duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
3.1.09 13:45

tak kyblik muzu v za:,–(e take pohledat na MMB :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
3.1.09 13:46

Taky se pojedeme podívat do HK do tesca a něco tam koupím a v akcích se asi vyplatí něco koupit. A MMB nemá chybu a opravdu tam vše seženeš a nejen věci na mimi ale ty věci okolo. My chceme kočárek určo 4-kolku ale žádný malý kolečka a aby ten kočárek něco vydržel, že?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
3.1.09 13:49

Přesně jak píše Martina seženeš tam značkový věci v super stavu a za krásný ceny, já jsem tam přihlášená a už i prodávám. Takže malá bude chodit jak ze žurnálu a v podstatě věci z frcu :lol: ale kdo to pozná že?
Jinak moje teta má stejný názor, ale to je každýho věc a nikomu to nenutím, miminko je taky vytoužené, manžovi je 35 bude 36 a už se strašně těší a nepřipadám si jak krkavčí matka a ty vůbec když čekáš dvě, jsou tam i maminky co mají dvojčátka a vše po nich prodávají, s jednou jsem jednou obchodovala a měla 2 klučíky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
3.1.09 13:50

Nevim, holky, my mame ohradku z druhe ruky a je v perfektnim stavu…a nevidim duvod kupovat takovou novou za 3500…kdyz je takova moznost…jedna postylka je take pouzita, ale nejde to na ni vubec poznat (o tom radeji te kamaradce rikat nebudu), nevim, z ceho ma takove nazory…vsak se to vsechno omyje, vecicky se vyperou a vyzehli… :? takze kaslu na to…zatim jsem s vecma z druhe ruky spokojena, a jelikoz ropni vrt nemame na zahrade, ani zahradu ne, tak kazda koruna se bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.1.09 13:51

jane slalom…

aretace kolecka je na kolese.....ale to sa malo pouziva,iba ked bruslis a na pohyblivych schodoch,inak predsa jazdis s otocnym.....a ja to nepouzivam ani ked som na brusliach tak som nedala… 8)

otocna sedacka.....je to len zvyk…a dieta sa aj tak chce pozerat na svet a nie na maminu… :)

u mna ziadny problem ohladne brzdy a kolesa nie je.....to byvalo v minulych kolekciach…teraz sa to uz nestava…a ak sa rozhodnes kupit slaloma tak u handy praha.....tam ti ho spravia na pockanie ak sa vyskytne nejaky problem…a mas tam aj servisne prehliadky…kde ti premazu a pozru zadara… :wink:

no mne na slalomovi nic nevadi okrem ceny a nejake tie kozmeticke chybicky ktore som musela zaplatat…ale nova kolekcia 09 ich uz nema… :D
napr…na strieske ten priesvitny pas…musela som si dokupit taky kryt aby malemu nepieklo na hlavicku…
dalej drziak na flasku som si dokupila ale to je taka moja poziadavka co ina mamina nemusi mat…
dalej clonu na striesku som si dokupila aby mu nesvietilo do tvaricky slnko cez leto ked ideme von, kedze sportak nejde dat aj tak aj tak…

inak som uuuuplne spokojna,nevrze,bzrda nepada,koliesko pekne ide,je skladny,lahky,prostorny pre miminko,kraaasny,lahko ovladatelny,proste naj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
3.1.09 13:55

Lucinko, ja jsem tam take prihlasena :lol: :lol: :lol: snazila jsem se tam zucastnit aukce, byl tam tehotensky podpurny pas od 1kc…ale pak posledni den drazby jsme meli navstevu a prosvihla jsem to :cry: , jinak se prodal za 260 Kc, v lekarne je za 890 kc. Takze fakt, jsou to vyhody…
No prave…znackove veci, co jsou tam za nizke ceny v perfektnim stavu v kamennem obchode bych v zivote nekoupila, vzdyt stoji jak na dospeleho......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.1.09 13:57

jo a kamoska na kocikovanie ma Bebe confort…nepaci sa mi u neho kosik…a kolesa ma teda vacsie nez ma slalom a gt3.....inak vanicka tvarovana takze moc miesta tam mimco nema… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
3.1.09 14:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.1.09 14:03
Petra Z píše:
A co tento
http://www.svetkocarku.cz/…-austin-c.-6[1].jpg

ja by som nekupovala takyto druh sportaka…myslim tym ako je sedacka tvarovana,ono to dieta nema take pohodlie ako ked lezi na rovnom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.1.09 14:09

Marti dík. Já mám v merku právě tyhle 3, u každýho mi zatím něco přijde dobrý něco blbý, tak vůbec nevím jak se rozhodnu. Zatím pocitově PPGT3. Kolečka má taky docela velký a veeelkej košík plus držáky na láhve, ta boudička mi přijde dobrá (pokud teda mimino spí, jinak je blbost to přetahovat). S aretací kolečka…vidíš, ani nevím, jak moc to člověk využije. Myslela jsem že spíš v těžším lesním terénu, aby se mi to kolečko nehaprovalo a abych nemusela šahat na zabahněný kolečko a jen přepnout někde po ruce… BC high trek se mi nelíbí jak píšeš ta sedačka do sporťáku (je to takový zvláštní lehátko, který se polohuje, ale nedá se polohovat zvlášť nožky a zvlášť záda) a taky mi přijde, že je to mimino hrozně z toho kočáru nějak vyšouplý ven a není moc chráněný (se sporťákem začnu jezdit na zimu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
3.1.09 14:11

Jee špatně jsem ¨to zkopírovala,ale to nevadí.....hluboký je pěkný,ale na zimu ten sporták nic moc teda.....dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.1.09 14:12

Aj já jsem na MMB přihlášená, ale zatím jsem nic nekoupila - teď jsem tam začala brousit po nějakém tom kyblíku. :lol: Ještě se rozhoduju, jestli Tummy Tub, Shantala nebo co…

Takové to „bůhví po kom to je“, no to bych u miminek snad ani neřešila, vždyť mimča nemají většinou žádné choroby, parazity, svrab a podobné záležitosti. Koneckonců, když třeba my budeme mít spoustu věcí zděděných či půjčených, tak je to vlastně taky z druhé ruky.

Něco je prý ještě po mém muži, a dostává se to k nám přes jeho tetu, jejíž dvě vnučky ty věci nosily, takže z bůhví kolikáté ruky to bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.1.09 14:14

Bavili jsme se právě o tvarování s mužem. Jak už jsem říkala, je designér (průmyslovej design) a právě se učili, že lepší je moc netvarovat, protože ergonomicky je každej jinej a nikdy se nedá udělat ideální tvar, který bude vyhovovat všem. Říkal mi to na příkladu u madel. Můžete udělat madlo vytvarované tj. jsou tam jakoby „obtisknutý“ prsty, ale to nebude sedět každýmu, lepší je udělat madlo třeba z pěny a to se drží dobře a přizpůsobí každýmu. Já mám třeba super pohorky s tvarovanou vložkou a klenbou a já nevím co ještě, ale mám každou nohu jinak velkou a u té jedné mě pak bolí po delší chůzi lenba. Čímž nemyslím, že by nejlepší boty byly rovný a tvarování nedělat žádný, ale všeho moc škodí :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
3.1.09 14:14

http://www.svetkocarku.cz/coletto,45.html
toto je ono..........
Ale jak píše Suvik…pořád vede PP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.1.09 14:15
suvik píše:
Marti dík. Já mám v merku právě tyhle 3, u každýho mi zatím něco přijde dobrý něco blbý, tak vůbec nevím jak se rozhodnu. Zatím pocitově PPGT3. Kolečka má taky docela velký a veeelkej košík plus držáky na láhve, ta boudička mi přijde dobrá (pokud teda mimino spí, jinak je blbost to přetahovat). S aretací kolečka…vidíš, ani nevím, jak moc to člověk využije. Myslela jsem že spíš v těžším lesním terénu, aby se mi to kolečko nehaprovalo a abych nemusela šahat na zabahněný kolečko a jen přepnout někde po ruce… BC high trek se mi nelíbí jak píšeš ta sedačka do sporťáku (je to takový zvláštní lehátko, který se polohuje, ale nedá se polohovat zvlášť nožky a zvlášť záda) a taky mi přijde, že je to mimino hrozně z toho kočáru nějak vyšouplý ven a není moc chráněný (se sporťákem začnu jezdit na zimu).

hmm…tak vezmi GT3 i ked s farbami sa mohli pohrat…kolekcia 09 dve farby… :roll: …sa namakali kym to vymysleli… :lol:

mne sa pacil ten modry z 07…ale ked pre mna bol mooc vysoky,necitila som sa dobre za nim…nevidela som do predu… :oops: :lol:

a bude asi o nieco tazsi nez je slalom… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí