duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
2.1.09 17:51

Ahoj v novém roce :-)

Hurá diskuze o nakupování!!! :-) Přesně to jsem potřebovala. Vypadá to, že jak se přehoupl rok, už začnem bláznit co? :-) Já jsem teda zatím taky nic moc nekupovala, al nad tím CO koupit přemýšlím čím dál víc… :-)

Navíc dneska jsme byli se ségrou objednat jí kočárek. No, měla jsem z toho depku, protože jsem zjistila, že se mi prostě žádný (podle mých požadavků) nevejde do výtahu (máme malinkatej a bydlím v 7. patře). Takže nastoupila varianta kočár někde dole v kočárkárně nebo kotelně zamčenej a přidrátovanej k topení (mám dost strach, že ho někdo ukradne) a dítě vozit v ruce popř. nejdřív v korbě, pak na rukách, až se do korby nevleze. Plus labrador :-). No to bude paráda!!! Nejlépe ještě při míjení 4. patra potkat fenu, kterou má fena nesnáší a je o zábavu fakt postaráno - můj pes a jejich skočí na dveře, výtah se zastaví díky optický závoře, já budu muset uklidnit psa, aby si sedl na prdel a jet zas dál.

Ségra si vybrala torjkolku Bebe Confort High Trek, takže jsem si všechno mohla ozkoušet, poprvý naživo a v prodejně s kočárkama (zatím jsem nebyla). Pak ještě Quinny Speedy a rozhodně, i když je Quinny menší (ale do výtahu se mi stejně nevejde) mě ten High Trek přišel vymakanější, co se týče manipulace (zacvakávání korby, autosedačky, aretace předního kolečka, posouvání madel apod.). Akorát to polohování lehátka se mi moc nelíbí, je to hrozně plochý.

Pak mám v merku Peg Perego GT3, který jsem ale ještě neviděla. Tak fakt nevím. Tam se ale myslím nedá korbička otočit proti směru jízdy. Původně jsem přemýšlela i o Jané Slalom Pro, ale vyřadila jsem (asi). Podle diskuzí mi přijde, že mívá problém s předním kolečkem a nejsem si teď jistá tou aretací, mám dojem, že není po ruce, ale na kolečku.

Kočár nám zaplatí naši, kteří nemají až takový problém s penězi, takže pořídíme asi kočár dražší (vyřadila jsem X-lander).

No jsem fakt zvědavá jak to dopadne.

Ad matrace (taky asi nebudu kupovat zdravotní drahou kokosovou) a monitor taky spíš až podle toho v jak velkých poporodních depresích se budu nacházet.

No, to jsem toho zas nakecala :-). Pardón!

A vítám Evču, znám tě z diskuze kvůli našim holkám z Psychiky, Pepi, Boriska, Loli :-)

Pa suvik, co se zapomněl přihlásit :-)

• Citovat
  • Upravit
50725
2.1.09 17:52

Jejda, to máte blbé, že máte zákaz, já bych se asi zbláznila - nevím, kde se to ve mně bere… :roll: :lol: :lol: :lol:

Jo, vidíš, jsem mohla na čtyři a vycouvat z postele ven, to mě nenapadlo… Ještě to vychytáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 17:57

Suvik a nebo ještě takový ten vozíček, co je za kolo (jsou myslím skládací) a postroj pro labradora a můžete vyrazit :wink:

Kočárek mám vybraný Patron Apollon Alux, tříkolku nechci, páč chci za jízdy přehazovat rukojeť - a ještě z dalších důvodů… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 17:58

Angua, ja ted' jeste take neresim strach z porodu (obcas myslenka navstevi, ale hned odejde), protoze ted' mam vetsi strach, aby se nic nestalo :? ale take si myslim, proste se to musi v urcitou dobu ven, a vsem to nejak ven jde,a take jsem zvedava, jestli pak ten porod bude odpovidat mojim hroznym predstavam, nebo to bude jeste hur, nebo lip :roll:

Evi, jelikoz my mame take zakaz…tak take uz to chudera skoro nezvlada…a uz bych i ja nejaky ten sexik chtela…jenze ne ne…a to ty doufas, ze vam to jeste do porodu povoli…no ja uz jjsem to tak nejak odepsala.....vzdyt lepsi to nebude… :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.1.09 18:04

Ještě jsem se šla přihlásit, abych se mohla kouknout na metřík :-)

Angua no to nejni špatnej nápad…ušetřila bych sil :-). Já musím vybrat zas tříkolku, ale už mi z toho jde hlava kolem :-).

Z postele vstávám jak nás učili v nemocnici, přesně jak píše Angua…překulit na bok a jde to mnohem líp.

Evi , jizvu v pupíku mám taky (žádná krása co? :-) ). No, ale co bysme pro mimča neudělaly že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
2.1.09 18:06

Holky - doufám možná naivně, ale je větší chuť než před těhu o to je to horší a jak říkám manža už ze sebe dělá divočáka :lol: , no cloumá to s náma, ale to víš Rosinko, že moc nadějí si nedávám, to ani manžovi nemůžu říct, nebo ........po mě skočí zákaz nezákaz :lol:
Suviku díky za přivítání, nevíš co je s Pepi? Chodila i k nám do diskuse 1.IVF, už tam dlouho nebyla, snad je vpořádku.

• Citovat
  • Upravit
4020
2.1.09 18:08

Suviku, s tim vytahem mame to jeste horsi…se svym dvojcatkovym, jakymkoliv, kocarkem bych tam urcite nevesla (ja nevim, kdyz tam jedem jen ve dvou s manzelem, tak funime do obliceje), je tak maly, ze tam myslim i monokocarek by nevysel. Takze ja bych musela svuj kocarek tahat po schodech…a to je des, kdyz ony dvojcatkove vazi prazdne cca 20 kg, k tomu dodej deti, obleceni, povleceni, veci a bude to…kocarkarnu dole mame, ale zatim ani nemame klice, a ani nevim, jestli tam je misto, a take mam strach koupit kocarek a pak me ho odtud nekdo uveze…nemame teda moc duverohodny panelacek… :twisted:

Angua…rizikace proste maji zakaz…ja uz si ani nepamatuji, co je to sex…a me se kupodivu ani nechce..(asi mam v hlave ten strach, ze se neco podela, anebo hormony se uklidnily, miminka uz jsou, tak neni treba sexovat, mise je splnena), jenze milacek chudera trpi...... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294

Evčo , Pepi píše hlavně do Psychiky, měla taky ležení, tak moc nepřispívala, teď se vrátila do mateřského deníčku :-). Jsou v pořádku, vypadá to na kluky :-) (ještě asi taky neví jistě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184

Suviku - jizvy brrrrr děs, ani podívat se nemůžu bere mě husina :lol: . No nic holčiny zatím se loučím, zachvilku mi přijde manža z fitka tak je střídání u PC , tak zatím se mějte, těhulkovsky.

• Citovat
  • Upravit
4020
2.1.09 18:11

no Evi, a ted si predstav, jeste i po porodu min 6 tydnu se nesmi nic…tak nevim…ja uz se i bojim o nej… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.1.09 18:11

Rosi přesně! Taky právě moc nedůvěřuju (ani ne tak obyvatelům, jako komukoliv jinýmu, kdo by neměl problém se tam podle mě dostat). Někde v panelákách si udělali v kočárkárnách takový ty kóje (jakoby klece), jenže to u nás nehrozí. Závidím panelákům, kde mají i nákladní výtahy :-)…tam by se ti vešel i dvojkočár.

Každopádně ho budu přivazovat k tomu topení, máme řetěz na motorku, takže tím. Jinak bych se bála ještě víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 18:34

Suviku, my musime nejdriv najit cloveka, kdo nam da klice od te kocarkarny, bydlime tady skoro dva roky, a je to stary panelak a vchodove dvere se casto nezamykaji, proste tam chodi vsechno mozne. Jednou dokonce nekdo ze sousedu napsal upozorneni, ze ve sklepnich prostorach se zabydleli spoluobcane bez domova…tak si predstav…nevim, nevim…a do bytu ten kocarek by me asi neprosel chodbou …v nejuzsim miste ji mame cca 80…a stejne ani neni potom kam ho "zaparkovat'' doma..tak jsem premyslela, jestli koupit pro zacatek pouzity kocarek, abych se nebala tolik v te kocarkarne, a pak, az uz by byli vetsi, tak sportak uz je trochu lehci. Nevim, fakt nemam tuseni, co delat, ze se mi z toho kazi nalada :twisted:
A take jsem vztekla na toho, kdo vymyslel tak male vytahy…pro koho jsou teda…s kocarkem se tam clovek nevejde, nedej Buh vozickar, tak ten je na cely zivot uvezneny…no des..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 18:43

Tak to jsou teda kočárkové podmínky na houby… Skoro bych řekla, že by na to měla být nějaká norma, aby se tam např. vešel ten vozíčkář, ale jestli jsou to starší výtahy… Naše mamka měl v paneláku taky kočár v kočárkárně - jednou nám někdo ukradl kolečko ze sporťáku a ona si toho nevšimla a vyklopila mého cca 2 letého bratra na chodník na kočičí hlavy :roll: Je to fakt, děs, co není zabetonované v zemi, to ti ukradnou :evil:

Já budu nechávat asi kočár venku pod barákem pod přístřeškem - zase budu asi řešit, že mi v něm budou spávat kočky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 18:48

Angua, ten vytah prave neni stary, ted' nam delali stresni nadstavby a vytahy vymenili :twisted: ale jsou proste male…normalni lidi, co se tam mohou svezt, v podstate by mohli i po schodech na horu, no, krome babicek…ale kocarky…vozickare…nemaji sance..
No, v Praze pod pristreskem :roll: to jsem zvedava, kolik minut by ten kocarek tam stal :roll: kdyz je problem jen v kockach, tak tam davej nejaky ochranny prehoz, a je to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 19:15

Tak to je fakt trapas, když jsou výtahy nové… :roll:

My máme právě barák a ještě taková polosamota - sousedi ani nezamykají :nevim: takže by tam vydržet měl. Před panelákem by dlouho nestál ani na Vsetíně. My tady máme takovou tu dvoukolákovou komunitu a hliník prý vykupujou celkem za dobré prachy :lol:

Přehoz asi nějaký vymyslím, ale naši kočičáci jsou bestie mazané :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital