duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65373
2.1.09 20:56

Ahoj holky,
nějak nemám sílu vás dočíst :? je toho moc,
Já jsen včera proležela,mám rýmu jako trám.....musela jsem být na dneska aspoň trošku fit.Byli jsme na 4D UTZ :lol:
http://nd.blog.cz/…83389228.jpg /> http://nd.blog.cz/…83388685.jpg /> a tady je náš mimozemštánek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 21:09

Peto, ta ryma me mrzi…snad budes rychle fit. A drobecek je nadherny!!!!ja se take tak tesim aspon na 3D…a dr porad nic a nic… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65373
2.1.09 21:14

Jo Rosi,ta rýma je otravná :lol:
No my jsme jeli do Liberce,tady u nás to nedělají.Byla jsem tam objednaná už asi měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 21:20

muj gynekolog ma 3D primo u sebe,a ja platim 5 000 za UZV na kazde KO, a v te cene i 3D, a mela jsem zatim jen jeden…tak uz jsem napjata, kdy bude ten 2. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65373
2.1.09 21:21

Jo tak to jo,no tak se mu připomeň :lol: at prcky vidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.1.09 22:17

Suviku má autosedačku přímo k PP, tu co k tomu prodávaj + adaptér do auta. Ten je tam vlastně furt a jenom tu autosedačku nasuneš - moc se mi to líbilo!!!!

ad kyblík - kámoška si ho moc pochvaluje. Jen ze začátku když mimi není moc pevné, tak se prý hůř drželo, ale cca za 14 dní se mu prý zpevní zádička, mimi drží jen pod bradičkou a moc se mu tam líbí.

A já ještě nevím, jak to budu řešit, říkala jsem si, že budu koupat ve vaně, ale zase hodně malé mimi vydávat z vany, to si moc neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 22:56

Rosi, byl tam i oblékač na takové ty punčochové podkolenky a ten měl nahoře dva kolíčky - to by se na kozačky dalo určitě aplikovat, akorát s tím zapínáním… by to chtělo nějaký háček na tyčce, bystré oko a šikovné ruce :lol:

Suvik, tak to jsem netušila, že už byly kýble v řešení, to se omlouvám… :D Ale díky, já právě myslím, že by se mi to taky líbilo víc a do vaničky se dá přejít vždycky, třeba v půl roce nebo tak. Zvlášť, když se zadaří kyblík z druhé ruky. Nebo nějaký ten, co není Tummy Tub a stojí znatelně méně :wink:

Tygře, taky díky za zkušenost kámošky, já jsem nad vanou taky uvažovala, ale mám takový dojem, že mě bude dost bolet v zádech :roll: a ten kyblík se mi líbí i proto, že si ho hodím, kam budu chtít, aby mi to výškově vyhovovalo…

Právě mě chytly zádové svaly, spíš v horní části zad a vím přesně, že je to tím, že si nemůžu v noci tak moc měnit polohy, furt jenom na jednom nebo na druhém boku, na zádech to moc nejde, sedět už taky nemůžu… No děs, už aby byl duben :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.1.09 11:12

Ahoj těhulky,
otevřela se tu nová témata-hurá. :lol: Únava a neohrabanost,tak já spíše poci´tuju neohrabanost,mám pocit,že si užívám lehára,protože nechodim do práce,kdybych musela,tak by to bylo o něčem jiném.Ale neohrabaná už jsem pěkně,chtěla jsem si masírovat hraz a taky jizvu po prvních dvou porodech na oněch místech,protože mě táhne,ale už to není tak jednoduché.
Sex-mám na něj hrozně velkou chuť,ale jaksi jsem líná,vyvíjet nějakou fyzickou aktivitu,maximálně podržet. :lol: :lol:
Kyblík X vanička,tak u nás vede jednoznačně kyblík(mám Tummy Tub),ve kterém mi děcka nebrečela,vyprděla se v něm a řešila jsem v něm i Davidovi problémy s prdama-úspěšně.Taky dobrá manipulace a málo vody,využití kyblíku po(nosim v něm prádlo),z kyblíku jsme přešli rovnou do velké vany.Ale úplně chápu obavy,že miminko nebudete umět držet v kýblu.Je to jako ve všem,každý,co jemu lépe vyhuvuje.
Nákupy-tak zatim jen jedny šatičky pro žofinku,ale chystám se,až se finančně zahojíme z Vánoc vzít obchody útokem.ale kočárek ještě zvažuju…Quinny buz4 nebo maxi cosi mura…

Miriam-cena i kolotoč mě nadchl a tak už ho mám taky objednaný. :wink: :lol:

Petro-hezké fotky z 4 D UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.1.09 11:36

Peti, zapomněla jsem pochválit fotky. A jaké má mrňous kukadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65373
3.1.09 12:11

Ahojík,dnes budu občas nakukovat,jinak jsem pod peřinou :? není mi dobře pořád :cry:
Anguo,díky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.1.09 12:31

Peti tak ať je brzy líp :-).

Anguo neomlouvej se, nemyslela jsem to jako že máš dávat pozor :-). Já jsem si totiž s tím kýblem nebyla vůbec jistá, ale řekla jsem si, že to risknu. Koupila jsem Tummy Tub za 300 Kč. A ptala jsem se tu právě předtím holek…byla jsem spíš pro, ale nejistá a Stanuška to za mě rozhodla na stranu koupit :-). Je fakt, že já si neumím představit, jak to dítě držím v náručí natož jak ho koupu v kyblíku, ale jsem holt prvomatka a zas to chci vyzkoušet :-).

Tygříku , já koukala zas na stránky s Peregem a u sporťáku i v nové kolekci 2009 mají, že se nedá otočit proti směru jízdy. Doufám, že se ho doukoumám na nějakým kamenným obchodě a vyzkouším v reálu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
3.1.09 12:33

Ahoj holky! chtela jsem se zeptat na vas nazor. Strasne se mi libi tady tohle svetlo.

http://www.mimishop.cz/…a/detail.php?…

Ale manzel rika, ze je slabe a bude na nic (ja jsem myslela na prebalovani v noci, zasuvky mame dole).Porizujete nejaka svetla?prece v noci nemuzu rozsvitit na plno to horni…CO myslite?

Jinak Stanusko, kdyz kyblik se tak osvedcil, tak ted' vaham. Ale prave se bojim toho, ze v nem nezvladnu bobky umyt…ze tam neni prehled, a ja bych se bala neco zlomit…nebo ublizit…tak nevim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.1.09 12:34

Mohly bychom pak do tabulky přidat i typ kočárku, co si kdo koupí, mě by to docela zajímalo. Stanuško ty máš kočárek spíš do města že? Aspoň mám dojem, že to jsou ty lehký s malýma kolečkama že jo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.1.09 12:36

Rosi taky řeším světlo. Ale myslím si, že se to musí vídět naživo, z netu nic nepoznáš. Já se šla mrknout do IKEA na jedno, co se mi pozdávalo na netu a v reálu je ten dojem naprosto jinej. Taky bych chtěla nějaký menší intimní světýlko, aby mimčo nemělo šok a zároveň já viděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
3.1.09 12:47

V Ikei jsme se take divali, ale me tam nejak nic neoslovilo…do tady toho uz jsem tak cca 2 mes zamilovana…ale je fakt, ze ma prumer pouze 10 cm…tak asi to bude fakt spis na ozdobu, nebo na takove to usinani i na pozdejsi dobu, jak nektera decka se boji usinat ve tme. Ale zase my tam uplnou tmu nemame, mame hned pod oknem velkou ulicni lampu :lol:

Holky, a kde jste vzaly ten kyblik za 300 Kc, na netu jsem nasla vsechno od 700 Kc a vys…to me prijde nejak moc.....na to ze je to 0-3 mes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí