duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
2.1.09 13:48

Angua,ja uz jsem normalne na nervy…ja nic nemam,a ve velkem nakupovat bojim se, at' to nezakriknu… :oops: tak proste nevim..a pak nedej Buh to prijde necekane, a fakt nemam nic…jen ohradku a 2 autosedacky, jo a osusky na prdelky a 1 osusku velkou s kapuci a ouskami…a 2 cepicky!!!no parada, chudaci kluci…
a pro sebe do porodky mam jenom jednorazove kalhotky z DM 5 ks :lol:

jinak monitor dechu urcite ted' porizovat nebudeme, budeme mit chuvicky a pak se uvidi, protoze kdyby se vsechno koupilo, co se da, a jeste navic, vsechno co se libi…tak uz bychom sli bydlet pod most :? tak se musim krotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.1.09 13:50

Anguo, my ten monitor dechu kupovat taky nebudeme, u Matese jsem ho taky nepotřebovala, tak u Kubíka to taky bez něho zmakneme a kdyby náhodou jsem byla na nervy ( taky jak píšeš ) tak ho kdykoliv můžeme dokoupit…

Postýlku máme taky, jen koupíme nějakou matroci, třeba v Ikee…

Jinak co se týče hadříků, tak nebudu kupovat vůbec nic…, už jen kosmetiku a myslím že jsme nachystáný…, taky bych měla ráda vše už po kupě a vypraný vyžehlený, vyvařený nachystaný… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 13:59

No, Miri, ty jsi sikula!!! a jakou matraci v Ikei mate vybranou?ja premyslim,muze byt molitan, nebo radeji nesetrit a kokosovou???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.1.09 14:06

Rosi, my koupíme obyčeknou molitanovou, ne nic extra drahýho, víš co to miminko je lehoučký a nějaké zdravotní matrace nemají smysl, protože podle toho mimča se to neokopíruje ta matrace. žádnou konkrétní ještě vybranou nemáme, ale určo v Ikee vybereme.

Na Matesovématraci jsme nešetřili, ale do postýlky to je fakt zbytečný…
To je můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.1.09 14:07

No on i ten molitan je dost silný a to miminko ho fakt neproleží, a pak ti to nebude líto vyhodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 14:12

Kdyžtak diskuse o matracích je i tady https://www.emimino.cz/modules.php?…, ještě prý existuje pohanka :wink:

Nám na kurzu říkali, že mimča mají rády měkké, že se tak jakoby trošičku zaboří, jak v bříšku, a o té kokosové hodně lidí píše, že je tvrdší, tak nevím… My asi koupíme do kolébky molitan a pak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.1.09 14:15

Určitě by se nemělo na spaní šetřit, ale až od vyššího věku a hlavně váhy, nám molitan zatím bude stačit taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 14:16

Holky, tak to jsem ráda, že ten monitor taky nekupujete, po přečtení diskuze o monitorech dechu jsem si připadala trochu jak krkavčí matka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 14:20

Miri v Ikei molitanova stoji myslim 399 kc 7 cm (pokud se nepletu), ja jsem prave cetla nejake hruzy, ze pry na molitanovych je vyssi riziko kojenecke smrtnosti, ale je pravda, ze se to psalo u www, kde se prodavali kokosove a pohankove matraci :nevim: Tak jestli to neni nejspis reklamni tah…a take jsem slysela od jinych mamin, ze jim drobecci vyrostli na molitanovych a je vse v poradku. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.1.09 14:21

Anguo dokoupit se dá vždycky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 14:21

Já jsem právě taky tak uvažovala, že na spaní se nemá šetřit, my jsme teď taky pro sebe pořizovali drahé ortopedické matrace, ale je fakt, že to mimčo je lehoučké a hlavně má úplně jinak „konstruovanou“ páteř, než dospělý…

Takže to, co píše Miri bude asi fakt :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.1.09 14:24

Rosi pro Maťulu jsem měla taky molitan, spinkal na bříšku a byl naprosto spokojený …
Asi je na spousta názorů, já jsem si to vyzkoušela a nevim proč by měl mít ten druhý něco extra… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.1.09 14:36

Mě by spíš zajímalo, z jakého důvodu tvrdí, že je ta kokosová matrace proti SIDS - je to tvrdost matrace, materiál nebo co? Proběhl k tomuto nějaký seriózní výzkum? Já jsem k tématu našla jenom to, že „se říká“, že je to lepší, ale kdo a na základě čeho to říká, to už nikdo neví. Takže spíš bych to viděla na ten marketingový tah :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.1.09 14:38

Tak to by mě taky zajímalo … :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
2.1.09 14:58

tak to se mi ulevilo, ze jsme se shodly, ze na molitanove matraci nic za:,–(ne spatneho. 8) A zitra nam privezou postylku, ted' zrovna volal pan. Bude pouzita, ale vypada neznicene, jak jsme se na ni byli podivat. Tak se tesim :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí