Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to take mas tezke…to by se mi nechtelo, aby mi v kocarku chrnely kocicaci…anebo pripadne se tam vy… ![]()
No, uvidíme jak se to vyvine… Ten, co je největší prase není tak oprsklý a ten nejoprsklejší je zase dost čistotný, vypadá, jak kdyby přišel někde z výstavy. Tak přinejhorším bude mít mimčo imunitu - 2 psi, 4 kočky, morče a andulka ![]()
Ahooj kecalky, teda to mě dalo než jsem to přečetla, ale u některých odpovědí jsem se fakt dost pobavila, hlavně Angua, jak leze z postele, úplně jsem si představila reakci svýho manžela, on by totiž určitě reagoval stejně ![]()
Jinak já mám taky nakupovací mánii, zatím mám vše tak nějak vybrané a čekám až budou penízky a začne to. V pondělí se jedeme podívat na kočárek do Hradce, tak se docela těším…
pak se půjdeme podívat do nějakýho obchodního centra na kukačku a do kina na sněženky a machři po 25 letech.
Jinak já už toho tolik nevydržím jako dřív, hlavně jsem brzy unavená a na silvestra jsem vydržela do jedné a ještě mě kamarádka troško naštvala, když mi dnes řekla, co budu teda dělat v dubnu, kamarádka a ženská a nemá pro mě pochopení
a to má 2 děti!!!
Tak mě to bylo docela líto a připadala jsem si blbě… a teď když to tady čtu, že nejsem sama, tak je mi trošku líp ![]()
Zatím krásný večer, pa..
Suviku, u GT3 jde přehazovat sporťák i proti směru. Mám ho taky v merku, tenhle měsíc ho půjdeme okouknout. Zatím jsem viděla jen u kámošky a ta je max. spokojená! Jen říkala, že by už nekupovala navetu, že na léto byla téměř zbytečná (stačila by taška) a na zimu už se tam mimčo stejně nevlezlo. Ale taky mám na kočárek sponzora, takže koupíme komplet ![]()
A taky mi příbuzní říkají ať nic nekupujeme - a miláček zkouší, když jsem teď dostala bodýčka, že to nosí smůlu!! Tak jsem se mu smála a říkala jsem mu, že až tygře přineseme, hodíme ho nahé na zem
![]()
Tak už uznal, že nebudeme mít doma kočárek, ale zbytek jo ![]()
Angua, ja jsem asi pro klasickou vanicku…nejak jsem nepochopila vyhody kyblika, nevim.
a take zkousim prevalovani a vstavani na zpusob Angua, no o byl dobry napad, uz to tolik netrva ![]()
Luci, nic si z toho nedělej, já mám v poslední době pocit, že ženské si potřebujou honit triko, jak ony něco zvládly/zvládají líp, než jiné ženské a jsou tedy supermanželky/supermatky/supeženy. Nevím proč, asi nějaká genetická vada nebo co
Myslím, že kamarádka byla utahaná úplně stejně, ale buď už si to nepamatuje nebo nepřipouští nebo co… Hlavně mi přijde, že vydržet „jen“ do jedné není nijaká ostuda, neřeknu, kdybys odpadla v 9…
Já vůbec miluju hlášky typu - co budeš dělat až…, počkej, uvidíš, jak se s miminkem všechno změní (ne, fakt?), počkej až budeš vařit (jak kdybych nevařila nebo co…), šak to poznáš apod. A to jsem si myslela, že když skončím ve škole a přestanu mívat prázdniny, že se zbavím toho „tak už se vám to krátí, že?“ - ale ono je těch hlášek asi nekonečno pro každou životní situaci. Vždycky se mi chce zapomenout, že už 5 let nemám -náct a hodit ksicht a obrátit oči v sloup ![]()
No my zatím máme favorita jané nomad 2007 nebo x-landra xa, ale to se snad vyřeší až oba uvidíme… je to těžký, chtěla bych si nechat kočárek na druhý, tak aby mě vydržel.. ![]()
Jinak já jsem taky pro vaničku, akorát do toho chci koupit to lehátko…
angua- tak to je přesný, připadala jsem si jak totální trotl
, který nic nevydrží, a to jsem zatím docela pohyblivá, jen prostě nevydržím tolik co dřív a jsem zvyklá chodit brzy spát…Jen mě to docela překvapilo, že je to kámoška a ještě ženská, která by mě měla spíš chápat, no nic… ona je prostě taková a jak tak koukám, tak asi není sama. Jo a taky máš pravdu, že bych nejradši ten „ksicht“ taky hodila, někdy těch lidí nechápajících mám plný zuby ![]()
Rosi, vidíš, my se bez těch chlapů nakonec obejdeme
Objevila jsem i oblékač ponožek http://www.reha-brno.cz/…ponozky.html
A jenom za 136,– ![]()
Na kyblíku se mi líbí, že je tam mimčo potopené, tj. je mu tepleji, stačí míň vody, takže lepší na přenášení, cítí se tam prý líp (jakože v bříšku a tak
) a mělo by to i pomáhat na prdíky, jak je v tom klubíčku…
Prý se tam zase ale hůř umývají různé ty záhyby a je třeba ze začátku furt držet hlavičku. Tak právě nevím ![]()
Holky, takovych kecu si nevsumejte, ja uz malo co zvladam hodne dlouho a take jsem naposlouchala takovych kecu…ze predstiram, prehanim, ze jsem slaboch, ze ostatnim to jde raz dva…atd Kazdy to zvlada jinak, anebo take si myslim, ze si delaji vsevedoucich hrdinek ze sebe,ale kdyz samy byly v tom obdobi, tak takemely uplne stejne obavy, strachy a problemy
Angua, nevim, o prdikach v kybliku nec nevim, ale me prave nepripada dobry, ze tam nevidim, co myju…mam predstavy,ze ve vanicce se i pohrajeme s necim..a mam tam prehled..
ten oblikac je uzasny!!!a ja bych spis potrebovala na kozacky a na jejich zapinani neco ![]()
Tygře super, díky za tu radu ohledně GTčka. Už jsem našla obchod, kde by ho měli mít v reálu, takže se půjdu mrknout a hlavně dík i za tip ohledně korby
. Všechno poptám
. Jakou měla autosedačku nevíš?
Angu kyblíky se tu řešily…měla ho Stanuška a ta si pochvalovala. Já jsem ho už taky pořídila (vlastně to byla první věc na mimi), protože byl z druhý ruky a nestál moc. A zatím se těším, že ho vyzkouším a byla bych ráda, kdyby se v něm mimču líbilo. Kdybych byla mimino já, tak by se mi to líbilo určitě víc než vanička
. Ale vaničku mám v záloze na zapůjčení od známých radši taky
.
Ad kecy…byly, jsou, budou… Víte co jsou lidi schopní všechno vypustit z úst? Já si užila v čase snažení - člověk psychicky úplně na dně a voni vám řeknou…„buďte rádi, že děti nemáte, ještě budete vzpomínat…“ apod. Snažím se pouštět druhým uchem
a taky podobné věci nevypouštět. Je to totiž asi jako věty typu „Ty jsi ale vyrostl/a!“, který jsme slýchávali jako malí od sousedek, známých, tetiček apod.
…an, ano, je to na obrácení očí v sloup
- někdy si doteď neodpustím
.