duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
3.1.09 15:51

Martino-teorii už mám celkem zmáklou,pár kočárků díky tomu,že jsem kočárkový maniak a každé dítko mělo svůj nový,mi rukou už prošlo(Herlag,Inglesina,Jané).Stejně koupim až po tom,co si je naživo osahám,takže mám pár favoritů,ale třeba ještě změním názor na poslední chvíli.Takhle jsem šla kupovat Slalom a koupila Carreru. :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
3.1.09 16:01

Marti,jo jo je krásný,ten červený.....ale přítel by ho asi nebral :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
3.1.09 16:08

Rosi vložila jsem fotky věciček z MMB na rodinu, neumím to vložit sem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
3.1.09 16:40

Nazdar ženy,
teda vy jedete,takhle při sobotě :wink: Já mám celé svátky doma muže mého milovaného, který je jinak ve zbytku roku naprosto pracovně vytížený, tak si to užíváme a na net mi nezbývá čas, tak jen v rychlosti nakukuju, jak se mají pupíci a vy! Tak jen co jsem postřehla: blbé poznámky se snažím neřešit, slýchám jich okolo sebe požehnaně, hlavně miluju tu, že určitě čekám dvojčata, protože tak veliké břicho není jinak možné (poté, co jsem si ji vyslechla podesáté, z toho potřetí od manželovy babičky, už jen na:,–(ím blbý úsměv). A docela mě pobavila poznámka mých kamarádů, jestli vím o tom, že fotbalové míče se nejedí :lol:

Rosi , já používala na přebalování tuhle lampičku

http://www.ikea.com/…cts/40099688

a spokojenost veliká, taky mi stála na zemi u přebalovacího pultu a světla bylo dost, teď slouží prckovi v pokojíčku jako intimní osvětlení, bude chudák koukat, až kvůli sourozenci o ní přijde… :D

Ad kočárky, hluboký mám po Fandisovi tento:

http://www.bambinomio.cz/…um_br1_m.jpg

je z druhé ruky a myslím,že dokonale poslouží i mimčovi. Fandíka jsem s ním vozila hlavně přes zimu a to bylo super, má totiž super podvozek a kola, která vyjela všude, i v závějích. Dokonce jsme s ním byli v lese na houbách na Šumavě, a dal to! A nebyla to zrovna procházka… Má hodně prostornou korbu a úžasně houpe :wink: A autosedačka se na něj dá též na:,–(it. I když uznávám, že vzhledově to není nic moc :wink: , po praktické stránce nemám žádné výtky.
A pak jsme koupili nový kočár, protože mi přeci jen bylo líto, že nemám nic"moderního", a ten slouží dodnes, hlavně když jedu metrem, a s ním jsem tedy taky moc spokojená:

Ale pamatuju si, když jsem zjistila, že jsem těhotná s Fandíkem, jak první věc, kterou jsem udělala, byla, že jsem si na internetu chtěla vybrat kočárek. Čučela jsem pak jak puk, kolik je druhů a možností a nevybrala jsem nic, kočárek musel dotáhnout manžel od svého kolegy z práce, protože já pořád nebyla schopná se rozhodnout.

A víc si zaboha nepamatuju, protože jste toho napovídaly dost. Jdu se pokusit něco dočíst, Fandík je opět nemocný, v noci očekávám útok laryngitidy. Teď tu sedí chudák zabalený do deky a sjíždí v tv Krtečka, tak mám chvilku pro sebe… Nebo že bych šla raději utřít prach a vyluxovat??? To je dilema… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
3.1.09 17:02

Jo už vím, co jsem chtěla:

Matrace - my tedy pořídili tu z kokosových vláken, údajně je lépe prodyšná, nezadržuje roztoče atp. a já se přeci jen bála, že bude Fandis alergik po mamince, tak jsem to raději zainvestovala. A navíc když se počůral do postele, tak ta matrace to nenasákne a projelo to skrz ní ven, takže není vůbec nic cítit.

Monitor dechu - máme, maminka mi ho pořídila a je pravda, že jsem měla od té doby velice klidné spaní (tedy relativně, kojila jsem každé 2 - 3 hodiny), protože jsem jen otevřela oči a viděla, jak Fandík dýchá (bliká tam takové světýlko podle dechové frekvence), i jsem poznala, že se za chvíli probudí, nebo že je už vzhůru a jen kouká :wink: Ale asi bych vydržela i bez něj, rozhodně bych ho však pořídila, kdyby moje dítě spadalo do skupiny dětí, kterým hrozí syndrom náhlého úmrtí.

Kolotoč nad postýlku - MiriaM ho sem myslím vkládala, máme stejný, je prima, doufám, že u něj mimino bude usínat samo!!!

Suviku , ty jsi lékárnice, že??? Neporadíš náhodou něco na kašel, který mám už tři týdny a na který jitrocelový sirup opravdu nezabírá :wink: ??? Občas mám pocit, že si vykašlu plíce.

