Poradna duly
Jana Čurdová
Oblečky jsme zdědili - ale švagrová neví co to bude - takže
Amber, Fram - kluk
Angua - holka?
tygřík / tygřice 3:2
Ahoj holky,
všem děkuji za podporu, bohužel stále nic nevíme. Babička je prostě na JIP. to je jediná info co mi do teď rodina byla ochotna zdělit.
Já jsem z toho na nervy.
![]()
Tygříku - já nevím proč ale myslím KLUKA. Ovšem ty šaty mě taky zmátly. ![]()
Vkládám něco speciálně pro tebe: Náš pupíček a jeho Vánoční dárek. ![]()
Peti, tebe mám už započítanou.
ODY - přesně takový dárek máme taky ![]()
tygřík / tygřice 4:2
Jo, říkám holka, i když švagrová neví, co to bude
A kdy proběhne odtajnění?
Taky vám dávám fotky naší současné největší zábavy a lásky dětí:
Ahoj všem,
opožděně přeji krásné svátky, tedy to, co z nich zbylo. Nic z toho, co jsem přečetla, si už nepamatuju, jen že Ody má babičku v nemocnici, to je mi moc líto, tak ať všechno dobře dopadne!!!
Stanuško, máš krásné děti, a chudinka Ema s tou nemocnicí, fevrilní křeče (či jak se to píše) mě strašně děsí, naštěstí jsem je nezažila s Fandisem na vlastní kůži, ale mám pro jistotu doma diazepam… ![]()
Tygříku, tipuju holčičku, nezávisle na převládající růžové barvě v miminčím šatníku ![]()
Jinak víc opravdu nevím, dostatnu se na net až takhle pozdě večer a to už melu z posledního, máme letos nějaké hektické svátky, vůbec si nestihnu odfrknout. Vánoce byly letos úplně super, díky Fandíkovi samozřejmě, je ze všeho strašně nadšený, i ten svítící stromeček ho ještě nepřestal bavit, je to opravdu o něčem úplně jiném, když jsou malé děti, které věří na Ježíška, teď si teprve ty svátky pořádně užívám
.
Jinak jsem též byla moc hodná a Ježíšek to viděl, mezi jinými dary jsem obdržela i thajské masáže pro těhotné a už se nemůžu dočkat, až se tam dostavím!!! A taky lístky na premiéru Drákuly, to zas bude u nás doma na chvíli překulturováno ![]()
Peti, tvoje ucho na miminko mě taky dostalo, nikdy jsem o tom neslyšela, škoda, asi bych si taky napsala Ježíškovi!!!!
Jinak jsem včera byla na ultrazvuku, opět 3D, tak už jsem konečně viděla pořádné mimčo, má už krásně vidět rysy v obličeji a je to pěkný puclík, prý na horní hranici váhové křivky (má asi kilo), ale mám být v klidu a můžu se prý dál cpát vanilkovýma rohlíčkama, když je budu zapíjet mlékem
Pan doktor má asi smysl pro humor, což mě u něj dost překvapilo. A prý je mimčo dosti živé, prý více než bývá normální, ale ani se mu nedivím, šla jsem na ten ultrazvuk po vynikajícím obědě a asi mu to tam zrovna doputovalo, tak mělo asi prostě jen radost z kulinářského zážitku. I když je fakt, že kope dost často a mám pocit, že se chce občas prokopat skrz, ale snad se vyřádí v pupíku a po narození to bude spící andílek
![]()
No nic, já jdu omdlít do postele, manžel se někde ovíňuje s kamarády, tak musím rychle usnout, abych měla naspáno, až mě bude budit jeho chrápání
Zítra se jdeme vykoupat do bazénu a na procházku do města, to zas bude náročný den. Do toho mi začínají otékat nohy, brzy nebude možné poznat, kde končí koleno a začíná kotník… A to jsem doufala, že se mi to tentokrát vyhne. Asi si ty thajské masáže naordinuju opakovaně… Dobrou noc.
Suvik, jojo, kapsář je z Dráčka. Původně jsem pouze hledala inspiraci, že něco ušiju sama, ceny těch kapsářů jsou drsné všude, ale tento stojí z nějakého důvodu jenom 690,– - a za ty prachy to teda rozhodně šít nebudu ![]()
Stani, ti hafíci jsou fakt sladcí… To jsou jezevčíci? (určitě jsi to už tady psala, ale nějak nevím…) Naše mamka má teď štěně jezevčíka a brácha stejně starého rotvajlera (3 měsíce mají oba dva…), jsou taky k sežrání a máme doma veselo, tak si dovedu představit to vaše „nadělení“ ![]()
Gabu, taky jsem na Štědrý den říkala, jak to musí být ještě mnohem víc super, když ty Vánoce prožívají děti, věří na Ježíška a těší se tak nějak mnohem víc a hlavně jinak než dospělí… Tak se na to těším příští rok (no, možná až ten přespříští, až bude mít mrňous trochu víc rozumu
)
Stani - ty jsou ![]()
A necháte si nějaké?
Kámoška bude mít v lednu a v únoru malé kokříky - už se těším na kukačku!!! Naštěstí mám jedno nadělení v pupíku, tak mě to nebude lákat si jedno odnýst
Protože jestli se zadaří zlatí, tak bych asi těžko odolávala ![]()
Odtajnění ?? No přeci v dubnu
![]()
Ahoj,
hlásím se z kontrol.Ema má poslech čistý,zítra dopbere ATB a ze týden se může zapojovat do normálního života,někdy v lednu ještě zajdeme na vyšetření,aby se vyloučila nějaká závažnáonemocnění jako epilepsie a pod.
Já mám vše v pořádku,hrdlo(nemyslím krk),ozvy,moč,tlak a nemám těhu cukrovku,na váze jsem ale měla neuvěřitelných 68kg(sice jsem navážila mírně pod,ale do příští poradny se hodí trošku náskoku),tedy od začátku těhu +10kg.
![]()
Peťo-na váhu mi nikdo nic neříkal,jen že jsou Vánoce atak je to horší se držet. ![]()
Gabu-taky už máme doma diazepam a když Emě stoupne teplota na 38°C,tak máme dávat hned.
Tygříku-ty jsi tedy tajnůstkářka!!!! ![]()
No já teď začala taky nabírat
Pálí mě žáha a je mi těžko a zjistila jsem, že jenom když večer míň jím - když celý večer něco zobu, tak je to okí. No jo - ale kdo má pak lézt na váhu
![]()
Ahojky Těhulky…
jojo Vánoce s dětmi jsou nejkrásnější, ty jejich očenka, Mates byl kouzelnej, ještě pořád věří v Ježíška, asi poslední rok
protože půjde od září do školy a tak počítám že mu tam děti nakecají že Ježíšek není… ![]()
Holky to je děs nás čeká zápis do školy, moje malá pipinka bude nosit aktovku a bude mít povinnosti, to snad není možný!!!
Jinak to je dobře že kontroly dopadly dobře…
Stanuško to je dobře že je malá už v pohodě a držím pěsti na ostatní vyšetření …
Pejsci jsou kouzelní … ![]()
Tygří já tipuju holčičku…
Jinak u mě už protestují záda a hlavně nohy… tak jsem zvědavá jak dopadnu … ![]()