Poradna duly
Jana Čurdová
Rosi,vypadá moc dobře.....
U nás taky sněží a je krásně.....no škoda,že to deti neměly na prázdniny.
Tygříku,já taky pomáhala malovat.....sice opatrně,ale pomáhala.
Vel.50 mám asi dvoje dupajdy.A kdyby to tak bylo,tak bude ve větších no.....
Tygříku-já mám děti vždycky malé,takže i v 50.plavou,všechno ale mám velice zachované po dětech a další nakupovat nebudu,ty nejmenší se neničí,ještě nejsou příkrmy atk jsou jako nové,i když budou už po čtvrté v akci.
Kolik toho mám,ale nepovim,ještě jsem nevyndavala z krabic,jen je mám snešené ze skříní dole.
Rosinko-kočárek mě nadchl,vypadá nádherně.Fakt úplně lituju,že se nám dvojčátka nikdy nepovedla.
Ahojky Rosi tady je odkaz na dvě prostěradla:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tohle je teda ta dražší a levnější:
A ty dvě stovky není tak moc, že? A nebo ještě toto:
Ale nemám s tím žádné zkušenosti, ale líbí se mi to je to taky možnost…
No já vel. 50 ani nemám a asi ji ani kupovat nebudu, doufám, že mimčo hupsne hned do 56, menší nějaký mám právě po těch dvojčátkách, ale na parádu to tedy není. Tak třeba něco dostaneme ![]()
Tygříku tak mě tak napadlo, jak to, že mimčo až bude mít nějakou určitou velikost, že musí ven. Asi mi to nějak uniklo, možná že si to sem už psala, ale já opravdu nevím. ![]()
Tygriku, mne to nejak uniklo, proc Ti dr rika, ze mimi pujde driv???muj Dr take rika, ze moji bobci urcite pujdou driv a u kazde navstevy mi gratuluje, ze jsem prisla pohromade
Takze ja take panikarim hodne, jelikoz nevim, kdy to prijde, a co, kdyz nebudu mit nic pripraveno…o obleckach vel. 50 jsem take uvazovala, ale vcera jsem to videla v obchode…to je jak na malou panenku.
Stanusko, fakt muze byt miminko tak male????a jak dlouho v te 50 vydri?to ja bych brecela, kdybych videla takoveho mrnouska…a bala se ho vzit do ruky…
Stanusko,to mam radost,ze kocarek se libil, doufam, ze budu mit moznost ho vyzkouset na zivo, a pak se rozhodne. A co s tema korbickami? musi se porodit?
Dik za vysvetleni separacnich plenek. A budete nekdo je teda kupovat?
Jo, Tygriku, a vis jak u nas vypada se zarizovanim, a rekonstrukci pokojiku…ja lezim v obyvaku na gauci a milacek chudak pod mim dohledem VSECHNO dela…i uklizi.....proste pokud mas rizikac…jinak to nejde…me to tak stve, ze nic nemuzu..... ![]()
http://img.mimibazar.cz/…19202644.jpg /> zkouším vložit foto, ale nevím jestli se zadaří.
Jé mě se to povedlo to jsem holka šikovná, tuhle mikinku jsem objednala, jen tak fotka je teda nějaká velká ![]()
Jinak Rosi mě se teda kočárek taky moc líbil a separačky asi zatím ne, já jdu do jednorázových plenek jsem lenoch. ![]()
Lucinko, dik za odkazy na prosteradla, uz je mam v oblibenych zalozkach, myslim, ze je to dobre, treba mit na to jeste obyc prosteradlo, aby to jen chranilo na pripad nehody..nebo nevim, jak je velka sance, ze dite procura plenku?
Lucinko, no ta mikca je naaaaaaaaaaaadherna................na kluky neni tolik hezkych veci, ale v mem pripade asi je vyhoda, ze budeme mit kluky…jinak bych se urvala z retezku a nakupovala…nakupovala…nakupovala…a nemeli bychom penizky ani na jidlo, ale holcicky by byly paradnici
hladove, ale hezke ![]()
Ja asi se 100% jistotou budu pouzivat jednorazove, s dvema prckami jeste prat plenky…mmm, nevim, kdyz tak, tak pozdeji se da vzdy koupit, ze?
Mikinka krásná!!!
No já nesmím rodit. Takže to vidím na konce března tím císařem. Navíc mám adenom na játrech a jak mimi bude větší je riziko, že by mohl začít krvácet. Takže jakmile budeme vývojově a rozměrově okí, jdeme na to. Ale třeba si to ještě pání doktoři rozmyslí - teda s tím císařem ne, ten je už 100%
jeee, Tygriku, tak je mi to moc lito…ale urcite to s malym tygrikem zvladnete . Ja take budu rodit s 99,9% pravdepodobnosti cisarem
a take doufam, ze mi prcky vydri,co nejdelsi dobu v brisku…at' potom nejsou v inkubatoru, chudacci male.. ![]()
Rosi-Esterka 3,3kg 50 cm,David 2,9kg a 49cm,Ema 3,1kg a 50cm.Jak dlouho nosili velikost 50 si nepamatuju,ale vím,že když jsme se vrátili z porodnice,bylo jim všechno velké.Nejvíce jsem si pochvalovala dupačky,které jsou úzké,ty se širokýma nohavicema mě pěkně štvali,jak mimča krčej nožičky,tak je mají vždycky mimo kalhoty a mají skrčené u tělíčka,dá se to řešit jedině ponožtičkama,ale všechny jsem měla,když bylo teplo a to by trpěli.Jenže skoro všechny dupačky jsou právě nyní šitý se širokýma kalhotama.
Já taky na holkách strašně moc ujíždim na parádě,na Davida mě to tolik nebralo. ![]()
Luci-mikinka je nádherná. ![]()