duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
31.12.08 13:07

Ahojky Těhulky…

Chtěla bych vám popřát do nového roku 2009 jen a jen to nejlepší, hodný jarní miminka…
Vykročte pravou nohou do toho Novýho roku!!!!

Jinak Rosi včera mě měřila mamka a já mám přes pupek 102cm a 12kg nahoře, jsem jak tučňák.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
31.12.08 14:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
31.12.08 18:31

Miri, tak ja mam pupek vetsi a kil jsem mela pred tydnem a pul 4 nahoru. Bobci mi „vyziraji“,ale ja nevim, me se zda, ze pribiram, treba u Dr se zasekla ta vaha.Jinak dneska jsme koupili nasim kotatkum prvni cepicky, moc hezoucke a rucnikcky na prdelku s tygrikami. :oops: A uz mame vymalovany pokojik, ale jsem cela z toho nestastna…chteli jsme tam udelat borduru z kocek (prodava se takovy vzorek prorezany v Obi…) no a milacek za prve dal na to moc tmavou barvu…za druhe…kocky jsiu krive…a jeste ke vsemu uspinil zed........tak zatim jsme toho nechali…a ted' premyslim, jak to napravit…takove kocky se mi vubec nelibi…a drobecci by se jich spis bali :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
31.12.08 18:33

Holky!!vsem preji krasny novy rok, spleni vsech prani, zdravi a trpelivosti vam a at' se miminkum u vas libi a at' se narodi pekne vcas a zdrava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
31.12.08 18:40

hezky vecer!!

taky jsem vam chtela poprat krasny novy rok, pohodovy porod a hodne zdravicka vam, vasim miminkum i rodinam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
31.12.08 18:56

Hezkého Silvestra a všechno nejlepší do nového roku!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
31.12.08 20:09

Ahoj holky, Všem vám přeji krásný nový rok a hlavně zdravá miminka a at je vše jak má a jak si přejete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
1.1.09 12:05

Holky! zdravim vas v prvnim dne noveho roku! doufam, ze jste do neho vstoupily dobre :wink:
My jsme byli na navsteve, bylo tam dalsi 4 rodiny i s detma, zase jsme se najedli k prasknuti, chlapy delali ohnestrojky, bylo to dobry. Az na to, ze asi v 00.30 mi zacalo byt nejak divne, tak jsem se sla lehnout, a mela jsem strasne kreci v brichu (myslim z prezrani :oops: )bobkum bylo malo mista. Tak az jsem se z toho vzpamatovala jsme jeli domu,a sli jsme spat ve 3!!! ja uz jsem vzhuru, nasnidana, dala jsem pradlo do pracky a cucim na TV, milack jeste furt chrni 8O , uz asi pujdu zkontrolovat, jestli zije :? A zitra na 7 jedeme na tu teh.cukrovku, tak „se tesim“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.1.09 16:26

Dobré odpoledne v prvním dnu nového roku… :)

Snad jste ten Nový rok přivítali v klidu a pohodě s lidmi se kterými je Vám dobře…

Rosi, zítra držím pěsti na tu cukrovku, hlavně ať jsou dobré výsledky…
jinak je jasný že máš větší bříško, vždyť tam máš dva prcky :D , doufám že ti je už dobře a ty křeče v břichu byli doopravdy od jídla…

Pa a žívejte zbytek svátečního dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.1.09 18:36

Nazdárek, přeju všecko nej v novém roce :lol: Doufám, že silvestrovské oslavy proběhly v klidu, já jsem se teda přecpala docela dost taky. Hráli jsme s našima a bráchou a jeho přítelkyní Activity a tak nás to chytlo, že mlaďoši málem nestihli odejít do města na ohňostroj :D

Ale je dobré si říct, že už letos budeme mít mimča, zatím to bylo furt až příští rok v dubnu…

Tygře, gratuluju ke klučíkovi, jsem myslela, podpoříš ty holky, ať jich není tak málo a ono nic :wink:

Jinak u nás kontrola OK (ony teda probíhají stylem, že mi sestra změří tlak, dr mi prohmatá břicho, prohlásí, že roste jako z vody a tím to končí - ale to je asi normální????), o váze nepadlo ani slovo. Jenom když se mě ptal, jestli mi netvrdne břicho, tak jsem si postěžovala, že jsem onehdá málem nevylezla k nám domů do kopce a on na to, že se nediví, jeden batoh na zádech, jeden na břiše… :lol: Takže pohoda… A o cukrovce též ničehož neříkal, tak tam asi nepůjdu… Taky dobře :wink:

Tak jste mě nahlodaly, taky jsem se změřila břes břicho a mám 103 cm v nejširším místě - v pase teda 97, nevím, kde jste se měřily vy… Když jsem byla v tom, tak jsem to vzala i přes prsa a tam mám 104 8O - jsem mívala 89… Celkem drsné :lol: Přes boky jsem se měřila taky, ale to snad ani není veřejné číslo :lol:, ale mít tam o 9 cm míň, tak jsem vlastně válec :lol:

Rosi, ať dobře dopadneš na cukrovce… A z koček si nic nedělej, ještě máte čas je přetřít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
1.1.09 22:59

Holky, tak kocky uz jsou pryc ze zdi…milacek nevydrel, jak jsem z toho byla nestastna, tak je oskrabal a zamaloval do barvy zdi…ted' 2. pokus bude asi radeji v bile barve, a doufam, ze mi na to prijde kamaradka.
Jinak, co se tyce briska, ja jsem ho merila pres pupik, tam myslim, ze mam nejvetsi misto.
DOufam, ze zitra nezkolabuji u te cukrovky, jeste ze tam nejdu sama.

Jinak, odpoledne jsme byli „dojidat“ tam, kde jsme slavili Silvestra, takze se zase napapkalo, ale uz jsme neprehaneli.
Brisko je dneska docela v pohode, ale bobci, byli unaveni,a potlacene jidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 11:11

Jo, a pak, že mám malé břicho, když mám v obvodu tolik, co Rosinka s dvojčatama :lol: Ale je fakt, že jsem takové bytelnější konstrukce i normálně - jak říká můj taťka - roba za pluh :lol:

Manželoidní jeřáb už jsme párkrát taky praktikovali, ale popravdě bych spíš potřebovala někoho na obouvání ponožek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.1.09 11:43

Ahoj těhulky,
taky vás jdu pozdravit v Novém roce.Jsem vás nějak zanedbávala,ale četla jsem.Jak je rodina doma,tak na net není tolik času a já chodím hlavně na „domovskou“ diskuzi. :wink: Čtu,že se měří pupíčky,až někde vyštrachám metr,taky přispěju svojí cifrou,tušim,že nebude vůbec malá.Holky,jak já se cpu-fujky. :oops: :oops:

tak se mějte optrujte se a bříška.
páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 11:47

:D :lol: :D Angua, me teda i obouva manzel :D :D sama nezapnu boty…nevim, co budu teda delat, jak pujde uz zas do prace 5.1 :cry: to se mi bude stiskat, zase budeme jen s bobkami :?

tak hlasim, ze uz mam za sebou tu hnusnou cukrovku…no teda…zapit to nicim nedovolili a to tvrdnuti po te az dve hodiny do finalniho odberu byla teda sila…ja jsem tam i lezet zkousela na tech lavickach v cekarne…me bolely zada a zadek a bobci radili…a toho sladkeho humusu byl skoro pullitr :twisted: vysledky slibili,ze budou v pondeli, tak jsem zvedava. Jinak dalo se to zvladnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 11:53

Stanusko, neboj, tady se cpou asi vsechny…uuz jsme totiz v obdobi, kdy nejdou nevolnosti a hlad je porad…takze nejsi

Jinak, Angua, pupek mam uz 105 cm! :oops: (dnesni udaje)a ja take v normalu nejsem zadny hubenour.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí