, ale určitě tak kolem roku tátu vystěhujeme z kanceláře a uděláme pokojík místo pracovny… ![]()
Jinak žádný velký nákupy neprobíhají, oblečky budu mít koncem ledna všechny po kamarádčiným klučíkovi, teď mu jsou 3 měsíce, teď jsem spíše nakoupila takový věci do porodky co se týče kojení a tak…
Strašně se mi líbil kolotoč a je za super cenu, hodím odkaz…
No a ta hrací deka je taky super…
nevim, Miri…my kdyz oba bobky dame k nam do loznici…tak asi milacek bude muset spat v obyvaku.....tak ja doufam, ze budou spinkat u sebe v postylkach s chuvickami, no uvidime, my neco predpokladame, a pak zivot stejne da vsechno na sva mista. Jinak jak uz budou vetsi, nevim nevim…asi uz jim nebude stacit ta plocha jejich mistnosti…milacek ma pracovnu, ale ta je stejne mala, jak jejich pokoj, az na to, ze je jako nudle…tam si nedokazu predstavit, jak dat nabytek uz vubec…a nechtelo by se mi brat mu to jeho „kralovstvi“, navic, nemame ani spiz, nebo komoru, tak to tam pouzivame i jako skladiste (lyze, brusle atd)…
Na kocarky se zajedem podivat asi pristi sobotu do Kolina.
Odkaz hod', prosim ![]()
Rosi my to tady taky nemáme buh ví jaké, pracovna je taky malinká, taková nudle, ale sousedí s Matýskovým pokojem, který je jakž takž velký, tak pořád přemýšlím že bychom to zeď mezi pokoji vybourali, ne uplně, ale aby byly průchozí, že by v jedné části měli chrupání a v druhé části Matěj na učení a hrací, tak uvidíme ono to nějak dopadne…
Miri, ta decka je nadherna!!!takovou jsem jeste nevidela!!a kolotoc take, no to mrnousek bude mit radost ![]()
no my prave take mame milackovou pracovnu hned vedle te nove detske
ale zatim asi to nechame tak jak to je…pokud budou male…tak stejne se budou plazit a hrat asi vsude, a u sebe budou jen spinkat, a nevim, nemam zkusenosti s detma, ale tak tipuji, ze do skoly by jim ten pokojik stacil, a pak by se uvidelo…
Miri, kolotoč i dečka jsou super…
Já vám holky tak závidím, že máte pokojíčky a pracovny a tak… My máme jen pokoj a kuchyň
Ale snad se taky dočkáme (tak za 2 roky to vidím…) ![]()
Ještě k výbavičce - kupujete monitor dechu? Včera jsem nad tím uvažovala a fakt nevím, tak jsme se dohodli, že ho zatím kupovat nebudem a kdybych z toho byla pak moc na nervy, tak ho pořídíme… ![]()
Jinak kočárek už máme taky vybraný, ale ještě nekupujem, stačí třeba ke konci března, kolébku máme ještě po manželovi, takže postýlku zatím taky neřešíme a spoustu věcí budem mít půjčených. Je fakt, že už začínám být lehce nervózní, protože už bych to chtěla mít všecko nakřečkované doma, abych mohla popř. něco dokupovat postupně a ne pak všecko naráz… Ale to snad brzo přijde ![]()
No já to beru podle Matese, ten začal spát ve velký posteli sám někdy ve dvou letech, ale zase když bude v pokoji Mates tak proč by tam Kubula nechtěl být, no uvidíme, to všechno nám čas ukáže, ale každopádně teď dětský pokojík neřešíme…
Jo jo dečka je překrásná…
A ten kolotoč je taky super, hlavně mě uchvátila ta cena, normálně stojí přez tisícovku…