A vůbec by bylo zajímavé, kdybyste se udaly, co která děláte za profesi, takové známosti nejsou k zahození :wink: . Pochytila jsem tanečnici, učitelku, sestřičku, lékárnici, bankovní úřednici, kdo dál????? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.1.09 17:20

Gabu asi bych ti poradila buď Hedelix nebo Stodal, ty zabírají i u dráždivých kašlů. Pokud máš spíš hodně „chrchlající“ kašel tak není špatný Sinupret kapky, dávat spíš ale přes den a hodně pít (nejlíp horký nápoje). Určitě u některýho z nich bude napsaný, že těhotné opatrně a bla bla, ale tohoto se nemusíš bát :-). Z těch jitrocelových sirupů - je sirup a sirup…výbornou zkušenost mám s Mucoplantem. Ten teď dělá myslím i novou kombinaci na dráždivější kašle (jmenuje se to nějak Mucoplant…něco…na noc…to už mě v práci minulo). Napiš pak, co ti zabralo (i kdyby to bylo něco jinýho než píšu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.1.09 17:22

Jinak holky trojkolářky, asi založím diskuzi, už si sumíruju otázky, takže to pak musíme rozjet (ona stejně brzy zapadne), ale mám pár dotazů, tak to hodím asi v plén. Bude se to týkat těch 3 zmiňovaných kočárků (Bebe Confort High Trek, Jané Slalom Pro a Peg perégo GT3), ale chtěla bych to spíš i zobecnit. Tak uvidíme, jak se budou majitelky svých kočíků ozývat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
3.1.09 17:26

Suviku a co na plný nos a bolení hlavy?????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.1.09 17:36

Ty horký nápoje reflexně spouští „ředění“ hlenů, takže totéž plus záleží: Buď přírodní kapky jako Pinosol, ten protáhne nebo pokud je nejhůř tak cokoliv - Otrivin nebo Olynth (ale tam s mírou a krátkodobě). Nebo čistit nos Vincentkou (sprej) nebo mořskýma vodama, mě se docela šikl kdysi Sterimar (ale je to drahý) a akutně to od ucpanýho nosu moc nepomůže. Já se potom ale mohla pěkně vysmrkat, takže se nos líp čistí a myslím, že ta rýma rychleji odejde. Ale znáte to…7 dní léčená, 7 dní neléčená :-).

Na bolení hlavy opět jen Paralen pokud chceš medikovat, pokud ne, tak vydržať :lol: nebo zkusit hadr na hlavu. Chladivé pomáhá, ale vzhledem k tomu, že máš rýmu, tak to možná budou dutiny a tam je zas lepší teplý obklad, nahřívání. Záleží od čeho to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
3.1.09 17:40

Suviku, díky moc, Sinupret mám doma, dávám ho prckovi na ředění rýmy, aby se mu nevrazila do dutin (mi to tak doporučila doktorka), tak si ho cvaknu též. Jinak je to fakt bída, všude píšou, že těhotné mají smůlu, pan lékárník v lékárně mi řekl totéž a ještě dodal, že to musím vydržet, že porod je horší… Chytrák jeden, jako by někdy rodil. Stejně jako můj muž, když se ho přátelé ptali, jak probíhal porod, tak pravil, že jsem ho měla strašně lehký, že to asi ani tak moc nebolelo, když jsem ani necekla (kdyby věděl, kolik mě to stálo přemáhání, ale nechtěla jsem někoho „otravovat“ svým hekáním) a že podruhé to bude jistě ještě větší brnkačka. Ti chlapi jsou s tím nějak rychle hotoví, bych jim přála zažít pár pravých stahů, hypochondrům jedněm. Samozřejmě, že nehážu všechny do jednoho pytle, jistě máte všichni vnímavé citlivé partnery, jen ten můj je s prominutím v tomhle takový „vůl“ .

Jinak Peti , já už si dvakrát zobla na hlavu půlku Ibalginu, když už jsem to nemohla vydržet, snad se tak moc nestalo, hlavně to rychle zabralo a já i moje okolí si vydechlo… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
3.1.09 17:43

Tak se brzy vyzdravte holky. Musím letět. Jinak mě poslední dobou prcek kope pěkně dole až to občas není úplně příjemný… A začlo mě pěkně bolet v kříži, měla bych cvičit, jsem veš líná, nic nedělám .-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
3.1.09 18:00

SUVIK,DÍKY :lol:
A TADY JSOU NĚJAKÝ DISKUSE O KOČÍKÁCH :lol: ALE TO ASI VÍŠ :lol:
http://www.modrykonik.cz/forum/group.php?…
No já spíš teplý,pak se mi uvolní dutiny......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
3.1.09 18:56

Fotky od kamarádky:

• v teto poloze nejde kocarek polohovat - logicky, jde o to hlavne na mimco videt, dokud jeste lezi.. my to vyuzili maximalne.. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
3.1.09 19:28

Teď mi psala kámoška, že bude prodávat červenou Navettu, primo viago + bazi, zadarmo prida platenky na skorapku a hl. korbicku + slunecnik, takže kdybyste měli zájem, písněte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.1.09 19:34

Dobrý večer těhulky…

tééééééda vy jste toho napsali… :) ale točilo se to jen okolo kočárků, my už máme vyřešeno a objednáno, dojde do konce ledna, teda snad…

http://www.detskezbozi.com/…pts/show.asp?… - Danny Sport 2009 + autosedačka

ale v zelené barvě, byla jsem si ho osahat i v obchodě a vypadá skvěle i manipulace je super…

Jinak už máme komadu pro Kubína, je krásná, zítra dám fotečku…

Taky jsem koupila pár oblečků v sekáči konkrétně na brumla.cz, a vůbec vlastně všechny hadříčky budu mít z druhé ruky, po kamarádčiným chlapečkovi, a jsou krásný, ty miminka to nezničí…

Stanuško tak to je super že se ti kolotoč líbil, mě uplně uchvátil, a ta cena… :D těším se až dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí