duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
eva184
2.1.09 15:49

Jo a jména ty mám už vymyšlená, ale manža si z toho dělá pr…, tak uvidíme, jinak u nás je jistá 1 všc , že nebude páreček tak když to budou kluci tak Martínek a Matyášek, holčičky Eliška a Natálka, ale jak říkám to je z mé hlavy od manži nic kloudného nevysonduju, vymýšlí samá jména jako Gustav, Adolf apod. :lol: no dělá si z toho šoufky. Popř. 1 z kluků bude po něm Honzík, ale tato jména jsou favoriti, od počátku těhu :wink: .
Jo a nakoupeno nemám skoro nic, už jen kvůli těm nervíků zda nám to dopadně vše dobře, tak ted čekám na tu poradnu a pokud to dopadne tak začnu, no začneme nejdřív s pokojíkem který se musí od základů dveře vybourat, komplet udělat tak toho máme dost 8O a já zrovna nic nemůžu.No budou to honky, i mi právě hrozí opět nemocnicí ted v Plzni, tak doufám, že si mě tam nenechají, mám seznam co nakoupit ale časík a ted nikam ani nemůžu, holky začínám panikařit :wink: 8O

• Citovat
  • Upravit
4663
2.1.09 15:49

Anguo, taky nám spousta lidí řikala ať nekupujeme postýlku a hračky a já nevím co všechno, no a postupně se ty lidi začali vymlouvat, že postýlka asi nebude, tak jsem šla a koupila ji, pak že hračky nám nebudou moct půjčit, protože… tak jsem objednala, a fatk už se nebudu doprošovat a čekat kdo mi co…
Jen ty hadříky, to vím že je 100%

Rosi já vím že až mě pustí tahle mánie že nic nemám, tak začnu šílet z porodu a kojení…
Takže bude pořád kvůli čemu šílet… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 15:54

Rosi, to mě právě na tom žere nejvíc, že nevím, jestli nám budou zapůjčeny věci na novorozence či půlroční dítě nebo na všechny období, jestli to bude víc na kluky nebo na holky, v jakém to bude stavu atd. Pojem „nic nekupujte, všechno vám půjčíme“ je na mě příliš široký…

S tou hrdou maminou chápu, bez břicha jsem si připadala jak cvok, když jsem si něco v obchodě prohlížela, teď už si připadám jak ta hrdá matka - a ani nemusím kupovat, stačí, když se hrabu v regále :lol:

Evi, hlavně žádnou paniku, zatím je čas, i když to uteče, tak je ho pořád dost… Důležité je si to pořád opakovat a on tomu člověk nakonec možná i uvěří… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 15:54

Evi, tak 109 jo???no holka, vitezis nade mnou :wink: :wink: :wink: me Dr. rekl, at' prijdu v celku na dalsi KO a ze po 28.TT uz muzu rodit :? tfuj tfuj tfuj s mensim rizikem pro moje drobecky…ale ja bych tak prala je donosit aspon do toho 32.tt…at' jsou vetsi a silnejsi…at' se netrapi v inkubatoru :cry: Jo jo, u nas je to tak,ze clovek vlastne nvi, kdy to prijde…a kazdy den se tim stresuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
2.1.09 15:55

Anguo - 23.5., no hezké datum mě se líbí ten květen v rodině by to bylo super, synoveček je duben, no uvidíme, ale alespoň ten náš chlupatý hafan drsňák z nejdrsnějších trpasličich :lol: je 29.5.2008 tak ten květen u nás bude zachovanej :wink: Jak říká doktorka alespoň donosit do 34.tt., ted už naposledy řekla alespoň do 30tt. 8O

Rosinko - tak co klucííí, je to je super, že už víš co to bude, mně akorát den před Silvestrem začalo jedno z plaváčků kopat, no možná oba, ale je to hezky, každý den, mají alespoň chvilku zápas :lol: , zatím v poklidu :wink:

• Citovat
  • Upravit
4663
2.1.09 15:56

Evi to jsou starosti, jen aby miminka zůstala tam kde jsou co nejdéle, moc moc držím pěsti!!!! Jinak 109cm to je číslo, ale hlavně že se prckům daří dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.1.09 16:00

No nic jdu se chystat, za chvilku vezu to moje zvíře ( myslím Matesa :lol: ) na nádraží…

Papa a večer se snad napojím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 16:05

Evi, ja te uplne chapu s tou panikou, v nasem pripade clovek nevi, jestli po dalsi KO neskonci v nemocnici…tak tam uz bychom nenakoupily nic a na milacka v nakupovani zadny spoleh :? ale snazim se hnat takove myslenky pryc.
Jinak me kopou jak o zivot :twisted: u becka me to nevadi,je to do boku vlevo, ale acko kope ne tak intenzivne, ale do delozniho hrdla…a to je teda sila…to jsou rany…nevim sice, cim tam kope, na posledni KO mel tam hlavicku, tak ze by :pankac: :pankac: :pankac: po tatinkovi…a ja je vodim na balet, najivni :roll:
Angua, tak ja byt tebou nakoupila zaklad jen par nutnych vecicek do porodnice,a na zmenu doma,a pak by se uvidelo. No prave take tam myslim, ze nejdriv vsichni naslibuji a pak si to rozmysli, tak mozna je i dibre, ze budeme kupovat vse z gruntu a pocitat jen s tim. Takze proste neprehanet, neco koupit nejnutnejsiho a pak uvodis, co podedis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
2.1.09 16:05

Holky 109cm je teda číslo já se úplně hrozím , no musím se vyfotit at vidím tu moji mišelinu ted už balon :lol: pupík je už vylezlej brrr zachvilku z něj budu mít chobot, Rosinko, jsem tě převálcovala viď :lol:

• Citovat
  • Upravit
4020
2.1.09 16:08

No jo, Evi, ale na te fotce co jsem videla, ten pupek prece nebyl vetsi nez muj, odkud to beres, holka? :oops: a muj pupik uz take je skoro ven, ja jsem netusila, ze vyleze, mela jsem ho (kdysi) hodne hluboko :roll:
Jinak, jako ze bobci jsou kluci je na 99,9% porad tam je nadeje (do porodu),ze dr pipinku prehledl :lol: ale manzel je jisty na 200%, ze jsou to kluci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
2.1.09 16:29

Rosinko ti nevím, ten pupendo já měla taky jako ty navíc uvnitř jizvička z laparky, vylezlý pupík je vidět i přes triko a ta jizva brrr vylezla a je no fakt větší, no nevím, přitom jím pořád stejně, úplně se hrozím už i manža mě musí zvedat z postele, do auta lezu jako babička, mám tam 2 polštářky :lol: , no šílené drámo když někam jedeme. No moc nejezdíme zase na druhou stranu, chodím často na záchod, nevydržím to ani půl. hod., dnes v Kauflandu jsem myslela že snad prasknu jak se mi chtělo, to se vždycky držím a stejně jen malinko ale ty tlaky, máte to zaky někzerá z vás, nebo ty Rosinko. Si už přijdu jako mimozemšťan, manža už mi chtěl dát i kyblík před postel :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4020
2.1.09 16:40

Evi, ja na hajzlik v noc chodim zatim jen jednou, ale pres den toho nabeham…totiz hodne piju, a nekde mimo domov me jeste churava nechytla, ja totiz take moc nechodim nikam. Nebo kam pujdu, tak tam zachod je. Ale treba ted' jak jsem tu psala, tak jsem trochu prehnala,uz jsem mela jit na zachod, a pak jak jsem se zvedla, tak musela jsem tam dobehnout v predklonu…jak to tam silene tlacilo :roll: Jinak na navstevu na Silvestra jsem ted chodila se svym polstarkem, protoze jen tak sedet na gauci bych se trapila delsi dobu. Do auta lezu, no presne jak pises, a jeste u toho vysilam zvuky :oops: , auto je tak celkove je mym nepritelem od zacatku tehotenstvi…je mi tam zle, drncani mi vadi…a sednout a vyjit z auta je skutek…Z gauci me zveda manzel, to uz jsem se tady postezovala,a nevim, co budu delat, jak pujde v pondeli do prace…asi poridime bazanta :lol: :lol: :lol: a budu na nej cekat na gauci, to bude mit radost :roll: A to snad ne, holt se bude muset zvladat, zadne rozmazlovani :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 16:47

Jo, Miri, asi taky donutím muže, aby zatlačil na ty slibovače, ať to fofrem navalí, jestli nám to hodlají půjčit, protože se z toho přece nezblázním nebo co…

Strach z porodu - zatím neřeším a všichni se mi diví, ale třeba to ještě přijde… Zatím to beru tak, že chci to miminko, které holt nějak ven musí, asi to bude i bolet, ale jinak to nejde, takže to zřejmě nějak vydržím :lol: Já jsem spíš zvědavá, jak až moc to bolí, když kolem toho všichni tolik nadělají :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 17:27

Ono to, holky, s tím vstáváním nějak zvládnem… Já jsem taky včera skuhrala, že se nevyhrabu z postele, drahý prohlásil, že to určitě zvládnul (a dál pařil na PC :evil:), no a zvládla jsem to :lol: nejdřív jsem se překulila na bok a pak se po zadku pomalu s hekáním došoupala ke kraji - a bylo to :lol:

Záchod u mě zatím OK, měla jsem takové přechodné období, kdy jsem jednou za noc vstávala na WC, což z normálního života neznám, ale už se to uklidnilo - asi se prcek přesunul někam jinam nebo nevím… Každopádně vy tam máte prcky dva, tak je tam asi o něco těsněji… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
2.1.09 17:46

Holky tak s tím záchodem jsem asi jediná, já fakt nikam nemůžu, dojdu si a zachvilku znova, hrůza v noci chodím tak 3× 4× děs :cry: , Anguo - přesně teď jsem viděla sebe jak popisuješ, mé vstávání je no groteska, taky se překulím, u toho funím, anti erotické zvuky :lol: , jediné co manžu pobaví když se mi nedopatřením už i podařilo skončit na čtyřech tak hned, že by to šlo :wink: , ale máme smůlu máme zákaz, má co dělat abych se v tom našem 1+1 schovala, když ho popadnou choutky :D , už si říkám kdy nám to povolí, manža ztrácí sebekontrolu :lol: :lol: , i v těch vytahanejch teplákách jsem žádaná 8) :lol: No zatím sranda, ještě budeme vzpomínat :wink: .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex