Poradna duly
Jana Čurdová
Lucinko, ja ale nevim, jak se dostanu na rodinu ke tvym fotkam.....
Gabu, dik za napad s lampickou, budeme uvazovat ![]()
my jsme byli v tescu, stravili jsme tam snad 4,5 hod, a ja jsem uplne mrtva...................to jsme prehnali.....tvrdlo mi brisko, boli v krizi, nohy…a celkove si necitim. Zira budu jen lezet…jen doufam, ze jsem neublizila prckum…
jinak byli jsme v H&M, Mothercare, Nextu a dalsich......vsechno drahe.......a jsem presvedcena ohledne MMB. Dokonce v Mothercare jsem videla ten overalek s tygrikem, co uz mam v oblibenych na MMB, a stal tam 560 Kc, na MMB za 150!!!! Nebyli jsme jen v Tescu, jak jsou potraviny, tomu jeste davam nadeji, ze budou tam hezke hadriky za dobrou cenu, ale jinak jsem rozhodnuta.
Rosi to víš že jo nakupuj pěkně z pohodlí domova, teplíčko klídek, žádný běhání, a z toho bazárku ty věcičky budou hezký, z toho brumly jsou ty věci krásný… kdybych neměla slíbený ty věcinky po kamarádce, nakupuju jen tam… ![]()
Jinak buď na sebe opatrná, odpočívej!!!
Rosi ty nemáš přihlašovací udaje na fotoalbum na rodině??? kdyžtak ti je pošlu pomocí SZ..
Myslim, ze uz me nekdo, asi Ody posilala.......musim se podivat v SZ.
stydim se. T
Tak zkusim…
Ale jdi Rosi, kdyžtak ti to pošlu znovu…
Jinak Lucinko ty věcičky jsou moc krásný… ![]()
Jé, Gabu, tady tu lampičku už doma mám, tak že bych neřešila nic jiného? Uvidíme…
Na kašel jsem teď užívala ten Mucoplant, jak psala Suvik, je to teda jitrocelový sirup, ale zabral mi dobře. A to jsem ho zdaleka nebrala po 2-3 hodinách, jak píšou v návodu, ale flinkala jsem to
Na rýmu jsem koupila tu Vincentku a je to v pohodě - zas je fakt, že kašel jsem chytla v začátku a ta rýma nebyla nic moc. Možná po dnešku se to změní, byli jsme na hokeji Valmez - Vsetín a mám pěkně zrmzlé nohy
A ještě k tomu jsme prohráli 4:2, fakt tristní
Ale mrňous fandil o106 ![]()
Jejda, Luci, ty už toho máš, asi začnu chytat depky… Ale pěkné věcičky, to zas jo… ![]()
Jo, a jsem teda knihovnice, kdyby něco ![]()
Miri, tak jsem nasla prihlasovaci udaje
uz vas prohlizim ![]()
Lucinko, mas fakt uz spoustu veci a jsou NAAAADHERNE!!!
Ahoj,
tak mám nového favorita na kočárek Mutsy urban-rider čtyřkolka.
no,bude to ještě zajímavé.
![]()
To vám nemůžu ani psát,že jsem i maniak do značek pro děti Next a Mothercar.
Fakt tam dost ujíždim,ale většinou čekám na slevy. ![]()
Miriam-jj,kolotoč mě nadchl,taky se těšim,až mi přijde.Ema má takové skřítečky,ale natahovací za nehoráznou cenu a pořád jsem to musela natahovat a tím jí rušila,tady ten vypadá fantasticky.
Ještě nějaké to sedátko vrnící musim Žofince pořídit a pak parádu na sebe,jinak mám ještě všechno po Emě.Musim jít zkouknout výbavu Lucinky,to zase bude v depkách,že ještě nemám nic připraveného. ![]()
Holky zlaté, vy jste se teda rozjely. ![]()
Já mám kočárek jistý. Je to X-lander po synovci, je ze starší kolekce, takže není z těch divokých barev, je pěkně béžový, a sporťák a i hluboká korba. Ségra je taková pečlivka tak je fak jako nový. Tak ho podědíme. ![]()
Vkládám foto na ukázku, našla jsem na netu:

Tu hvězdičku z Ikei mám už doma, naježil mi jí Ježuch. Je bezvadná. Zkoušela jsem jak to svítí, a myslím že na to přebalování bude stačit, když bude na zdi nad přebalovákem.
Rosi - já budu mít minimum nových věcí. Všechno už je po synovci. A taky jsem nokoupila dost věcí na inetu z bazaru, podle fotek, a všechno jsou to zančkové věci Next, Mothercare, George atd. Vypadá to perfektně a ještě je to levné.
Má mi to přijít brzo poštou, tak pak hodím foto na rodinu.
U nás se právě čučí na hokej MS 20 - Slovensko X Švédům
![]()
Kluci fandí (jeden přímo a druhý z pupíku) a já vám tu píšu. ![]()
Ody, kocarek vypada dobre!!!to se mas, ze dedis
ja bych take rada dedila, ale neni moc po kom…kamaradky uz maji decka od 4-15
nejak jsme se zpozdili…
Jo jo, ja uz se netrapim tim, ze budu kupovat na MMB, po dnesnich obchodech jsem si 100% jista.
Modre svetlo z Ikei se nam nebude hodit asi do pokojiku…mame zdi kafe s mlekem…
Urban rider je hezký, škoda, že nemá přehazovací rukojeť ![]()
Ody, u nás se čumělo včera na SR-USA a posléze ČR-Rusko (to už beze mě, manžel šel spát ve 4
). Tak mu tu hlásím, že se hraje to Slovensko - Švédsko a ještě mě zdrbal, že nevím, kolik to je a neposkytuju úplné informace
Ale máme naplánované X-Files, tak žádný hokej, jeden naživo mu musí dneska stačit ![]()
Tak mi to nedá a ještě přihodím obrázek toho našeho vybraného kočáru, i když už jsem na něho dávala odkaz… Se musím furt kochat ![]()
http://www.baby.patron.eu/…-557-800.jpg
Kurňa, ten je veliký ![]()
Angu - bohužel 2:4 Slovaci prohrávají, ale po 2 třetině to bylo 2:1 pro Slováky, nějak tu poslední třetinu pokazily. Chudáci. Miláček tu potí krev.
Já včera taky sledovala ČR X Rusko do 4 do rána.
![]()
GOOOOOOOOOOL 3:4 sice stále pro švédy ale ještě je šance. Držíme dál!
Rosi - děkuji za pochvalu kočárku, mě se moc líbí, a stačí mi, asi si pak koupím až nové golfky. ![]()
Ještě mám takový dotaz - jak dlouho před porodem myslíte, že je normální nachystat místečko (popř. pokojík) pro mimčo - myslím jako postýlku a tak. Celkem by se mi líbilo to mít už nachystané a kochat se, ale přijdu si jak cvok - jakože mít v 6. měsíci nachystanou povlečenou postýlku, přebalovací pult a tak je asi trochu dost brzy… Ale třeba ke konci března už by to šlo?
![]()
Koneckonců, jak jsem se dnes dočetla, lidi si balí tašku do porodnice i dva měsíce předem, tak proč to nemít 2 měsíce předem i nachystané pro mimíse, ne? ![]()