Poradna duly
Jana Čurdová
rosinka píše:
Ahoj holky! chtela jsem se zeptat na vas nazor. Strasne se mi libi tady tohle svetlo.http://www.mimishop.cz/…a/detail.php?…
Ale manzel rika, ze je slabe a bude na nic (ja jsem myslela na prebalovani v noci, zasuvky mame dole).Porizujete nejaka svetla?prece v noci nemuzu rozsvitit na plno to horni…CO myslite?
Jinak Stanusko, kdyz kyblik se tak osvedcil, tak ted' vaham. Ale prave se bojim toho, ze v nem nezvladnu bobky umyt…ze tam neni prehled, a ja bych se bala neco zlomit…nebo ublizit…tak nevim..
prepacte ze vam sem lezu…ale…manzel ma pravdu je to moc slaby…ja mam doma nieco podobne a nepouzivam to lebo je to na ..... ![]()
ja som mala nocnu lampu a v nej ziarovku…halogenku 10w ale staci aj 5w… ![]()
Ahojky, do tabulky klíďo můžeme dát kočárek, ale já ještě nejsem rozhodnutá, převažuje u nás jané nomad, ale to se v pondělí může změnit, že?
až ty kočárky všechny uvidím…
Taky si budu kupovat nějaký světýlko, budu ho mít nad přebalovákem, taky jsem myslela něco intimějšího, jak kvůli mimču tak kvůli manžovi, my budeme taky mít mimčo nejdřív v ložnici. Taky se chystáme do ikey, tak doufám, že tak už konečně něco pořídíme, je toho stále moc
.. Já zatím kupuju věci na sebe většínou na mimibazaru a úplně jsem se zbláznila, to malá ani neunosí, už kupuju jen 68-74 víc už ne, pak podle toho jak malá poroste…
Koupila jsem i jedny rifličky vel.68 a ani nevím jestli je unosíme, ale jsou tak sladký, i když vím, že hodně maminek je proti tomu dávat džínečky, ale jen když někam pojedeme tak na parádu
jsem blázen no… Ale vždycky bych chtěla mít v jedný velikosti jedny, v další velikostech taky objednám, ale až se narodí a uvidím jak roste…
Jinak s tím kolotočem nevím, moc se mi líbí, ale to až se malá narodí, zase tak životně důležité to není, ale je nádhernéééj ale musím se holt krotit… nemůžu mít vše
ale až se narodí, tak určo neodolám, pak mě písněte jakej je…
Jo a Peti fotky moc krásný už se taky těším jedeme ve čtvrtek… a ve středu test na cukrovku to jsem na sebe zvědavá… ![]()
suvik píše:
Peti tak ať je brzy líp.
Anguo neomlouvej se, nemyslela jsem to jako že máš dávat pozor
Tygříku , já koukala zas na stránky s Peregem a u sporťáku i v nové kolekci 2009 mají, že se nedá otočit proti směru jízdy. Doufám, že se ho doukoumám na nějakým kamenným obchodě a vyzkouším v reálu. Já jsem si totiž s tím kýblem nebyla vůbec jistá, ale řekla jsem si, že to risknu. Koupila jsem Tummy Tub za 300 Kč. A ptala jsem se tu právě předtím holek…byla jsem spíš pro, ale nejistá a Stanuška to za mě rozhodla na stranu koupit
. Je fakt, že já si neumím představit, jak to dítě držím v náručí natož jak ho koupu v kyblíku, ale jsem holt prvomatka a zas to chci vyzkoušet
.
.
ja si myslim tiez ze PP sa neda otocit sportak…ale citala som diskuziu o tomto kociku a tam si jedna mamina vyspekulovala ako sa to da a vozi tak dieta…ale ja si myslim ze je to hazard tak vozit dieta…ked raz ten kocik nie je stavany ist proti smeru tak ziadna mamina s tym nic neurobi ked konstrukcia a hlavne 3 kolesa nie su na to stavane..... ![]()
inak tento kocik je dost mohutny tak si myslim ze je pre vyssie maminy…
![]()
a uz padam…sorryy… ![]()
Tak jsem to holky vykoumala,natáhla kabel a můžu být v posteli i tady ![]()
Jo kočárek......já teda zatím Peg Perego,ale včera mě zujal i Chicco,kamarádka ho má a je spokojená......
Tak Peti hoď odkaz ráda se taky podívám na nějaký kočárek i vy ostatní, který máte vybraný, já už mám v hlavě guláš
![]()
Suvik, šak v pohodě
Já do něj asi taky půjdu, ony ty miminka jsou odolnější, než si myslíme ![]()
Rosi, já myslím, že Suvik ho má z druhé ruky za ty 300,–… A lidi v tom prej nějakým způsobem koupou i 2 leté děti, takže to určitě bude dýl než na 3 měsíce, jakože třeba do roka nebo tak… Kromě toho už není jenom Tummy Tub, ale i jiné značky, které vyjdou tak na 500,–, co jsem se dívala…
Já mám vyhlédlou takovou tu tmavěmodrou hvězdičku z IKEA, ale je fakt, že v reálu jsem ji neviděla - není to ona, Suviku? Přišlo mi, že je dobré, že je to tmavé, tak to nebude moc svítit a nikdo se nebude zbytečně moc rozebírat - včetně manžela, který má lehké spaní.
Rosi, možná bych šla do něčeho trošku svítivějšího, ale zase jestli máte pod oknem tu lampu a je vidět, tak by to možná stačilo. My máme lampu až daleko, takže u nás je tma jak v měše ![]()
Tady je to Chicco,hodně jsem s nim jezdila.....a včera v obchodě taky
http://www.chiccocz.cz/index.php?…
Martino, ahoj! Dekuji za nazor. je to hezka vecicka, ale zase nechci kupovat neco zbytecne…co nebude plnit sve funkce. ![]()
Lucinko, ja take cele dni surfuji na mimibazaru, uz jsem tam toho tolik vybrala,ale zatim nic nekupuji. Jedna kamaradka me z toho porad rozmlouva,ze jsme se malem pohadaly, pry se nesmi kupovat na mimco nic z druhe ruky…navic, kdyz vubec prodavajiciho neznas…vcera jsme se rafli…ale ja jak nemuzu nikam moc chodit, tak zatim neco detskeho jsem videla v poliklinice a v Globusu a vubec me nic tam nezaujalo, a ceny byly teda vysoke.....kabatek 50 vel. 120 Kc, uplne obyc, nechtela bych ho ani za min penez, a jeste ze dite z neho vyroste mozna za tyden,nevim…pripada mi to zbytecne…ale je pravda, ze jsem nebyla jeste nikde jinde…
Na tom mimibazaru se mi zase hodne veci libilo…akorat nevim, kdyz nakupovat, tak jakou velikost…68? to je na kolik mesicu???
Jaky je vas nazor na veci z mimibazaru?
Luci, a ty rifličky se nemají dávat dětem proč? Koupila bych je úplně klidně, já mám vyhlédlé takové hnědé kalhoty 56ky - jakože z porodnice
Asi za 180,– v Kiku, tak doufám, že na mě počkají do výplaty ![]()
Kočárky do tabulky klidně dejme, já jsem rozhodnutá pro tento:
http://www.baby.patron.eu/…-k1426y29y08
Asi to bude ten zelený, v reálu vypadá líp než na obrázku…
Petra Z píše:
Tady je to Chicco,hodně jsem s nim jezdila.....a včera v obchodě takyhttp://www.chiccocz.cz/index.php?…
to by som si kupila radsej slaloma… ![]()
rosinka píše:
Martino, ahoj! Dekuji za nazor. je to hezka vecicka, ale zase nechci kupovat neco zbytecne…co nebude plnit sve funkce.![]()
Lucinko, ja take cele dni surfuji na mimibazaru, uz jsem tam toho tolik vybrala,ale zatim nic nekupuji. Jedna kamaradka me z toho porad rozmlouva,ze jsme se malem pohadaly, pry se nesmi kupovat na mimco nic z druhe ruky…navic, kdyz vubec prodavajiciho neznas…vcera jsme se rafli…ale ja jak nemuzu nikam moc chodit, tak zatim neco detskeho jsem videla v poliklinice a v Globusu a vubec me nic tam nezaujalo, a ceny byly teda vysoke.....kabatek 50 vel. 120 Kc, uplne obyc, nechtela bych ho ani za min penez, a jeste ze dite z neho vyroste mozna za tyden,nevim…pripada mi to zbytecne…ale je pravda, ze jsem nebyla jeste nikde jinde…
Na tom mimibazaru se mi zase hodne veci libilo…akorat nevim, kdyz nakupovat, tak jakou velikost…68? to je na kolik mesicu???
Jaky je vas nazor na veci z mimibazaru?![]()
![]()
56…novorodenec
62…0-3mesiace
68…3-6mesiacov
74…6-9mes
80…9-12mes
86…12-18mes
tych malych obleckov vam bude stacit par,lebo decka rychlo rastu…alebo po pripade ked budete mat blinkajuce babo tak vzdy mozte dokupit… ![]()
a najlepsie su len overalky…ja som mala dve
y po 3ks…z cisla 56 a 62 stacilo nam… ![]()
Rosi, já bych klidně nějaké věci na mimibazaru koupila, spíš na mimčo než na sebe, u sebe bych měla strach, že to nebude sedět, ale zase tam mají celkem přeměřené ty věci, že by to mělo být OK. Kromě toho to bývá poměrně dobře nafocené a popsaný stav, takže co se ti bude zdát jako už moc jeté kupovat nemusíš, přece… A tady ty nejmenší věci se snad ani nestačí „ojet“, pokud je někdo neprodává po pátém dítěti…
To je zase názor, nic nekupovat z druhé ruky na mimčo - kamarádka asi neviděla ty ceny nebo má za muže naftového magnáta, ne?
Zvlášť, když budete mít mimča dvě…
Mně ještě docela přijdou OK ceny v obchodech typu C&A, Kik a tak, např. u nás v Kiku mají bodýčko za 78,–, ve standardním mimiobchodě za 178,– - což je rozdíl jak sviňa
Ještě chci zkusit navštívit Tesco…