Poradna duly
Jana Čurdová
Angua, z toho ulicniho svetla u nas fakt neni uplna tma, ale prebalit bych asi nezvladla…ne, ze neuvidim hovinka, ale proste nevim, je tma..tak budeme hledat dale, cas mame.
Ke kocarkum se zatim nepripojim, moc vam zavidim, tech monokocarku je takova spousta.....ale ja se na ne radeji nedivam, jak jsou malicke a je s tim krasna manipulace…
my budeme mit trakturek…tak se pochlubim pozdeji, az neco vybereme.
Lucinko, dziny s trickem jsou nadherne
Ja myslim, z se rika, ze se nesmi rifle z duvodu, ze jsou takove pevne, a decka jeste nemaji moc pevne nozicky a ze vetsinou se v tom spatne prebaluje (jak nemaji knoflicky mezi nozky), a jinak myslim, ze obcas na paradu neni nic spatneho obleknout.
Petra Z píše:
Martinko,klidně rad
dikes… ![]()
no ak chcete trojkolku tak bud slaloma,quinny speedy,GT3,MC mura ale ten je mohutny,Bebe confort,…tieto su take vseobecne…aj do mesta aj do hor…
do mesta…nomand,quinny buz,concord,PP skate…
nieco z lacnejsich…x-lander
Martino, budu mit dva drobecky, a dvojcatka jsou asi mensi, nez mono mimi, tak proto jsem se divala i na 50 vel…ale to je fakt na panenku..no, musim jeste prozkoumat obchudky.
Marti kliďo se přidej, ten chicco je pěknej a nedělají 4-kolku?
Je fakt zajímavej, no to bude dilema…
Rosi já jsem s mimibazarem naprosto spokojená, kámoška co má 10měsíční mimi kupuje už jen tam a do obchodů nechodí, ono když to okoukneš, tak to v těch obchodech vyjde moc draho a když to mají po jednomu miminku, tak je to v podstatě neonošené…
jen koukej co tam mamča píše a když se ti něco nebude zdát, tak se jí zeptej, je to super, už jsem nějaký věci objednala, nafotím a dám klíďo sem, jsem max.spokojená… takže doporučuju, já odtud mám i těhu kalhoty a všechny nosím a za poloviční cenu a ještě se mi nestalo, že bych narazila na nějakou podvodnici…
Já budu mít jen míň nových věcí, mimi strašně rychle roste, tak to nemá ani cenu a jsou naprosto v pořádku a nošení na nich nejde znát. Nekupuju nic s flíčkama a žmolečkama, takže opradu v pohodě..
rosinka píše:
Martino, budu mit dva drobecky, a dvojcatka jsou asi mensi, nez mono mimi, tak proto jsem se divala i na 50 vel…ale to je fakt na panenku..no, musim jeste prozkoumat obchudky.
jeeejda sorry…ja som si to na metriku nevsimla…
![]()
Marti,tak z toho co jsi napsala tak asi jen PPGT3 NEBO QUINNY ![]()
No uvidíme
ještě jsem včera zkoušela jeden,ale zapoměla jsem značku ![]()
LUCINKO,jukni na www.chicco.cz a uvidíš ![]()
mají 4kolky,ale to jsou ty malý kolečka a to já nechci asi
Angua, no prave, to je take nazor druhu, co jsme vcera probitaly…ja jsem byla tak rozcilena…z toho…a jeste mi furt rikala, ze prece mate prvni deti, a jsou tak ocekavane, a ty je chces do second hand veci, jeste Buh vi po kom, fuj…tak ze me bylo fakt z toho i trapne…mela jsem vycitky svedomi…pak jsem o tom rekla manzelovi, mamce, a oni maji stejny nazor jak ja, ze na tom nic neni…za prve jak pises, ze tak male deti nemaji sance to znicit, a co jsem se divala, tak holky tam docela podrobne popisuji stav veci, a pokud je tam nejaka vada, tak to i nafoti…
Kamaradka nema za manzela milionare, ale rika, ze treba v H&M se daji koupit pekne veci za nizke ceny…
Petra Z píše:
Marti,tak z toho co jsi napsala tak asi jen PPGT3 NEBO QUINNY
No uvidímeještě jsem včera zkoušela jeden,ale zapoměla jsem značku
no tie quinny maju vseobecne male korbicky ale u vas myslim by to bolo v pohode kedze ste duben…do zimy by ste uz asi presedlavali do sportaku…
…a nova kolekcia uz ma aj madlo co je super.....!
u GT3 som nevidela korbicku…tak nemozem porovnat… ![]()
a ako vravim je to skor pre vyssiu maminu…zas u tohto kocika vidim vyhodu len tej striesky ze sa da v pripade necasa alebo ze svieti slniecko stahnut nizsie takze dieta je chranene ale nic nevidi a moze im to vadit kedze su to deturence zvedave…:))
ale slalom ma tiez jednu z najvacsich vaniciek…a je nizsi nez gt3 ale len pri sportaku,pri vanicke nie.....je lahky,priestranny,moderny,lahko sa sklada… ![]()
tak ja som nakupovala ked bol este kubko maly v tescu......maju take kraasne vecicky a za prijatelnu cenu.....a teraz ked maju vypredaje,no super kup…bol aj teraz… ![]()
inak nakupujem na MMB…viete tam kupit aj nove veci a su lacnejsie niektore nez v obchode… ![]()
a viete tam nakupit aj znackove veci ako next,H&m,C&A a ine znacky ktore ja nepoznam… ![]()
Rosi… bóóže to je teda švihlá kamarádka
. Naopak si myslím, že proč nekoupit něco obnošeného. Svrab u nás rozšířen až tak není ne?
Taky si myslím a taky něco takhle pokoupím. Samo že si něco nechám na nové věci kvůli parádičce, ale ty máš navíc dvojčátka, tak přesně jak píše Angua, pokud nemáš ropný vrt na zahradě, tak nevím, proč nekoupit
.
Martino prosím napiš jak jsi na tom se Slalomem, diskuze jsem sice pročetla, ale chci se zeptat…
Aretace kolečka je kde? Na kolečku myslím že? Přijde mi to méně praktický než na Bebe Confortu a na PPGT3. Sedačka u sporťáku není otočná, tu má asi fakt jen BC, s tím se budu muset smířit. Četla jsem, že holky měly problém s předním kolečkem nebo brzdou (porouchala se, kolečko haprovalo, musely měnit). Mohla bys prosím napsat ve zkratce čeho si na něm ceníš a taky co ti třeba vadí nebo bys chtěla jinak? Díky předem moc!!!
Angu hvězdičku jsem viděla, však jsem si na tebe vzpomněla
. Moc si to nepamatuju, ale myslím, že to taky moc nesvítí. Jako noční lampička dobrý, na přebalování si nejsem jistá. Já vyřadila všechny IKEA dětský světla, pokoukám asi ještě jinde…
PP tady u nás jeden jezdí,tak jsem s maminou dala řeč a prý naprostá spokojenost.I miláček mi ho schválil…hurá,on by nejraději něco moc extra a to mi už někdy přijde jako z vesmíru ![]()
Slaloma má kolegyně z práce,tak ten jsem zavrhla ![]()
tak jste me potesily s tim nazorem na MMB, uz si necitim tak spatna matka…co setri na vytozenych detech…Jo jo, jeste samozrejmne okouknu H&M a v tesco to Cherockee (nebo jak se to pise), a jinak klidne se pustim na MMB.
![]()
Jo jo, kýbl je z druhý ruky
, proto za tři stovky. Ty Shantaly nebo jak se to jmenuje jsou levnější a myslím si, že i dýl vydrží, jsou větší… Tummy Tub má zase dobrý to dno a tvarování.